Prævention Injection til mænd

Vi forventer alle vidundere fra videnskaben, og måske den ene vedrørende prævention tog en temmelig lang tid kommer, men her er det endelig: en videnskabsmand i Indien kom op med en indsprøjtning, der er garanteret at forhindre uønskede undfangelse - og holde på at forhindre det for de næste 10 år! Hvad med det som spekulerer i år?

Prævention Injection til mænd

Endvidere er behandlingen rapporteret til at være 100% effektiv, og har ingen bivirkninger overhovedet. Det er opkaldt RISUG der er en forkortelse for "reversibel hæmning af sæd under vejledning". Ja, forskning viste, at dens virkning kan være helt vendes til enhver tid.

En mand kan få RISUGged på 15 minutter gør sig helt ude af stand til at imprægnere en kvinde. Det er ikke en meget behagelig procedure, fordi den indebærer to injektioner i pungen, men sammenlignet med 10 sikre år (måske endda længere), kan det være en lille pris at betale. Grundig forskning viste, at 100% resultat er sikret. Når mand ønsker hans faderskab tilbage alle han har at gøre, er at bære et par injektioner mere. Hvad kan være enklere?

Hvad sker der egentlig dernede er, at sæd, når den passerer langs et rør på vej fra testiklerne ud, er ved at blive waylaid. Injektionen giver tilstedeværelsen i rør af en positivt ladet polymer. Sæden har en negativ ladning, og gebyret forskellen polymeren skaber ødelægger dem alle - ingen er overladt til tilbagevise loven i fysik. Polymeren er absolut ikke-toksisk og det ikke tilstoppe røret.

Den eneste grund til, at den nye opfindelse ikke har fejet verden hidtil er, at proceduren ikke er meget indbringende. Injektion en forholdsvis billig polymer, som ikke behøver nogen fornyelse i 10 år er ingen måde at drive en virksomhed, mens der er mandlige hormonel prævention, som er resultatet af mange års forskning og kræver yderligere medicin hver måned. Den måde medicinalfirmaerne sind slå er temmelig indlysende, eh?

Men der er en privat fond i USA, der tog på en velvoksen opgave at få RISUG officielt godkendt. Det er en op ad bakke arbejde for Parsemus (som selskabet hedder), men de får folk interesserede - med det nuværende resultat af at modtage $ 100,000 fra Gates Foundation for forskning i effekten af RISUG på kvinder.

I Indien RISUG allerede på randen af ​​godkendelse - de forsøg for den afsluttende fase af undersøgelsen er under fode, og chancerne er det vil være til rådighed for alle, i løbet af et par år.