Pottetræning Boys

Pottetræning Boys

Er det virkelig hårdere potte uddannelse drenge end piger? Mange forældre tror det. Det er virkelig afhænger af det enkelte barn, dog. Hvordan kan du vide, hvis din søn er klar til at potte toget? Hvad er den bedste måde at lære ham? Skulle han stå eller sidde? Mens hvert barn er forskelligt, er potte uddannelse din lille dreng ikke at være så svært.

Er han klar?

Hvordan kan du vide, hvis dit barn dreng er klar til at begynde potte uddannelse? Du ønsker at se efter tegn på parathed. Disse tegn kan omfatte nogle af følgende:

  1. Han er nysgerrig hans kropsfunktioner og kan lide at tale om dem.
  2. Han ønsker at se dig bruge potte.
  3. Han straks kommer til dig, efter at han har tilsmudset hans ble.
  4. Han kan holde tørre hele natten og i flere timer i løbet af dagen.
  5. Han er fascineret med "big boy undertøj".

Hvis din lille dreng viser nogen af ​​disse tegn, kan han være klar til at begynde potte uddannelse. Opstår Potte uddannelse i gennemsnit på omkring to og et halvt år. Nogle børn begynder pottetræning så tidligt som atten måneder, mens andre kan vente, indtil de er tre år eller mere.

Hvordan starter du potte Training Boys?

Hvordan bliver potte uddannelse drenge?

Det er vigtigt for din lille dreng til at se, hvordan daddy tisser i toilettet, hvis det er muligt. Når han ser en anden gøre dette, vil han have en mere komplet idé om, hvad der forventes. Da han er for lille til at bruge toilettet, men skal du købe en potte for ham at bruge.

Opmuntre ham til at gå med dig ind i badeværelset. Han kan lide at sidde på sin potte, mens du er på kommode. Du kan endda bringe ham nogle af sine yndlingsbøger at se på. Det centrale er at gøre dette til en positiv og behagelig oplevelse, at han vil nyde.

Når han begynder at erkende følelsen af ​​tilsmudsning hans ble, opmuntre ham til at fortælle dig, når det sker. Nogle forældre foretrækker pull-up bleer, mens andre går lige til undertøj. Hvis du lader din lille dreng hjælp du udvælge undertøj i hans yndlingsfigurer, kan han være så begejstret at bære dem, at han omfavner kunsten at bruge potte helhjertet!

Skulle han stå eller sidde?

Igen, dette er en individuel præference. Hvis dit barn er i stand til at stå op for at bruge potte, kan du springe den sidder ned del og straks begynde med stående. Der er flere ting, du kan gøre for at fremme din lille dreng at bruge potte stående.

  1. Placer nogle frugtfarve i vandet. Når urinen rammer vandet, vil vandet ændre farver, glæde din lille dreng.
  2. Køb nogle flydende, engangsartikler mål dyr. Dit lille barn vil elske at forsøge at sigte mod målene.
  3. Lav dine egne mål. Tegn nogle dyrebilleder eller smileyansigter på nogle toiletpapir ark, og lad din søn sigte mod disse.

Hvis han ikke er høj nok til at stå, kan du købe en sød skammel for ham at bruge. Men nogle forældre gerne begynde at undervise deres lille dreng til at sidde ned først. Dette kan mindske forvirringen mellem tisse og pooping. Hjælp din lille en sigte sig ind i potte. Vær sikker på at du vise ham, hvordan at vaske op bagefter.

Må ikke tvinge ham til at udføre!

Endelig er det vigtigt, at du ikke presse dit barn til at udføre i badeværelset. Hold give ham positiv forstærkning. Vær konsekvent, også. Hvis du ved, du vil være væk for en uges ferie, så vent til du kommer tilbage, før du begynder pottetræning. Hvis du flytter til et nyt hjem eller skiftende daycare udbydere til dit barn, skal du vente, indtil tingene er afgjort tilbage ned i en rutine, før du begynder potte uddannelse proces. Du vil have din lille dreng at være så behageligt som muligt, og med tålmodighed og konsekvens, vil han være potte uddannet på ingen tid!