Pottetræning og Spanking

Pottetræning og Spanking


Forældre, der er begyndt at pottetræning proces undertiden spekulerer på, om der skulle være en forbindelse mellem potte uddannelse og spanking. Med andre ord, forældre ønsker at vide, om endefuld er en effektiv potte uddannelse værktøj, og hvis straffe et barn til at fugte eller tilsmudsning sig selv vil forhindre fremtidige ulykker. Ifølge børnelæger, er svaret på dette spørgsmål blot, "nej".

Spanking: en ineffektiv Pottetræning Tool

Spanking har vist sig at være et af de mindst nyttige værktøjer i undervisningen et barn til at bruge toilettet. Spanking kan føre til fysiske problemer med toiletbesøg, samt forlænge pottetræning proces. Spanking kan også forårsage børn til at skjule eller lyve om uønsket potte-relateret adfærd, og det berøver forældre af chancen for at stoppe dårlige vaner, før de starter.

Ifølge en undersøgelse ledet af Dr. Timothy Schum, spanking er en af ​​de mindst effektive værktøjer i potte uddannelse. Børn træne hurtigere og bedre med positiv forstærkning, såsom en forælder-forudsat potte stol, små godbidder, og verbal opmuntring fra forældrene. Som børn lærer at bruge toilettet mere selvstændigt, kan forældrene udfase godbidder og belønninger, samtidig med at den verbale opmuntring. Desuden kan spanking nemt blive til misbrug, hvis en forælder er meget vred. Ifølge American Academy of Pediatrics, misbrug forekommer oftere i toilet træning end under nogen anden udviklingsstadiet i et barns liv.

Spanking og fysisk toilettet Problemer

Børn er ikke født vide, hvordan til at bruge toilettet. Hele konceptet med potte uddannelse er, at børnene endnu ikke kender de færdigheder, der kræves for at forbinde deres trang til at gå på toilettet med faktisk at gå på toilettet, trække ned i bukserne, og bruge potte. Ulykker sker, når barnet ikke er klar over at han eller hun har til at gå på toilettet, eller indser for sent, og ikke gøre det til badeværelset i tide. Når en forælder spanks et barn for ulykken, er det ikke hjælpe barnet til bedre at forbinde følelsen af ​​at skulle gå med de aktioner, der er nødvendige for at bruge toilettet.

Barnet kan være til sidst knytte den handling at passere urin eller afføring med straf og nægte at gå på toilettet på alle. Konsekvent bedrift i urin kan bidrage til blære infektioner og til sidst dårlig blærekontrol som blæren bliver overdistended.

Hvis et barn nægter at passere sin afføring, kan fækal inkontinens og impaction resultere. Denne tilstand, der kaldes encopresis, kan få alvorlige langsigtede sundhedsmæssige effekter og kan være vanskelige at behandle. Encopresis kan også forårsage alvorlige sociale og følelsesmæssige vanskeligheder, og barnet kan kræve omfattende psykoterapi til at løse den betingelse.

Korrigering dårlige vaner

Spanking under pottetræning proces ikke mindske antallet af ulykker et barn har. I stedet for at undervise barnet til at opretholde en bedre blære og tarm kontrol, det lærer barnet at gøre noget nødvendigt for at undgå straf. I stedet for at komme til en forælder med våde eller snavsede bukser, kan barnet simpelthen skjule våd eller snavset tøj og forsøge at undgå den straf, der kommer med en ulykke.

Det er meget bedre at have barnet opleve den naturlige fugt eller snavset, der kommer med en ulykke. Moderselskabet kan så have barnet hjælpe med at rydde op ulykken ved at tørre op på gulvet, sætte bukser og undertøj i vaskemaskinen, og rengøring sig op med en våd vaskeklud eller et bad, hvis det er nødvendigt. Den forælder og barn kan så diskutere, hvordan ubehageligt det er at være våd eller snavset, og hvor besværligt det er at have at rydde op i rodet. Selv en 2-årig kan forstå, at det er ikke sjovt at skulle stoppe med at spille for at gøre en belastning på vask og tage et bad.

Resultater af Pottetræning og Spanking

Potte uddannelse og spanking kan føre til alvorlige fysiske misbrug af et barn. Det behøver ikke lære barnet at opretholde bedre tarm og blære kontrol og kan føre til fysiske problemer som følge af at holde i urin eller afføring. Spanking kan forlænge den tid, det tager at uddanne et barn eller endda forsinke potte uddannelse indtil barnet er ældre. Den bedste måde at træne et barn er at vente, indtil han eller hun er fysisk og mentalt klar til at træne, og derefter at bruge positiv forstærkning som sticker diagrammer, små godbidder, og ros for at fremme passende toileting adfærd.