Prævention og kraftige menstruationer

Prævention og kraftige menstruationer

Mange kvinder i den fødedygtige alder, spørgsmål, hvis der er en sammenhæng mellem prævention og kraftige menstruationer.

Menorrhagia

Tunge perioder eller menoragi som sine officielt kendt, er et problem, at mange kvinder står over for. Perioderne kan være tunge og lang i varighed samt, forårsager en kvinde til at føle sig fysisk udmattet og følelsesmæssigt drænet. For nogle kan kraftige menstruationer være invaliderende, upraktisk at daglige rutine, og socialt pinligt.

Nogle kvinder har svært ved at definere, om deres menstruation er tungere end normalt. Indikatorer på dette er:

  • En stigning i behovet for at ændre sanitære slid, med uventet 'oversvømmelse' er et problem.
  • Bevis for blodpropper i blodtab.
  • Blødning i mere end syv dage eller hyppigere end hver 21. dag.

Der er flere årsager til kraftig menstruation, de mest almindelige er:

  • Dysfunktionel uterin blødning - hvis der ikke er nogen specifik årsag, men problemerne er formelt identificeret.
  • Fibromer
  • Endometriose
  • Underlivsbetændelse
  • Brugen af ​​intrauterin svangerskabsforebyggende
  • Endometriepolypper
  • Medfødt uterin abnormitet

Årsagerne til tunge perioder er langvarige. Det kræver ofte en grundig undersøgelse for at fastslå, hvad de nøjagtige årsager er dog brugen af ​​p-piller til behandling af svære perioder er relativt universel.

Prævention og kraftige menstruationer: en af ​​mange valg

Prævention heldigvis har andre lige så nyttige fordele samt forebyggelse mod uønsket graviditet. Visse piller kan også styre problemer som acne og hudlidelser, men de kan også være effektiv som en behandling for kraftige blødninger.

P-pille

Denne p-piller har to aktive ingredienser, deraf ordet »kombineret«. Disse ingredienser er ethinylestradiol og levonorgestrel. De to fungerer som syntetiske versioner af de bedre kendte hormoner "østrogen" og "progesteron". Denne type pille virker simpelthen ved altoverskyggende menstruationscyklus at stoppe virkningen af ​​blodtab ved menstruation. Østrogen og progesteron normalt falde ved afslutningen af ​​cyklussen, og dette er, når en kvinde har sin periode.

Mirena Coil

Den Mirena er populært som en langsigtet metode til svangerskabsforebyggende men det er blevet kendt for det brug i behandlingen af ​​tunge perioder. Denne lille enhed er indsat af en læge og placeres på toppen af ​​livmoderhalsen. Det tilbyder kontraceptive beskyttelse ved hjælp af en stabil frigivelse af hormoner, der er indstøbt i enheden. I mange, der bruger det, jo Mirena forårsager fraværende perioder, men nogle kvinder har stadig en lys blodtab. I meget få tilfælde, at Mirena har den modsatte effekt og øger menstruationsblod flow, men det er normalt kun for en kort tid.

Den Mirena gavner også kvinder ved at have en "levetid" på fem år. For kvinder, der er blevet bortført af måneder eller år af tunge perioder, det store relief af en enhed, der kan indsættes, og glemt at længe er enormt ønskelig.

Finde Hvad er rigtigt for dig

FDA anbefaler ikke kvinder bruger deres "hverdagens" p-piller for at stoppe perioder. Nogle kvinder, for eksempel dem, der går på ferie, kan vælge ikke at have en pause i deres pille pakke, så de efterfølgende ikke har en periode. Men dette er ikke en god idé, da det kan forstyrre cyklussen, især hvis det gøres på en regelmæssig basis.

En læge vil træffe beslutning om den bedste form for behandling efter en fuld historie er taget. Fortvivl ikke, hvis lider af en kraftig menstruation tab, prævention og tunge perioder virkelig yde en effektiv kort eller lang sigt behandling for hvad er en yderst ubehagelig og invaliderende problem.