Pottetræning Guidebook

Pottetræning Guidebook

Mange forældre, selv erfarne dem, frygter pottetræning fase. Men det behøver ikke at være måneders potte ulykker, magtkampe og uophørlige rengøring. Potte uddannelse er lige så meget udviklende, som det er egentlig uddannelse. Selv om det ikke vil ske på magisk af sig selv, vil det ske, og forældre, der holder dette i tankerne har tendens til at finde oplevelsen mindre frustrerende.

Lægger op til (næsten) Ubesværet Pottetræning

Før du overhovedet begynder, er der et par ting, du kan gøre for at sætte scenen for pottetræning. Du ønsker dit barn at være i stand til at forstå processen og har de kommunikative færdigheder han har brug for at udtrykke sig i løbet af fremgangsmåden. Derfor er den vigtigste del af den potte uddannelse er at sikre, at dit barn er klar til at potte toget.

Timing

Må ikke undervurdere behovet for god timing, når du begynder at potte toget. Når du begynder at tænke på pottetræning, så tænk på din families tidsplan for de næste tre måneder. Hvis du forudser ferier, store helligdage eller usædvanlig travlt, er det bedre at vente, indtil tingene er lidt roligere. Det er vigtigt i begyndelsen, at du kunne starte hjemme og være til rådighed for at gøre flere ture til badeværelset hver dag.

Udvikling

Potte uddannelse er en udviklingsmæssig færdighed, og som sådan, det sker ved forskellige aldersgrænser for alle. Det er vigtigt at virkelig overveje, om dit barn er klar til pottetræning. Hvis du kan sige ja til følgende, chancerne er gode, at han er klar til at starte pottetræning:

 • Viser en interesse i potte
 • Kan følge instruktioner
 • Forbliver tør i omkring to timer i løbet af dagen
 • Kan ikke lide at være i en beskidt ble

Best Practices

Der er ingen måde at potte træne et barn. Faktisk, hvis du har flere børn, vil du sandsynligvis opleve, at en ting fungerer bedre med et barn, end det gør med den anden. Da potte uddannelse er lige så meget udviklende, som det er god træning, kyndige mødre har tendens til at anvende en række forskellige teknikker til at få arbejdet gjort.

Grøften Diaper

Pottetræning Guidebook

Du må ikke skifte mellem bleer og potte.

En af de bedste måder at hjælpe dit barn forbinder følelsen af ​​en fuld blære med den handling tisser er at droppe bleen. Nogle forældre gå direkte til undertøj, mens andre lader deres børn løbe rundt bundløse. Enten metode virker, og de fleste børn, der er pottetræning hurtigt associere, at trangen til at gå til potte med selve handlingen. Hvis dit barn virker helt unbothered af urin løbe ned ad hans ben, chancerne er, at du er begyndt pottetræning for tidligt, og du vil have til at vente lidt.

Ryd din tidsplan

En af de bedste ting, du kan gøre for at komme ud på den højre fod er til at planlægge på opholder sig hjem et par dage, hvor du officielt starter. Du ønsker at være omkring at tage regelmæssige potte pauser og virkelig styrke god hygiejne vaner. Desuden er mange børn er bange for offentlige toiletter, og vil ikke gå. Hvis du er hjemme, når du starter, kan du gøre ting som lad dit barn løbe rundt bundløs, og tilbringe dagen at tale om toilet funktioner. Sammen med at rydde din tidsplan, så tænk på de store begivenheder i livet, der sker. Hvis du forventer en baby, for eksempel ikke beslutte at begynde at træne måneden før barnet er forfalden. Mange børn relatere efter en større liv begivenhed.

Tale om det

Det er ikke usædvanligt for børn at ønsker at diskutere den handling at gå på toilettet i detaljer. Det er i orden at gøre det, og selv om det ikke kan være din foretrukne ting at gøre i det offentlige, diskuterer pooping og peeing kan hjælpe dit barn overvinde frygt. Også ved at vise dit barn, at der ikke er nogen spørgsmål, han kan ikke bede dig, er du også vise dit barn, at det er i orden at tale om sin krop og ting, der sker med det.

