Populære Baby Navne

Populære Baby Navne


At vælge en baby navn er ikke nogen let sag. Mens nogle forældre har lyst til at give deres barn et meget entydigt navn for at hjælpe dem skiller sig ud, andre forældre er interesseret i baby navn tendenser. Andre forældre har foretrukne navne allerede plukket ud, uden at have nogen idé om, hvor populære de i øjeblikket er. Uanset hvor du er i navnet-valg proces, vel vidende hvilke navne er den mest almindelige, kan hjælpe med at guide din søgen efter den perfekte navn til din bundt af glæde.

Mest populære baby navne af 2010

I 2010 var følgende de 25 hyppigst valgte navne til drenge og piger i USA.

Rank Drenge Piger
1. Jacob Isabella
2. Ethan Sophia
3. Michael Emma
4. Jayden Olivia
5. William Ava
6. Alexander Emily
7. Noah Abigail
8. Daniel Madison
9. Aiden Chloe
10. Anthony Mia
11. Joshua Addison
12. Mason Elizabeth
13.. Christopher Ella
14. Andrew Natalie
15. David Samantha
16. Matthew Alexis
17. Logan Lily
18.. Elias Grace
19. James Hailey
20. Joseph Alyssa
21. Gabriel Lillian
22. Benjamin Hannah
23. Ryan Avery
24. Samuel Leah
25. Jackson Nevaeh

Disse oplysninger stammer fra USA Social Security Administration, der har en online database over baby navne går tilbage til 1880'erne. Du kan søge efter år, årti, navn eller stat, samt undersøge populariteten af ​​et navn over en strækning på år. Hvis du ønsker at se, om et bestemt navn i øjeblikket er stigende eller faldende i popularitet, kan du tjekke ud, at navn historie for at se, hvor det toppede, og hvor det i øjeblikket sidder i sammenligning med andre navne på din liste over favoritter.

Regional Variation

Hvis du ønsker at vælge en baby navn, der er populære (eller en, der er slet ikke populær) i din egen region, kan du bedre høre de populære navne ved stat på SSA hjemmeside. Men populariteten af ​​navne ofte afhænger af, om man bor i et byområde, forstæder eller landsbysamfund. Du ønsker måske at tjekke Fødsler i din lokale avis i stedet for at kontrollere Social Security Administration nationale eller statslige registre for almindelige navne.

Populære Baby Navne Gennem Historie

Mens mange navne har været på top 100 i hele det sidste århundrede, ændre de fem største lister næsten hvert år, hvilket gør tiden en meget vigtig determiner for populære baby navne. Ud over disse udsving i forbindelse med de øverste fives, der er også nogle baby navne, der er populære nu, men var ikke engang på rekord for 100 år siden. Eksempler på disse er de populære 'Nevaeh "for piger, og" Jayden "for drenge. Navnet Jayden blev først registreret som værende i top 1.000 populære navne i 1994 og nu sidder som nummer fire. Nevaeh først kom ind i top 1.000 i 2001, og nu er det 25. mest populære piger navn. Følgende fem lister illustrerer de typer af små ændringer, der har fundet sted i det sidste århundrede, når det kommer til baby navne.

Ved begyndelsen af ​​det 20. århundrede, baby navne var traditionelle. De fem bedste navne til drenge, der er født i 1900-1910 var:

 1. John
 2. William
 3. James
 4. George
 5. Charles

Navne De fem bedste piger i de første ti år af det 20. århundrede var:

 1. Mary
 2. Helen
 3. Margaret
 4. Anna
 5. Ruth

Hundrede år senere, er det interessant at bemærke, hvordan listerne har ændret sig. I de ti år, der spænder over 2000 til 2010 navne de fem mest populære drenge var:

 1. Jacob
 2. Michael
 3. Joshua
 4. Matthew
 5. Daniel

Navne top fem populære piger har også ændret sig i løbet af det sidste århundrede. De fem mest populære navne til baby piger mellem 2000 og 2010, var:

 1. Emily
 2. Madison
 3. Emma
 4. Olivia
 5. Hannah

At vælge et populært navn

Finde ud af, hvilken baby dreng navne og baby pige navne er i øjeblikket mest populære er en let opgave nu at Internet kosttilskud baby navn bøger. Uanset om du ønsker at navngive dit barn noget fra top ti listen eller ønsker at undgå de mest populære navne, så barnet har et unikt navn, når hun går i skole, vel vidende de almindelige navne er vigtig.

Husk, at mens du vælger et navn er vigtigt, fordi dit barn vil sandsynligvis bære det resten af ​​sit liv, uanset navn, du vælger, vil vokse med din baby. Vælg noget, som du og din partner begge lide, og når du begynder at associere det med din lille mirakel, navnet bliver en du både elsker, uanset hvor populær eller upopulær navnet er.