Post-skilsmisse mægling

Post-skilsmisse mægling

Post-skilsmisse mægling forekommer efter ægtefæller har en underskrevet dom skilsmisse, men en uenighed opstår om en af ​​dens vilkår. Normalt uenigheden opstår nogen tid efter skilsmissen dommen var registreret. Mægling hjælper ægtefællerne nå til enighed inden fremlæggelsen af ​​de nye vilkår til retten til godkendelse, hvis det er nødvendigt.

Mediation Practices og formål

Mægling er en out-of-domstol møde mellem uenige parter og en neutral tredje person. De uenige parter er enige om at gøre det muligt for tredje person kender og løse det problem, der er årsag til problemet. Denne tredje part benævnt "mægler". En mægler kan være en advokat eller en person, som uenige parter gør det muligt at hjælpe i deres tilfælde.

Alle tre mødes i et neutralt sted, som regel mæglerens kontor. De uenige parter kan udskilles eller måske endda sidde ved samme bord, afhængigt af deres niveau af fjendskab.

Først mægleren mødes med hver part for at få deres side af historien og identificere, hvad de ønsker. Dernæst skifter han frem og tilbage mellem parterne, at give hver lidt af, hvad de ønsker (det meste af tiden) i håb om at hjælpe dem med at mødes på midten.

Ikke indgås en aftale medfører ikke nogen juridiske konsekvenser; parterne har mulighed for at gå rettens vej eller vender tilbage til mægling for at forsøge at løse problemet. Hvis parterne når til enighed, vil mægleren straks typer sine vilkår og begge parter underskrive det. Afhængigt af sagen, kan parterne nødt til at forelægge aftalen for retten til godkendelse. Aftalen er en kontrakt, udsætte nogen overtræder part i en retssag for kontraktbrud, hvis de overtræder nogen af ​​dens vilkår.

Mediation hjælper stridende parter at finde en gensidigt acceptabel aftale uden at skulle træde inde i en retssal. Det betyder, at begge parter kan gå væk glade og med tungere lommer, fordi de ikke behøver at betale advokater eller sagsomkostninger.

Post-skilsmisse mægling Practices og formål

Procedurerne for post-skilsmisse mægling er de samme som for enhver anden form for mægling. Post-skilsmisse mægling kun forekommer mellem tidligere ægtefæller, der har en gyldig dom af skilsmisse. Normalt er denne dom eksisteret i nogen tid, men omstændighederne bag en af ​​dommens præmisser har ændret gør det ikke længere er gældende. Selvfølgelig kan enten tidligere ægtefælle anfægte retsafgørelsen vilkår ud af trods eller uenighed, men de fleste mæglere vil nægte at hjælpe i disse situationer, fordi der ikke er nogen fortjeneste i tvisten.

Hvem har gavn af Post-skilsmisse mægling

Selvom eventuelle tidligere ægtefæller kan drage fordel af post-skilsmisse mægling, dem, der er relativt mindelig eller endda venlig mest gavn. Dette er fordi de ankommer til mæglerens kontor uden en intention om at være ond, uhøflig eller slås om meningsløse spørgsmål. De er også mere tilbøjelige til at opgive lidt af, hvad de ønsker at den anden ægtefælle for at løse problemet og overholde aftalens bestemmelser.

Emner Støtteberettigede at mægle

Tidligere ægtefæller kan mødes for at mægle alle spørgsmål i deres skilsmisse. Forældremyndighed og støtte betalinger, underholdsbidrag, ejendom division og alt andet er fair spil. Fangsten er imidlertid, at de kan have for at få rettens godkendelse af en aftale de når. Normalt kræver dette indgive et forslag til godkendelse med den oprindelige ret, der har besluttet deres skilsmisse. Mange gange, hvis den er retfærdig og ikke i modstrid med statens skilsmisselovgivning, vil retten godkende aftalen uden at holde en høring. Men hvis synes aftalen at modsige statens lovgivning, kan de afholde en høring for at afgøre, hvorfor. En høring betyder ikke nødvendigvis, at domstolen vil afvise aftalen, men blot, at de ønsker at sikre, at det er fair og lovlig inden han underskriver det i kraft.

At finde en mægler

De fleste domstole fremme mægling. Tidligere ægtefæller, der løser deres problemer udenretligt betyde én mindre sag på rettens tidsplan og er statistisk mindre tilbøjelige til at møde for retten igen med en tvist om aftalen. Efter alt, de forhandle vilkårene i aftalen, så det bør være acceptabel for dem.

De fleste justitssekretærer (kontoret, der administrerer retssag filer) har lister over tilgængelige mediatorer på filen. Disse mæglere vil sandsynligvis være advokater certificeret af staten advokatsamfundet som mæglere. En simpel opfordring til statens familieret dommerfuldmægtig skal give dig adgang til denne liste.

At deltage i mægling

Husk, at mægling er en måde at løse en konflikt uden at betale sagsomkostninger. Det er også hurtigere end at gå rettens vej. Kør til mægling bord med en fleksibel og åben sind, og du vil ikke blive skuffet i resultatet.