Præfabrikerede garager med Attic

Præfabrikerede garager med Attic

Hvis du leder efter mere lagerplads sammen med en praktisk sted at parkere din bil, overveje brugen af ​​præfabrikerede garager med loftsrum plads. Disse hurtige garage optioner kan installeres i så lidt som en dag, udvide opbevaring i dit hjem uden problemer.

Færdiggarager

Hvis du bor i et hjem med masser af jord, men ingen garage, har du et par valg om, hvordan du kan få nogle overdækket beskyttelse til dine køretøjer. Carporte kan beskytte lakeringer fra solen, samt nogle regn og sne, men efterlade din bil for det meste åbne elementer. Vedhæftede garager kan være en stor virksomhed, der åbner den side af dit hjem op til byggepladsen samtidig tage dage eller uger at gennemføre.

Standalone garager er en nice valg; de fuldt ud kan beskytte din bil og samtidig holde dit hjem fodaftryk intakt. De kan være dyrt at bygge dog, og kan tage tid.

En præfabrikeret garage er en standalone garage option, som enten helt eller delvist samlede off site. Hvad er leveret til dit hjem kan enten sættes sammen og færdig i løbet af få timer, eller inden for blot et par dage. Omkostningerne er meget mindre end traditionelt byggeri, da du ikke betaler for et værk besætning til at gøre arbejdet; fleste præfabrikerede garager og præfabrikerede garager med loftsrum kan sættes op af blot to personer.

Præfabrikerede garager med loftsrum

En af fordelene ved en enkeltstående garage er evnen til at omfatte et loftsrum eller halv historie på toppen af ​​carport. Afhængig af størrelsen af ​​garagen og på størrelsen af ​​den øvre historie, kan dette rum tjener flere formål, herunder:

  • Lagerplads
  • En systue
  • Praksis plads til børn med instrumenter
  • Kontorlokaler
  • En kunstners værksted
  • Et rekreativt rum for teenagere

Indkøb og design muligheder

Når du køber en præfabrikeret garage, du rent faktisk har et valg om, hvor præfabrikeret du ønsker det skal være. Kits fås i forskellige stadier af slut; du kan vælge at gøre en stor del af arbejdet selv for at spare penge, eller du kan vælge at få garagen ankommer næsten færdig.

De typer og stilarter af præfabrikerede garager er næsten uendelige. Styles omfatter lader, enkelt og to bil garager og endda komplette bygninger med opvarmet og færdige værelser ovenpå. De fleste er også tilpasses, så du kan vælge vindue og dør muligheder, samt farve og overordnede udseende.

Forberedelse til en Færdiggarage

Før du beslutter dig på og købe en præfabrikeret garage, bør du bemærke, at en fond ikke er inkluderet. Du skal sørge for, at plads til at modtage garagen er plan, og klar til at modtage strukturen. Dette kan være så simpelt som om nogle patio sten eller slagger blokke over det område, hvor garagen vil blive placeret, eller så grundig som en betonunderlag hældes. Garagen vil ikke være i stand til at blive installeret, før dette fundament er indstillet, så sørg for at gøre din forskning og har dette område nivelleret og klar før garagen er leveret.

Tilføjelse præfabrikerede garager med loftsrum plads til det ydre af dit hjem som en standalone tilføjelse eller som del af en større udvendig renovering kan langt øge værdien og funktionaliteten af ​​dit hjem. Hvis du tænker på at tilføje en garage til dit hjem, så tænk på en præfabrikeret garage med ekstra loftsrum og få meget mere end bare et sted at parkere.