Planlæg potte pauser

Planlægning potte pauser bare sidde på toilettet og "prøve" kan være meget nyttigt i oprettelse af rutine. Nogle børn vil lære at associere sidder på toilettet med at gå på toilettet, og begynder at gøre det på sig selv. For børn, der ikke helt har forbindelsen mellem en fuld blære og behovet for at tømme den, kan sidder på toilettet være påmindelsen, der hjælper dem med at undgå ulykker. Hvis du er desperat for at hjælpe tingene sammen, overveje at give dit barn masser at drikke og derefter at tage regelmæssigt planlagte potte pauser hver time eller deromkring. I første omgang kræver en masse tid og kræfter, men i sidste ende dit barn vil gå i potte.

Nedtone Ulykker

Hvis der er én ting, du kan regne med, mens potte uddannelse, er det, at der vil være ulykker. Din reaktion på disse ulykker er nøglen. Den bedste måde at reagere på en ulykke, er at erkende, at det skete, og skal rengøres (afhængigt af rod, kan du endda få dit barn hjælpe dig); derefter at tage dit barn, sidder på toilettet for en lille smule, og gå gennem rutine at vaske hænder, trækker op bukser osv Først og fremmest, du ønsker at undgå at gøre dit barn føler sig dårligt om at have en ulykke, og du ønsker at undgå dit barn komme ind i en vane med at have dem med vilje. I erkendelse men ikke giver en masse opmærksomhed på dem vil udrette begge formål.

Gør det sjovt

Dit barn vil være langt mere tilbøjelige til at samarbejde i en planlagt potte pause, hvis du ikke trækker ham væk fra noget, han ønsker at gøre mod monotoni bare sidder på toilettet. Du ønsker også ham til at være villig til at sidde der længe nok til at noget skal ske. Medbring bøger, foretrukne legetøj, som er let vasket, eller musik ind i badeværelset. Planlægger at sidde derinde med ham, mens han gør sin virksomhed, så du kan hjælpe ham tørre ordentligt, træk op i bukserne og vaske sine hænder.

Lær Hele Routine

Sørg og undervise hele rutine hver eneste gang dit barn går potte, om han gør det på toilettet eller ej. Selv hvis han bare sidder på toilettet, har dit barn tørre, flush, vaske sine hænder, og træk op i bukserne. Undervisning gode potte vaner tidligt vil ikke kun styrke sammenhængen, men vil være hans første lektioner i sundhed!

Hvad man ikke skal gøre

Forsøger du at potte toget og finde dig selv frustreret? Måske du laver disse klassiske fejl.

Bliv ikke vred

Pottetræning Guidebook

Må ikke gå ind i en magtkamp.

Karakteren af ​​potte uddannelse er at gå to skridt fremad og et skridt tilbage. Hvis dit barn har en ulykke (og chancerne er gode, at han vil), bare hjælpe ham rydde op og komme videre. Aldrig skam ham eller gøre ham føler dårligt om ikke at gøre det på toilettet i tide. At give dit barn tillid til at prøve nye ting ved ikke at gøre opmærksom på sine fejl vil tjene dig bedst i sidste ende.

Forkæl Dag og nat forskelligt

Det er slet ikke ualmindeligt, at børn skal være helt tørre i løbet af dagen, og slet ikke om natten. Faktisk kan nattetid tørhed komme år efter et barn er potte uddannet. Så hvis dit barn synes at have problemer med at opholder sig tør om natten, stop vask plader og lad ham sove i en pull-up. Når han er i stand til at vågne op for at tisse, han typisk vil. Du kan også hjælpe med at minimere natten ulykker ved ikke at tillade dit barn at have en drink før seng.

Vær konsekvent

Sammenhæng er ekstremt vigtigt, når du er pottetræning. Uanset om du taler om din pottying tidsplan, hvordan du behandler uheld eller en sang, du synger mens vaske hænder, så gør det samme hver eneste gang. Hvis du tænker over det, potte uddannelse kræver en lang liste af færdigheder. Sammenhæng styrker disse færdigheder, så de er anden karakter.

