Pottetræning Teknikker til Hvalpe

Pottetræning Teknikker til Hvalpe


Hvis du er ved at tilføje en firbenet ven til din husstand, er det en god ide at forskning potte uddannelse teknikker til hvalpe før den dag, du kommer hjem med dit nye kæledyr.

Hvornår skal Pottetræning Begin?

Hvis din nye hvalp er gammel nok til at forlade det hunde mor og komme hjem med dig, han eller hun er gammel nok til at begynde potte uddannelse. Det er meget lettere at stueren en hund, der ikke allerede begyndt at udvikle dårlige vaner, end det er at en omvendt problemadfærd i gang.

Hvad kan man forvente

Det er vigtigt at nærme hvalp potte uddannelse med realistiske forventninger. Hus uddannelse en hvalp tager tid, og både du og din hund vil sandsynligvis foretage nogle fejl undervejs. Du kan ikke bringe hjem en ny hvalp og forventer hende til straks at forstå, at hun kun kan gå på toilettet udendørs.

Hvalpen er ikke den eneste, der kommer til at gennemgå en uddannelse i potte uddannelse proces. Du skal også lære at genkende tegn på, at din hvalp har brug for at blive taget uden for. Hvis du ikke er hjemme, når dit kæledyr skal gå, eller du ikke indse, at det er tid til at lade hende udenfor, er en ulykke bundet til ske.

Når du foretage hus uddannelse en hvalp, er du nødt til at indse, at ulykker kommer til at ske. Vær forberedt på at rydde op de uundgåelige pæle og vandpytter, og holde dit temperament i skak, når din hvalp messer op. Det er også vigtigt at forstå, at dyr ikke alle lærer i samme tempo. Bliv ikke forværret med din nye hvalp, hvis han eller hun ikke synes at fange på dine instruktioner så hurtigt som andre kæledyr gjorde tidligere.

Begynderbøger Pottetræning Teknikker til Hvalpe

Til at begynde potte uddannelse din nye hvalp, skal du være omhyggelig med at tage din hund udenfor på en regelmæssig basis. Hvalpe skal nødtørft hyppigt, og de vil ikke indse, at de har brug for at lade dig vide, at de har brug for at gå ud, indtil at have dig der ledsager dem på badeværelse pauser bliver en vane.

Meget unge hvalpe som regel brug for at aflaste sig selv så ofte som en gang i timen. De fleste hvalpe bliver nødt til at gå på toilettet 15-20 minutter efter at have spist eller drukket. Når du har vænnet dig til din hund 's badeværelse vaner, vil det blive forholdsvis nemt at tid potte pause udflugter.

Det første skridt i at finde ud af din hunds naturlige cyklus er at se for tegn på, at hun har brug for at gå på toilettet. I det øjeblik du bemærker dyret opfører sig som det er tid til en potte pause, straks gå udenfor med dit kæledyr.

Tegn på, at det er tid

Pottetræning Teknikker til Hvalpe

  • Restless adfærd
  • På vej mod en tidligere snavset plet
  • Cirkling og snuse gulvet
  • Udgravning på gulvet

Hvad skal gøre, når du er uden

Når du tager din hvalp uden for en potte pause, ikke at forveksle spørgsmålet med andre aktiviteter. Når hun er uddannet, kan du ønsker at kombinere vandreture med badeværelse tid. Men når uddannelse en meget ung hvalp, skal du sørge for fokus af oplevelsen er at gå til bathroom.It er en god ide at vælge et bestemt område af værftet for badeværelse pauser. Denne placering bør være noget adskilt fra hvor din hund tilbringer tid at spille. Begynd at rose din hund, så snart hun begynder at gå med badeværelset, og bo hos hende, indtil skødet er færdig. Det er endda en god ide at belønne dyret med en lille godbid, når potte sessionen er færdig.

Alternative Pottetræning Teknikker til Hvalpe

I en ideel verden, den bedste ting at gøre, er at bo med din hvalp på alle tidspunkter i løbet af potte uddannelse proces. På grund af job, familie og andre ansvarsområder, er det imidlertid ikke muligt for de fleste mennesker til at give deres kæledyr med døgnet rundt potte patrulje.

Den næste bedste ting du kan gøre, er at begrænse din hvalp til en kasse, når du ikke kan være sammen med ham eller hende i en længere periode. Der er mange fordele ved at smadrekasse uddannelse din hvalp, og faldt problemer med snavsede gulve kan være en af ​​de største fordele.

Husk dog, at du ikke kan forvente en ung hvalp at bo i en kasse i flere timer ad gangen. Unge dyr ikke har et tilstrækkeligt niveau af blære kontrol skal efterlades i flere timer i træk. Sørg for, at nogen kan lade din hvalp ud for en potte pause mindst hver anden time eller deromkring.

Hvad skal gøre, når ulykker sker

Når huset bryde en hund, positiv forstærkning af ønsket adfærd virker langt mere effektivt end straf for uønsket adfærd. Hundetrænere enige om, at råben, slå, eller gnide hvalpens næse i messen er kontraproduktive adfærd, der skal undgås.

Som ny hundeejer, er du nødt til at indse, at ulykker kommer til at ske, og du skal være parat til at rense dem op med det samme. Når du fange din hund en ulykke inde, kan du sige "nej" i en fast stemme og straks placere ham eller hende i den rigtige potte område. Men hvis du faktisk ikke fange hunden i handling at gå på toilettet, er der ingen fordel for denne type disciplin.

Nogle trænere mener, at den bedste fremgangsmåde for hvalp potte ulykker er helt at ignorere dem. Ideen er, at hvalpe tørster opmærksomhed, og give dyret opmærksomhed efter en uønsket adfærd kan uforvarende give forstærkning, der fører til fremtidige forsætlige messer som et middel til at få opmærksomhed.Begynd at arbejde med din hvalp på ordentlig badeværelse adfærd, så snart hun slutter sig til din familie, og du vil være i stand til at etablere et solidt grundlag for god opførsel, der vil vare hele livet.