Pool Sikkerhed: Swimming Pool Barrier Tips

Swimming Pool alarmen lyder og High Decibles

Swimming pool alarmer er en del af en pulje barriere.
Men er lige så vigtig som selve enheden volumen og lyden af ​​alarmen. Retningslinjer for de fleste modeller siger, at alarmen skal lyde ud 85 decibel ved 10 meter fra enheden. Det bør også have en anden lyd fra andre alarmer og bør være en tydelig støj.
Test ud alarmer med din pool sikkerhed forhandleren for at finde en, der vil fungere bedst for placeringen af ​​din swimmingpool.

Flyt alle Møbler fra Pool Area

Sørg for, at der ikke er nogen møbler eller andre genstande, omkring din swimmingpool barriere, der kan hjælpe en person i at klatre over eller omkring poolen barriere.
Fjern noget inden for tæt på din swimmingpool barriere eller holde møbler omkring din swimmingpool inde i swimmingpoolen barriere.

Check for Barrierer i Fællesskabets Pools

Nogle lejlighedskomplekser, behøver sundhed klubber eller fælles pools ikke har en swimmingpool barriere omkring fælles pools.
Hvis dette er tilfældet, lære dine børn, hvorfor hindringer bør være på plads, sørg for at de er aldrig ude af syne, når udendørs og være sikker på at finde nogen swimmingpool redningsudstyr i tilfælde af en ulykke eller nødsituation.

Overvej Sikkerhed Gelændere for ældre svømmere

Sikkerhed håndlister er en anden pool sikkerhed produkt- husejere skal bruge i forbindelse med en pulje barriere. De kan installeres i et område omkring swimmingpoolen.
De fleste håndlister er af rustfrit stål for at holde dem fra rust eller beskadiges fra konstant kontakt med vand, og varmen fra solen.
Håndlister fremmer korrekte metoder til at komme ind og ud af swimmingpoolen. Dette er især nyttigt for børn og frailer, ældre svømmere.

Investere i en sikkerhedsline

En fremragende tilføjelse til din samling af swimmingpool sikkerhedsprodukter og swimmingpool barrierer er en sikkerhedsline.
Hvis der er en nødsituation, og nogen er i nød, kan en sikkerhedsline komme i handy for at hjælpe redde en anden person. Du skal blot smide dem linjen at få fat i og trække dem i sikkerhed.
Eksperter anbefaler dette, fordi en sekundær drukning opstår ofte, når de, der tror, ​​de er stærke svømmere forsøge at redde en anden person. De, certificeret i vand redning skal prøve, for enhver pris, for at bruge de nødvendige forholdsregler, når de forsøger at hjælpe en svømmer i nød.

Solid swimmingpool Barrierer skal være glat

Nogle swimmingpool barrierer er faste strukturer, såsom mursten med en gated indgang. Sørg for, at der er ingen måde at få fodfæste på det faste struktur for at komme over eller under den for at få adgang til swimmingpoolen.
Har din entreprenør udglatte eventuelle overflader eller sprækker, der kan hjælpe et barn få posten.

Indendørs Pools Behov Pool Barrier

Indendørs pools også brug for en pulje barriere. En maskinelt betjent pool cover og en indendørs hegnet er en god kombination for en indendørs pool. Hegnet vil bidrage til at holde børnene ud af området uden opsyn, meget gerne en udendørs hegn.
Men i de fleste tilfælde, indendørs hegn er sværere at installere og er ofte ikke så høj. Derfor er et maskinelt betjent pool dækning er ideel, fordi du bare kan holde poolen dækket på alle tidspunkter, indtil du er klar til at svømme.
Ofte vil pool hegn virksomheder gør et hjemmebesøg for at vurdere din pool barriere behov. Få dem til at foreslå en ideel swimmingpool barriere for din indendørs swimmingpool at undgå potentielle ulykker.

Kontroller jævnligt Swimmingpool Barrierer

Mindst en gang hver uge eller to, inspicere hver sprække i, på og omkring din swimmingpool barriere. Kontroller og sørg for der er ingen huller, revner og erosion i hegn, så sørg hængsler er stramme, og at der er ingen måde et barn kan presse sig igennem poolen barriere. Har din pool entreprenør kommer ud halvårligt at kontrollere og sikre, at der ikke er nogen problemer med nogen af ​​de barrierer omkring din pool.

Aim Jets Mod Shallow End of Pool

Hvis du vil føje til de forskellige beskyttelsesniveauer i din swimmingpool, er det tilrådeligt at sigte jets i din pool mod den lave ende. Selvom det kan virke som et lille skridt at tage, er det væsentligt, især hvis du har små børn, der leger med store, lyse legetøj i puljen. Sigter jetfly mod den lave ende af bassinet er gavnligt, fordi det vil bevæge flåd og legetøj med henblik herpå, og kan bidrage til at undgå ulykker eller børn vandrer mod den dybe ende af bassinet.