Må ikke Bestikke

Mange velmenende forældre undertiden forsøger at bestikke børn med godbidder til at gå potte. Dette er en ensrettet vej til magtkampe og problemer. Børn, selv småbørn, er meget smart, og det er ikke uhørt for et barn at tilbageholde deres urin eller afføring til en større oplevelse. Hvis du ønsker at sætte en mærkat på et diagram, eller stemple dit barns hånd at anerkende et godt stykke arbejde, det er fint. Du skal dog ikke gå den vej for at knytte en godbid såsom en slikkepind med vellykket toiletbesøg.

Må ikke Ignorer Frygten

Nogle børn er bange for at lade deres overbygning og potte skylle ud i toilettet. Uanset om de er bange for, at de vil også få suget ned i toilettet, eller om de hader bare at se noget, der er en del af dem går ned, tilbyder tryghed. Aldrig fortælle dem deres frygt er fjollet eller ubegrundet. Nogle gange kan du aflede børn fra deres frygt, men aldrig dit barn til bare 'suge det op. "

Vær ikke bange for at stoppe

Det er okay at stoppe potte uddannelse, hvis dit barn modstår. Nogle børn er simpelthen ikke klar, og andre virkelig ønsker at have kontrol over pottying. Uanset problemerne er, hvis du opdager, at dit barn modsætter din indsats, det er okay at bakke ud og revidere i et par måneder. Med det sagt, har du ikke lyst til at skifte gear med få dages mellemrum. Hvis du stopper aktivt forsøger at potte toget, så gør det i mindst en måneder. Hold nogle af elementerne i pottying rutine på plads, når du bakke ud som trækker op bukser efter en bleskift eller vask hænder. Dette hjælper med at holde den tankegang af pottying rutine på plads.

Start ikke for tidligt

Husk, at potte uddannelse af en vis alder ikke er en hædersbevisning forældre. Der er ingen præmie til efterbehandling opgaven tidligere, og det er okay at vente, indtil dit barn er ældre. De vigtigste indikatorer for at starte uddannelsen processen bestemmes af, hvor dit barn er udviklingsmæssigt i modsætning til nogle tidslinjen. Venter, indtil du er sikker på, at dit barn er klar, er en fantastisk måde at sikre en vellykket og relativt smertefri pottetræning.

Ting du kan købe

Pottetræning Guidebook

En potte sæde gør toilettet mere tilgængelig.

Ethvert barn er anderledes, og der er ingen måde at træne dit barn. Du behøver ikke at købe noget at potte træne dit barn. Men der er et væld af ressourcer derude, der kan gøre dit liv lettere.

 • Potte sæde - Det passer over toppen af ​​toilettet, så dit barn kan sidde mere komfortabelt.
 • Potte stol - En separat stol til små til at gå potte ind. Sørg for, at når dit barn er færdig med at bruge det, du stadig gå gennem resten af ​​den rutinemæssige af rødmen og vaske hænder.
 • Belønning - Tænk på ting som klistermærker eller et stempel på hånden. En simpel belønning for at følge rutine, forsøger eller held færdiggøre en potte opgave kan være nyttig.
 • Pottetræning tabletter - Sæt en tablet i toilettet, og når dit barn bruger potte, kan det boblevand eller gøre vandet ændre farver. Ideen er, at det giver dit barn noget sjovt at gøre.
 • Timer - Hvis du planlægger potte pauser, bruge en timer til at hjælpe dit barn vide, hvornår det er tid til at komme op.
 • Uddannelse undertøj - Disse er tykkere undertøj, der hjælper indeholder lækager, før de ødelægge tøj. Men det er ikke en ble, og dit barn, og hans tøj vil føle våd, hvis der sker en ulykke.
 • Klirre mål (eller piddlers) - Det er mål, som du sætter ind i toilettet, så din dreng kan sigte for dem. Ideen er det med til at reducere messer langs gulv og væg nær toilet.

Hvornår skal se en læge

Typisk er der intet galt med et barn, der tager lidt længere tid at potte toget. Eksperter siger, at de fleste børn er uddannet af 36 måneder, og tage mellem tre til seks måneder til at opnå konsekvent succes i løbet af dagen. Hvis du er bekymret, at dit barn tager længere tid, bør du tale med din børnelæge.