Praktisere disse 4 Rutiner Everyday for tonet ben

Uanset om du er 20-noget eller 50-noget, tonet ben er beundringsværdige tegn på, at du holder af dit helbred og udseende. Det er aldrig for sent at få flotte ben, der viser muskler og tone. Du kan vælge at gøre det på et motionscenter eller konsultere en øvelse guru. Du ønsker måske at leje videoer så du, når du arbejder ud derhjemme. En tredje vej er at holde det enkelt, med grundlæggende øvelser, der ikke koster noget, men bare kræver dit engagement. Her er fire sådanne øvelser, som du kan gøre derhjemme.

1. lægmusklen Workout

Placer dine hænder på køkkenbordet eller på din stol. Hold fødderne fra hinanden, til bredden af ​​dine skuldre. Stå på tæerne og hæve dine hæle. Frys i fire sekunder og derefter langsomt bringe hælen tilbage ned til gulvet. Gør dette 12 gange, hvile, så gør et andet sæt af 12 reps.

2. Squats for Lår

De to grundlæggende øvelser for lår er squats og lunges. Der er mange variationer til disse, men de to øvelser kan gøres blot nok med gode resultater.

Stå lige, militær stil, med hagen op. Træk din mave i for optimal kropsholdning. Nu squat, holde begge fødder på linje med din skulder bredde. Squat så lavt som du kan, holde dit hoved op. Stå op igen, ved hjælp af en langsom bevægelse. Prøv dette 15 gange, hvile lidt, og derefter gøre to flere sæt af 15. Du vil føle den "brænde", og at brænde betyder, at du gør dette godt.

Hvis du er begyndt at træne for første gang, eller er ude af form, kan 15 gange lyst for meget. Prøv at gøre halvdelen og arbejde dig op over tid.

3. Doing lunges

Nu kan du opgradere til den lunge, hvilket er godt for toning og udvikle lange, magre ben muskler. Som ordet "lunge" antyder, du bevæger dig fremad med det ene ben og sænke dit lår noget i mellemtiden bøjning ned med den bageste fod. Suppleant med det andet ben og gøre det samme. Prøv at gøre det lunge 10 gange per ben. Gøre så mange sæt som du kan, men gå med din egen komfort niveau. Husk, hvis du ikke føler nogen brænde, er du sandsynligvis ikke arbejder dine ben hårdt nok eller ofte nok.

4. Ankel styrkemidler

En ofte overset element i attraktive ben er anklen. En sund ankel indikerer fitness. Nemme øvelser involverer mere end en stol eller seng. Mens der i sengen, flex din fod lige op og ned. Hold dit knæ lige. Når du sætter tæerne op, hold seks sekunder - og når du sætter dine tæer ned, hold igen i seks sekunder. Øv denne øvelse på begge fødder. For en endnu bedre ankel strengthener, placere et håndklæde lige under din kalv og gøre det samme. Når du sidder i en stol, slå din fod indad og udad, i seks sekunder hver.

Trænings Tips

Din saldo er vigtig. Pick et objekt foran dig og fokusere på det, som du gør øvelserne. Før squats og ben lunges, varme musklerne i et par minutter, før du starter. Walk på plads til tre eller fire minutter og derefter fortsætte.