Pottetræning Problemer

Pottetræning Problemer

Der er næppe en forælder i live, der ikke har en potte uddannelse lidelseshistorie. Det overraskende er, at de fleste forældre er ikke klar over, hvor fælles potte uddannelsesspørgsmål virkelig er.

Fem Fælles Pottetræning problemer, og hvordan at løse dem

Mange problemer, at forældre ser, når de forsøger at potte træne deres børn kan undgås blot ved at vente, indtil barnet er parat. Vælg et tidspunkt, hvor der ikke er meget foregår, og du er fri til at fokusere på processen. Vær konsekvent og aldrig bestikke dit barn til at bruge toilettet, og aldrig straffe dit barn, hvis han har en ulykke.

Problem # 1: Familier er bare ikke interesseret

Mange børn er ikke interesseret i at bruge potte endnu, fordi de simpelthen ikke er udviklingsmæssigt klar. Ifølge Mayo Clinic, er der visse tegn på, at du skal kigge efter for at se, om dit barn er udviklingsmæssigt klar til at bruge toilettet. Dit barn kan være klar til at engagere sig i potte uddannelse, hvis han:

 • Ønsker at bære undertøj eller synes interesseret i at bruge toilettet
 • Kan følge anvisningerne
 • Kan besvare enkle spørgsmål
 • Ophold tør for to eller flere timer ad gangen i løbet af dagen
 • Vågner fra lur tørre
 • Fortæller dig, at han er nødt til at gå ved hjælp af enten ord eller ansigtsudtryk
 • Ikke ligesom beskidte bleer
 • Kan trække bukserne af og på

Den bedste ting at gøre, hvis dit barn ikke er interesseret i at bruge potte er at lade ham være. Hvis han ikke er interesseret på trods af en lille opmuntring fra dig, kan det være, at han simpelthen ikke er klar endnu. Selv om det kan synes som denne fase varer evigt, være sikker på, det ikke.

Problem # 2: Regression

Alt går godt - dit barn er ivrig efter at lære at bruge potte, forbliver tør for det meste, og du har stablet det op til pottetræning succes. Så en dag dit barn vågner op og begynder at have uheld, stopper pooping i toilettet, eller måske endda stoppe toiletbesøg alle sammen.

Regression i potte uddannelse er helt normalt. Ifølge Dr. Sears er regression oftest udløst af en større ændring i dit barns rutine. Dette kan omfatte ting som en ny skole, nye omsorgsperson eller babysitter, eller andre ændringer i familiens rutine.

Mens regression er frustrerende for en forælder, kan det være et tegn på, at der foregår noget med dit barn, der understreger ham. Med det sagt, at nøglen til håndtering regression er at være konsekvent og beroligende.

 • Forkæl potte ulykker stof-of-factly, selv tillader dit barn at hjælpe med at tage ansvar for nogle af eller alle de rene indsatsen. Gør ikke en big deal om det, bare erkende, at det rod skal renses op, og komme videre.
 • Søg muligheder for at være beroligende og støttende bortset fra potte. Hvis dit barn er regression på grund af en overgang, kan ekstra tryghed og mor tid være kuren.
 • Hvis du forventer en overgang, såsom en ny baby, en ny omsorgsperson, etc., vente med at potte træne dit barn eller tog ham godt før overgangen sker, hvis han er klar.

Problem # 3: Frygt for toilet

Pottetræning Problemer

En potte sæde kan lette frygt.

Hvis du tænker over det, er det temmelig rimelig for et lille barn til at synes, det er muligt, at han kunne få et uheld skylles ud i toilettet. Selvfølgelig vil han ikke, men han har endnu ikke de kognitive evner til at forstå, at - especiallly hvis du træner dit barn yngre. Der er flere måder, hvorpå du kan håndtere dette, og ingen metode virker for hvert barn. Nogle gange, du bare nødt til at bruge trial and error metoden.

 • Køb et sæde, der sidder på toppen af ​​toilettet, så åbningen er mindre og mere børnestørrelse.
 • Køb et lille potte stol til dit barn til at sætte ved siden af ​​toilettet.
 • Sæt dit barns yndlingsbøger i magasinet holderen i badeværelset, forhåbentlig distraherende ham, så han glemmer han er bange.

Den nederste linje er, hvis dit barn er så bange for, at han absolut nægter at prøve, bakke ud for et par måneder, og prøv igen senere. Chancerne er, når han er gammel nok til at forstå, at han ikke ved et uheld kan falde ned i toilettet og skylles væk, vil hans frygt aftager.

Problem # 4: Afslag Toilet Training

Du spørger dit barn til at gå, og han bare flade ud nægter. Der er tårer, eventuelt et raserianfald, men bundlinjen er, at dit barn ikke er at sætte sin lille tushie på dette toilet. Selvom det kan være en virkelig frustrerende scenarie, er det vigtigt ikke at gå ind i en magtkamp med dit barn over toilettet. Nogle børn er klar meget hurtigt, at i deres verden, toilet funktioner er en ting, som de kan udøve fuld kontrol.

Hvis dit barn er en af ​​de børn, der har besluttet, at dette er en kamp af episke porportions, nægter simpelthen at engagere. Når han opdager, at der ikke er en kamp for at blive udkæmpet over toilet, han er sandsynligvis at vise en interesse i at bruge det.

Problem # 5: Vil ikke Poop i toilettet

Der er nogle børn, der er villige til at tisse i toilettet, men uanset af hvilken grund, pooping skræmmer dem. Dette kan blive et alvorligt problem, fordi hvis dit barn tilbageholder sin overbygning, kan han blive forstoppet. Hvis dit barn er forstoppet, kan pooping være smertefuld eller vanskelig, hvilket igen bekræfter hans frygt for pooping i toilettet.

Blid opmuntring og nogle sunde fornuft er nøglen til succes her. Dit barn kan få stor gavn af at bruge en potte stol, der sidder på jorden. Sidder i en sådan position gør det vanskeligere for hans lille krop at tilbageholde agterstavn. Når han gør agterstavn i sin potte stol (eller endda i hans ble), vise ham, at poop skyller ned toilettet og lad ham hjælpe med resten af ​​potte rutine aftørring og vaske hænder, foreslår Karen Deerwester, forfatter til potte Træning facitliste.

Sørg også for, at hans kost består af masser af frugt og grøntsager, så hans afføring ikke bliver for hårdt.

Pottetræning elendighed

Det er vigtigt at huske, at potte uddannelse ikke sidestille god opdragelse. Mens mange forældre finder det frustrerende at gå gennem potte uddannelse scenen, så husk at det ikke behøver at være. Vær konsekvent både i dit svar på ulykker, og i hvordan man træner. Det er nyttigt, hvis du vælger en periode, hvor der ikke er en masse i gang, så du er hjemme og dit barns omgivelser kender. Frem for alt, vær tålmodig. Potte uddannelse er en udviklingsstadiet og være sikker på - dit barn vil få det.