Pool Sikkerhed: Pool sikkerhedshegn Tips

Få Prøver af Work

Spørg din swimmingpool hegn entreprenør til at se prøver af hans / hendes arbejde, før du tildeler opgaven at konstruere din swimmingpool hegn.
Spørg efter referencer, fotos og om muligt, lejlighed se nogle af virksomhedens seneste arbejde i person.
Interview mindst tre forskellige swimmingpool hegn entreprenører og sporvidde, hvilken en du er mest komfortabel med. Hvis arbejde var du mest imponeret over? Hvor har du fået det bedste skøn, og hvem der har den bedste præsentation i almindelighed? Disse spørgsmål og din forskning vil være til gavn i at finde den rigtige entreprenør til at konstruere en sikker barriere for din pool.

Boblebad og Spas Skal være indhegnet i samt

En pool hegn skal også vedlægge området omkring et varmt karbad eller udendørs spa-område.
Du kan enten oprette din swimmingpool hegn omkring omkredsen af ​​din varmt karbad eller opføre et andet hegn alle sammen for at beskytte børn mod uheld snuble ind i en varm karbad eller spa.
Husk, at det tager kun et par inches af vand for et barn at drukne. Tro ikke, at fordi strukturen ikke er en stor swimmingpool, er den fare formindsket på nogen måde.

Tension-baseret support i Fægtning

Tension-baseret support er meget almindeligt for swimmingpool hegn. Trækstængerne er placeret på polerne og låsene på din swimmingpool. De bidrager til at holde hegnet støt og stabil, især hvis det bliver rystet eller forstyrret på nogen måde. Spørg din swimmingpool hegn entreprenør om opsætning spænding-baserede støtte på støtte områder af din swimmingpool hegn for at gøre det mere pålidelige.

Tilføj lags beskyttelse på svømmebassin

Swimming pool hegn fungerer bedst, når det bruges sammen med andre produkter.
Ud over alle de hegn og alarmer på og omkring din swimmingpool hegn, overveje en alarm om eventuelle vinduer, der fører til poolområdet.
Sørg for at de er højt og særpræg til at advare dig, når dit barn har potentielt brugt en at komme til pool-området. Lyt til lyden af ​​forskellige alarmer, før du køber en. Spørg forhandleren, hvis der er en måde at tilpasse alarmen, ændre lydstyrken eller tilføje funktioner, der gør alarmen fungerer bedst for din swimmingpool område.
Dette er et ekstra lag af beskyttelse, der arbejder med en swimmingpool hegn.

Baby sikkerhedshegn er vigtigt for Swimming Pool Area

Konstruer en baby sikkerhedshegn omkring omkredsen af ​​din swimmingpool.
Sørg for, at låsen på lågen ikke kan nås med små børn, og at barnet sikkerhedshegn er mindst fire meter høje omkring området swimmingpool.
Der bør ikke være nogen fodfæste på bunden af ​​hegnet - gør det nemt for et barn at kravle over. Puljen hegn bør udgøre en særskilt barriere mellem din swimmingpool område og din udendørs beboelsesrum.

Køb Top Produkter For svømmebassin Fence

En rustfri stål låsende system til din hegnet vil hjælpe din swimmingpool hegn og pool hegn gate modstå tidens tand, vejr og varme.
Swimmingpool hegn detailhandlere sælger produkter i en række prisklasser. Mens dette ikke betyder de billigere produkter vil ikke fungere så godt som andre, pool sikkerhed er et område af hjem forbedring, hvor det er klogt at købe de bedste produkter, du har råd til.

Hold Space Between Bottom of Fence og toppen af ​​over jorden pool

Der bør være minimal plads mellem bunden af ​​din swimmingpool hegn og toppen af ​​din over jorden pool. Selvom du ikke ønsker et barn at presse igennem, de fleste børn er nysgerrige og hvis dit barn gør et forsøg på at skubbe gennem hegnet er det tilrådeligt at have et råderum. De kan blive fanget under et hegn i et par minutter, men et par ridser og skrammer er mere overskueligt end et barn uforvarende falde i vandet.
Tal med din swimmingpool hegn entreprenør om forlader ikke mere end fire inches værd af plads mellem rum og over jorden pool som en sikkerhedsforanstaltning.

Pool Fence Vedligeholdelse er nøglen

En pulje hegn er en af ​​de mest populære og pålidelige former for beskyttelse i form af swimming pool sikkerhed. Men vedligeholdelse er nøglen, når der beskæftiger sig med en swimmingpool hegn. Ikke alene bør du være sikker på at der ikke er revner eller huller i din hegnet, men du bør også regelmæssigt kontrollere, at din pool hegn er robust. Dette indebærer poler Kontrol og andre materialer, der er ansvarlige for at holde din swimmingpool hegn oprejst.
Sørg for, at alle dele af puljen hegnet er korrekt tilsluttet, og at polerne ikke vaklende eller ustabil på nogen måde. Ikke alene kan det forårsage en ulykke, men også hvis din pool sikkerhed hegn skulle falde, kunne det også skade din svømmebassiner.
Har din swimmingpool hegn entreprenør kontrollere dette, hver gang de vedligeholdelse dit hegn. Du bør også tjekke mindst en gang om ugen for at sikre din swimmingpool hegn er i god stand.