Prævention: Generelle Tips

Måder at huske at tage p-piller

Af Emma S

P-piller har alle former for sundhedsmæssige fordele og personlige plustegn, men for at maksimere disse fordele, skal du huske at tage det omkring samme tid hver dag! For damen på farten, kan det være en udfordring. Prøv følgende tips til at hjælpe dig med at holde det på en tidsplan.

1) Indstil en alarm på din telefon eller ur. Dette er den nemmeste og mest grundlæggende måde at hjælpe dig selv huske. Vælg et tidspunkt, når du er normalt gratis, og indstille en alarm til at gå ud hver dag. Hvis du er bekymret for manglende p-piller, fordi du ikke har et frit øjeblik, når alarmen går i gang, skal du indstille nogle alarmer inden for samme time, så at du vil have en chance til.

2) ændre det op. Hvis du lægger på en ring eller armbånd hver morgen, slå den fra den ene hånd til den anden, når du tager p-piller. Hvis du ser ned, og det er stadig på første hånd, vil du vide, du gik glip af en dosis!

3) parre det med en rutine. Tænk på noget, du allerede gør hver dag, ligesom du børster tænder, eller tage et morgenbad, og tage din pille, når du gør denne aktivitet. Problem løst!

4) Der er en app til det. En hurtig søgning i iTunes App Store afslører muligheder som "MyReminder", som sætter en alarm for dig og spor, om og hvornår du har taget din pille hver måned. Lignende muligheder er tilgængelige for andre smartphones som Android.

Forhåbentlig en (eller flere!) Af disse muligheder vil holde dig på sporet! Men husk, at hvis du konsekvent glemmer at tage din pille, du sætter dig selv i fare for at blive gravid, og smide din kroppens hormoner ud af whack. Hvis du virkelig ikke kan huske at tage det dagligt, overveje en alternativ form for prævention.

Antibiotika og Depo Provera

Af Joynicole M

Tager antibiotika, mens på Depo Provera vil ikke gøre din prævention mindre effektiv. Ifølge producenten, Depo Provera, er en form for progestin kun prævention injiceres i balderne eller arm og effektivt i tre måneder. Når det bruges korrekt, Depo Provera skud er næsten 100 procent effektive til at forebygge graviditet.
Ifølge en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet, svangerskabsforebyggende Technology Update og opført med National Institutes of Health (NIH), bør virkningerne af skud ikke blive mindre, når det kombineres med antibiotika. Men det er altid bedst at liste alle medicin du tager, når de behandles af enhver læge. Er især vigtigt at dele denne komplette liste over medicin, herunder over the counter medicin, hvis lægen ordinerer det antibiotikum er en anden læge end den, der er foreskrevet din prævention

Mest effektiv prævention

Født kontrol: så mange valg er derude. Hvilke der er de bedste til at forhindre graviditet? Hvilken prævention er den mest effektive på markedet i dag?

Hvad er den bedste prævention nogen kan vælge, er den eneste prævention, der er helt og 100 procent fejl-bevis? Afholdenhed. Afholdenhed er den eneste 100 procent positiv måde for at undgå graviditet.

Hvis afholdenhed er ikke det rigtige valg for dig, der er andre muligheder derude. Mange er mere effektive end andre til at forhindre graviditet.

Mange prævention typer er meget effektive, men de bedste valg er som følger:

-IUD
-Depo Provera
-Birth Kontrol Pill: når taget korrekt og præcist.
-Den Patch

Det bedste valg fra tre ovenfor er IUD. Den spiral er tæt på 99 procent effektive, når indsat korrekt. Den Depo skud er en tæt andenplads med 97 procent effektivitet.

Uanset hvad en prævention valg kan være, den bedste person til at tale med om valget, er en læge.

Prævention Ring

Ringen er et alternativ til at tage p-piller hver dag. Den mest populære prævention ring er NuvaRing®. Den komfortable, fleksibel svangerskabsforebyggende ring, der er omkring to inches i diameter anvendes til at forhindre graviditet. Du indsætter NuvaRing® ind i din vagina bare en gang om måneden. Musklerne i din vaginale væg vil holde NuvaRing® på plads i tre uger. I løbet af denne tid, vil det langsomt frigive en lav dosis af hormoner, der er nødvendige for at forhindre graviditet.

Når 21 dage er afsluttet, skal du blot fjerne NuvaRing® at give din krop til at have sin menstruationscyklus. Efter en syv-dages pause, vil du indsætte en ny ring til fortsat at være beskyttet mod graviditet.

Spiral (pessarer) og svangerskabsforebyggende

Af Nicole M

Intrauterine indretninger, eller IUD, er en af ​​de nyere former for prævention at ramme markedet. En læge passer den lille, T-formet enhed i livmoderhalsen, hvor det vil forblive i op til tolv år, afhængig af mærke for at undgå graviditet. Din læge kan fjerne en spiral til enhver tid, så du kan begynde at undfange et barn, som normalt sker inden for det første år efter IUD fjernelse.

FDA har godkendt to mærker til brug i USA: Mirena og Paragard. Den første er plast og kobber og indeholder en lille dosis af hormoner til yderligere at forhindre graviditet. De samme hormoner reducerer ofte menstruation symptomer hos kvinder. Mirena er op til 99% effektiv til forebyggelse af graviditet i fem år. Paragard er en eneste kobber-IUD, der tilbyder den samme effektivitet i op til ti år. Den indeholder ikke hormoner, der forårsager hovedpine, vægtøgning og andre uønskede bivirkninger for nogle kvinder.

En læge kan indsætte en IUD efter ubeskyttet sex til brug som nødprævention. Du kan vælge at fortsætte med at bruge IUD eller din læge kan fjerne det. Indsættelse og fjernelse ligner menstruationskramper for mange kvinder, men IUD er en effektiv prævention valg. Ifølge Paragard undersøgelser, 9 ud af 10 kvinder fortsat tilfreds med prævention efter seks måneders brug.

Kobber IUD: hormonfrit Prævention

Af Miranda B

Kvinder, der ryger, eller som er mere tilbøjelige til at udvikle blodpropper bør ikke tage prævention, der indeholder hormoner, da de risikerer at lide af et slagtilfælde. Nogle kvinder kan ikke lide den humørsvingninger og vægtøgning i forbindelse med hormonerne i prævention. Desværre er den mest succesrige former for præventionsmetoder, herunder p-piller, det Depo skud, og de fleste IUDs indeholder hormoner. Men kobber IUD bruge kobber at sterilisere sperm uden brug af hormoner. En kobber IUD implanteres i cervix i en enkelt læge besøg. Du kan holde en kobber IUD på plads i 10 år, i forhold til 5-års grænse for hormonelle IUDs. Med en hastighed på kun 6 ud af 1000 kvinder, der bliver gravide i det første år af brug, kobber IUD er yderst effektiv. Husk, at du stadig har brug for en form for beskyttelse mod seksuelt overførte sygdomme som kobber IUD vil ikke forhindre infektion. Den mest almindelige form for kobber IUD er Paragard.