Portable Power Max anmeldelse

Portable Power Max anmeldelse

Ønsker du, at der var en nem måde at oplade din mobiltelefon og alle dine andre enheder med USB på samme tid? Hvis ja, vil du være glade for at finde ud af om den Portable Power Max, en kraftfuld backup batteri, der kan oplade op til fem USB-enheder på samme tid. Dette produkt er bragt til markedet ved DREAMGEAR / iSound og er en del af et komplet sortiment af iPod tilbehør. Som medlem af LoveToKnow Mobiltelefoner redaktionen, blev jeg sendt en prøve for mig selv, og jeg er glad for at rapportere om resultaterne af min erfaring til dig.

Uafhængig gennemgang af Portable Power Max

Den iSound Portable Power Max ligner ikke meget, når du tager den ud af pakken, men ser er definitivt bedrager i dette tilfælde. Batteriet er seks inches lang og tre inches lang og er lidt over en tomme tyk. På trods af sin kompakte størrelse, den er opført 16.000 milliampere-timer (mAh) af magt. Der er fem USB-porte i den ene ende. Den anden ende er udstyret med en on / off-kontakt, opladningsindikatoren lys og en indbygget lommelygte, en funktion, der gør det meget nemt at bruge batteriet under strømafbrydelser. Det leveres også med en ledning og et mini / micro USB-kabel.

Når den er fuldt opladet, batteriet har 480 timer - det er 20 fulde dage - af magt. Uanset om du har brug for batteri-backup til din iPhone, iPad, Android mobiltelefon, Android tablet, eReader eller anden USB-enhed, den Portable Power Max har alle de opladning magt, du har brug for. Det er ganske enkelt at bruge. Alt du skal gøre for at oplade enheden sætte den i. Indikatoren lyser vil lade dig vide, hvor meget "juice" det har. Når du har brug for at oplade USB-enheder, bare plug hver i en ledig port.

Du kan bruge den til at oplade flere enheder på din egen eller enheder, der tilhører flere medlemmer af din husstand eller kontor personale. Jeg brugte mine til at holde alle de mobiltelefoner i min husholdning opladet og funktion i tordenvejr strømafbrydelse. Den ro i sindet, der fulgte med at vide, at jeg ikke var afhængig udelukkende på telefoner interne batterier til ubestemt tid, og at jeg kunne regne med alarmen på min mobiltelefon til at vække mig om morgenen, selv om strømmen var stadig ud. Denne oplevelse gjorde det let for mig at se, hvor værdifuld denne type enhed kan virkelig være. Jeg planlægger at holde mine handy for uventede strømafbrydelser og som en del af min katastrofeberedskab kit, samt bære det sammen på camping og køreture.

Vil du prøve den Portable Power Max?

Hvis du er interesseret i at prøve denne kraftfulde USB-enhed backup batteri til dig selv, kan du bestille direkte fra iSound.net eller DreamGear.net. Produktet sælges for 129,99 dollar.