Pool Sikkerhed: Pool Sikkerhedsudstyr Tips

Slå Filtre Når Svømmere er til stede

Indstil timeren på din pool filter til at aktivere på tidspunkter, hvor det er usandsynligt, at være ved hjælp af puljen svømmere.
Når du har din swimmingpool bygget, så spørg din entreprenør om timere på filteret og hvordan du indstiller tiden for det til at køre uden for top svømning timer. Når motorer og filtre kører i swimmingpoolen med svømmere til stede, øger sandsynligheden for, at en persons hår, badedragt eller pool legetøj kan blive fanget og forårsage en utilsigtet drukning. Du kan reducere denne mulighed ved at sætte timere for filteret til at køre i den tidlige morgen eller senere i aften.

Installer Bright Lights i svømmehal

Overveje have klare lys installeret i og omkring din swimmingpool område.
Dette vil sikre, at alle vinkler og område af din swimmingpool er synlig på alle tidspunkter.
Lyse lys i din swimmingpool vil også gøre svømmere i puljen omkring solnedgang eller i mørke klart synlige. Lyse lys er en form for tilsat sikkerhedsforanstaltning til din swimmingpool hegn og andre metoder til beskyttelse.

Store pool kemikalier utilgængeligt for børn

Opbevar alle swimming pool kemikalier på et køligt, tørt sted placeret utilgængeligt for børn. En garage er et fremragende sted til dette formål. Sørg pool produkter er tydeligt mærket med toppe tæt lukket.
Brug handsker hver gang du håndtere kemikalierne og aldrig lade børn, eller nogen anden, at svømme lige efter at du har tilføjet kemikalier til swimmingpoolen. De pH-niveauer skal udlignes og normal før de tillader svømmere tilbage i puljen. Du vil nu dette ved at læse målere eller meter, der kommer med de fleste kemikalier.
Hvis du ikke har en eller ved, hvordan man læse en, så spørg din swimmingpool forsyning forhandler for at vise dig, hvordan man korrekt læse målerne at vide, hvornår det er sikkert at svømme.

Udnyt Voice Skærme

En stemme skærm, ligner den slags nye forældre bruger, når de har en nyfødt baby, er en god idé til din swimmingpool område. Strategisk placere flere skærme rundt i området og sikre, at de er vandtætte. Kontrollér batterierne i dem regelmæssigt for at sikre de fungerer korrekt.
Voice-skærme kan advare dig til lyden af ​​stemmer i swimming pool-området.
Drej skærme på når som helst små børn er til stede i hjemmet eller spiller udenfor, og lyt efter enhver aktivitet inde i pool sikkerhed hegn.

Armbåndsur alarm kan gøre dig opmærksom på mulige Drowning

Der kan være en tid, hvor dit barn får adgang til swimming pool-området, uanset en pool sikkerhed hegn. Der er flere forholdsregler, du kan tage for at advare dig, når der er tegn på problemer.
En idé er at give dit barn et armbåndsur alarm. En unik enhed, der fungerer som en alarm, og er ikke større end et armbåndsur kan hjælpe med at redde dit barns liv, hvis han / hun uforvarende falder ned i vandet.
Hvis dit barn falder i vandet, armbåndsuret alarm sætter ud en højlydt alarm på "base", som er generelt placeret på et centralt sted i huset. Det advarer dig, at dit barn er i vandet og i nød.
Mens armbåndsur alarm er en god forebyggende foranstaltning, er det ikke træde i stedet for omhyggelig spotting. Hold nøje øje med børn i poolområdet på alle tidspunkter.

Helt Fjern Pool Covers

Sørg for at helt at fjerne pool dækker før indtastning swimmingpool at svømme. En delvis overdækket swimmingpool er en fare for børn, der kan blive fanget under dækslet. Hvis du er svømning, fjern dækslet helt fra området inde i swimming pool hegnet. Ved at erstatte den på toppen af ​​swimmingpoolen, skal du helt og fastgør dækslet tilbage på toppen af ​​puljen for at undgå yderligere drukning risici.

Check batterierne regelmæssigt

Kontroller batterierne regelmæssigt på alle pulje sikkerhedsudstyr. Du stoler på alle de produkter, du har på plads for at holde din familie og venner sikkert omkring din pool område. Ligesom det er vigtigt at kontrollere batterier på brandalarmer og andet sikkerhedsudstyr inde i dit hjem, er det lige så vigtigt at kontrollere batterier på pool sikkerhedsudstyr. Dette omfatter alarmer, skærme, pool covers, batteridrevne betjene flydeudstyr, kameraer og meget mere. Check produkter grundigt og ofte for at være sikker på at de fungerer korrekt, og udskift straks batterier, hvis det er nødvendigt.

Sørg Swimmingpool Dybder er markeret

Notér swimmingpool dybder. Hvis du har en personlig swimmingpool, bør dybder mærkes tydeligt, således at børn og gæster ved dybden af ​​din pool. Lad ikke dykning i din swimmingpool i dybder på mindre end ni meter.
Sørg for at du er opmærksom på dybder i offentlige svømmehaller samt. Børn bør ikke vove sig ind på dybere vand uden en voksen med dem. Mange svømmehaller har en skråning eller slip mellem lavvandede ende og dybere vand i swimmingpoolen.
Før du give dine børn at lege i den lave ende, føler ud området og bemærk hvor dybden begynder at ændre sig. Vis dem, hvor langt de kan gå, og sørg for at se dem hele tiden.

Motion Sensorer Tilføj til beskyttelseslag

Motion sensorer er en anden form for sikkerhedsforanstaltning at tilføje til de lag af sikkerhed og beskyttelse omkring din swimmingpool område. En bevægelsesdetektor vil modregne en alarm eller sensor, der vil lade dig vide, når nogen har indtastet området swimmingpool.
Sørg for, at sensorerne er placeret inden for grænserne af swimmingpoolen hegnet og sørg for at overvåge resultaterne alarm, når børn er til stede i og omkring dit hjem. Du kan enten bruge et hjem vagtselskab, som i de fleste tilfælde vil ringe til dig, når nogen er opdaget i området eller er afhængige af en base alarm, centralt beliggende i dit hjem for at gøre dig opmærksom på tegn på problemer.
Der er en række forskellige produkter på markedet til dette formål, er det imidlertid vigtigt at vælge den bedste til dit hjem. I dette tilfælde ville det være klogt at planlægge en høring med et hjem sikkerhed ekspert til at give dig råd om, hvad motion system vil fungere bedst for dig.