Power Yoga

Power Yoga

Hvis du har været en yoga praktiserende læge i temmelig lang tid, eller er allerede en dygtig atlet, kan Power Yoga være den næste fase af din fitness regime. Power Yoga, med sin kombinerede fokus på styrke og aerob aktivitet, tilbyder en ny udfordring.

Fordelene ved Power Yoga

Yogis fremme en mere afgiftning og de stimulerende kardiovaskulære fordele ved denne stil. Instruktør Bryan Kest har en detaljeret artikel om Power Yoga fordele på hans hjemmeside. Fordyber dig i denne praksis er også siges at:

  • Udvikle muskeltonus og udvidet fleksibilitet
  • Øge chancerne for vægttab
  • I høj grad forbedre cirkulation
  • Lindre kroniske smerter ved at forbedre fælles mobilitet og smøring
  • Fremme dybere søvn, stress relief og følelse af ro velvære

På grund af disse overordnede fysiske forbedringer, fortalerne for den praksis, mener også, at udføre power yoga reducerer symptomerne på visse kroniske sygdomme, såsom skjoldbruskkirtlen lidelser, gigt og kredsløbsproblemer.

Et par noter af forsigtighed

De fleste mennesker, uanset alder, kan udføre stillingerne på forskellige niveauer af ekspertise, men denne stil yoga kræver udøveren til at være i bedre fysisk form og har en høj tolerance for varme.

Som The Mayo Clinic rådgiver, er det vigtigt at holde kroppen hydreret før, under og efter praksis. Dette omfatter ikke koffeinholdige drikkevarer, kun vand. Sammen med de anbefalede otte-til-ti glas vand dagligt, skal yogier praktiserer power yoga forbruge nok vand til at genopbygge kroppen efter detox. Dette kunne øge vandindtag til tolv-til-fjorten briller på praksis dage. Power yoga er ikke tilrådeligt for dem, helt nye til yoga eller gravid. Begyndere kan finde koncentrere sig om at lære korrekt form vanskeligt i ekstrem varme og vordende mødre oplever en stigning i kroppens kernetemperatur til niveauer, der kan kompromittere trivsel af barnet.

Er Power Yoga for dig?

Det er svært at afgøre, om en yoga stil vil være en god pasform, indtil du har gjort det et par gange. Selv hvis du har praktiseret yoga før, hver instruktør tilføjer enestående aspekter til en session. Hold et åbent sind om hver stil, prøve mere end én session for at se, hvordan du reagerer, og derefter vurdere fordele og ulemper ud fra dine behov og ønsker til praksis.

At finde en klasse

Mange yoga studios, kurbade og fitness klubber har klasser i Power Yoga. For at finde klasser i dit område, søge i disse onlineressourcer:

  • Alt Yoga
  • Yogafinder
  • Yoga.com

At Home Practice

En af de mest berømte instruktører af denne stil er Baron Baptiste. Hans online butik bærer en række dvd'er til alle fitness-niveau. Du kan finde andre Power DVD'er fra populære lærer Rodney Yee samt Beryl Bender Birch, der anses for at være en af ​​de primære instruktører der har ansvaret for at tilpasse Ashtanga til magten. Du kan også vælge at prøve Bryan Kest, en anden ledende instruktør i denne stil, der tilbyder online klasser og workshops.

Praksis med Care

Det er altid bedst at først udføre enhver yoga sti under vejledning af en erfaren lærer, der vil ikke kun lære dig om historie og teori om den stil, men også instruere og rette dine arbejdsstillinger og andre fysiske egenskaber er vigtige for praksis og for at undgå skader . Uanset hvilken form for yoga, du vælger, er du tilføjer et sundt alternativ til dit liv, bør give et andet element til at nyde.