Pottetræning Girls

Pottetræning Girls

Er der en stor forskel i potte uddannelse piger end drenge? Mange mennesker er enige om, at piger potte toget lettere og tidligere end drenge. Selvom det kan være generelt rigtigt, vil de enkelte børn reagerer på forskellige måder, uanset køn. Før du begynder potte uddannelse piger, skal du beslutte, om hun er klar. Når du har besluttet, at tiden er inde, kan du derefter gå videre med uddannelsesprocessen.

Klar til potte

Hvordan kan du vide? Nå, der er flere tegn, du kan se for. Gennemsnitsalderen at småbørn begynder at potte toget er typisk omkring to og et halvt år. Nogle starter så tidligt som atten måneder, mens andre ikke kan begynde, før de har nået deres tredje fødselsdag.

Din lille pige kan være klar til at begynde at bruge potte, hvis hun gør mindst en af ​​følgende:

  1. Hun stiller spørgsmål, når du bruger potte.
  2. Hun kommer til dig, så snart hun har tilsmudset sin ble.
  3. Hun er interesseret i at bære pull-up bleer eller endda trusser.
  4. Hun kan holde tørre hele natten lang og i flere timer i løbet af dagen.
  5. Hun er nysgerrig kropsfunktioner og taler om, hvad der sker med hendes krop.

Hvis hun demonstrerer mindst et par af disse tegn, så hun kan være klar til at begynde potte uddannelse.

Nem adgang Clothing

En af grundene til, at mange forældre føler potte uddannelse piger er nemmere end drenge er den type tøj, de kan bære. Når babyer først begynder at potte toget, tiden er af afgørende betydning. Hvis de siger, at de er nødt til at gå ... de nødt til at gå! Du vil måske klæde din lille pige i søde kjoler. Du og hun vil ikke have at kæmpe med at trække ned shorts eller bukser, lyne lynlåse og unbuttoning knapper. Alt, hvad hun skal gøre, er at løfte hendes kjole og trække hende ble ned!

Seasonal Pottetræning

Hvis du vælger at sætte kjoler på din baby pige, kan du også overveje sæsonen, at du er begyndt at potte træning i. Summertime fungerer typisk godt. Små piger kan løbe rundt uden en masse besværlige tøj på. Når du er hjemme, kan du lade din lille pige slid kun nogle pull-ups og en t-shirt.

Opmuntre hende feminine side

Små piger typisk elsker smukke ting, og tøj er ingen undtagelse. Når din datter er klar til at begynde potte uddannelse, kan du og hun tager en tur til den lokale stormagasin og søgen efter den perfekte trusser. Lad din datter udvælge hendes favoritter, og fortælle hende, at det er, hvad hun kan bære, når hun begynder at bruge potte. Hun kan elske dem så meget, at hun ikke ønsker at have en ulykke i dem!

Demonstrere Teknik

Den bedste måde for din lille pige at lære at bruge potte er at se dig. Hold hendes potte ved siden af ​​toilet i badeværelset. Inviter hende til at komme ind i badeværelset med dig, og tale med hende om, hvad du gør. Hun ønsker måske at sidde på hendes potte, mens du er på toilettet. Ros hende, hvis hun gør. Du vil måske holde et par af hendes yndlingsbøger i badeværelset for hende at se på, også. Når hun har succes ved hjælp af potte, tilbyde hende masser af ros.

Pottetræning Girls

Endelig er det vigtigt, at du forsøger ikke at presse eller tvinge dit barn til at bruge potte. Dette bør være en behagelig oplevelse, der gør hende stolt af sig selv. Hun skulle ønske at bruge potte for sig selv, ikke bare for at behage dig. Overvej, hvad der foregår i hendes liv, før du begynder uddannelsesprocessen. Er der nogen større forandringer? Har hun været syg, eller har din familie for nylig flyttet? Har hendes dagpleje situationen ændret sig, eller har der været et dødsfald i familien? Hvis dette er en periode med store forandringer, vente, indtil tingene er faldet til ro. Med tid og tålmodighed, vil din lille pige blive potte uddannet, før du ved af det!