Præfabrikeret konkrete skridt

Præfabrikeret konkrete skridt


Præfabrikeret konkrete skridt giver dig en nem løsning for udvendige trapper. Disse foruddannede trapper er holdbare endnu nem at installere.

Grundlæggende om Prefab Stairs

Lavet af armeret beton, præfabrikerede trapper er en enhed med alle de trapper støbt i ét sammenhængende stykke. De er lavet i en form i en fabrik og sendes derefter til byggeriet placering klar til at installere. De fleste virksomheder, der fremstiller præfabrikerede trapper har standard bestandsstørrelser for trin. Du finder også mulighed for at bestille skræddersyede konkrete skridt til at passe dine specifikke behov, hvis bestandenes størrelse ikke vil arbejde.

Du vil opdage, at de fleste præfabrikerede trin af beton har mellem en og syv trin. De tilsvarende højder spænder fra omkring seks inches til otte meter høj. Denne fleksibilitet gør det muligt for dig at finde et sæt trapper, der passer det bestemt højde, du har brug for. De risers er generelt mellem fire og syv et halvt inches. Den mønsterdybde almindeligvis falder mellem 10 inches og 19 inches. Præfabrikerede konkrete skridt fås både med og uden en landing. Mange virksomheder tilbyder endda mere end en størrelse landing. Dette giver dig mere fleksibilitet til at matche dine specifikke projekt behov.

Konkrete skridt, der er præfabrikerede anvendes typisk udendørs. Oftest de anvendes til at føre op til et dæk eller et for- eller bagdør. Hvis din dør er bare lidt højere end jordoverfladen, vil et skridt gøre. Taller døre og dæk bliver brug for flere trin. De konkrete skridt bliver hejst på plads på jævnet jorden. De er normalt installeret med betonblokke på hvert af de fire hjørner til at bære vægten.

Fordele ved Prefab Stairs

Præfabrikerede skridt komme som en enhed med alle de trapper som ét stykke. Denne udvendige trappe option leveres med flere fordele.

 • De er meget hurtigere at installere end at hælde dine egne konkrete trapper eller bygge trætrapper.
 • De er ofte billigere end at ansætte en konkret virksomhed til at hælde trin på webstedet.
 • Du behøver ikke det fundament, som er nødvendig for andre trin indstillinger.
 • De er hule, hvilket gør dem lettere og mindre tilbøjelige til at afvikle over tid som faste konkrete skridt.
 • Hvis trappen gøre ske at bosætte eller flytte, de er meget nemmere at løfte og sat tilbage på plads.
 • Trappen er et solidt stykke, så de har mere stabilitet. Den solide konstruktion fjerner også mørtelfuger, der kan nogle gange lade vandet i.
 • De er typisk forstærket med stålstænger.
 • Du kan finde en række forskellige finish til rådighed på de konkrete skridt. De fleste har skridsikre overflader på slidbaner til sikkerheden.
 • De præfabrikerede trin lavet af beton har ikke de behov for vedligeholdelse af træ trin.

Køb Prefab konkrete skridt

Før du hovedet til butikken for at købe din præfabrikerede trin, tage lidt tid til at overveje, hvad du har brug for.

 • Tjek de lokale bygningsreglementer for at bestemme de korrekte trin størrelser.
 • Mål det område til rådighed på dit hjem. Den mest almindelige bredde for de præfabrikerede trapper er fire fødder, men der er bredere muligheder, så du bliver nødt til at vide, hvor meget plads der er tilgængelig. Du skal også kende højden fra jorden til døren eller dæk, hvor de konkrete skridt vil føre.
 • Nogle byggemarkeder sælger præfabrikerede trin. Også kigge efter konkrete virksomheder, der specialiserer sig i de præfabrikerede trin.
 • Spørg virksomheden for at se, om installationen er inkluderet i prisen på de konkrete skridt. Mens den hule struktur gør dem mere letvægts end solide konkrete skridt, er de stadig meget tunge. Virksomheden eller en erfaren entreprenør har udstyr til at løfte de trin på plads, hvilket gør jobbet meget lettere.

Step Up

Præfabrikeret konkrete skridt giver dig en hurtig løsning, når der er behov for nye udvendige trapper. Det lette alligevel varig art af disse trin sammen med nem installation og vedligeholdelse gør dem en god mulighed for mange husejere.