Pool Sikkerhed: Pool Safety Love Tips

Californien og Florida have strengere love om Pool Sikkerhed

Love om brug af swimmingpool barrierer er strengere i staterne Californien og Florida, fordi der er et større antal drukneulykker i disse stater. De klimaer i dem staten diktere et højt antal af vandaktiviteter, og derfor er så vigtigt, at en streng lovgivning blev vedtaget at tilføje beskyttelse til de børn tilbringer store mængder af tid engageret i vand spille. Besøg han amerikanske Consumer Product Safety Commission for mere information om flyvesikkerhedsbevidsthed kampagner i disse stater.

Pool Safety Love Tag fat Internationalt

Love om barrierer omkring swimmingpools har taget fat internationalt.
Lande, herunder Storbritannien og Frankrig fastsætter de offentlige puljer, og nogle steder private pools, have en form for børnesikring hegn langs omkredsen.
Dog bør du tjekke med byen og / eller land, du besøger eller bor i for at se præcis, hvad de love stiller som de er alle forskellige.

Nevada tilskynder husejere at bruge Safety Fægtning

Nevada opfordrer også husejere til at bruge børns sikkerhed hegn i boligområder puljer til at holde børn og andre, der ikke kan svømme i at komme ind uden opsyn. Love som Nevadas undervise offentligheden om fordelene ved pool hegn og pool sikkerhed for at forhindre ulykker i at opstå.

Lejlighedskomplekser skal have sikkerhedshegn omkring poolen Area

Lejlighedskomplekser og andre offentlige pool indstillinger er underlagt strenge statslige retningslinjer samt individuelle bestemmelser, som varierer fra organisation.
De fleste omfatter kravet om børnesikring hegn af en slags. Hvis dit community pool ikke har en børnesikring hegn, skal du sørge for at tjekke med din lokale regering for at se, om din by eller stat kræver en barriere omkring området swimmingpool.

Houston Kræver Fægtning Around Swimming Pool Area

Houston har også bestemmelser om en pulje hegn bruges til svømning pool sikkerhed.

Houston Institut for Heath og Human Services udgivet litteratur til beboere med kravet om, at puljer skal have et barn sikkerhedsbarriere, der spænder over mindst 48 inches i højden med en selvlukkende, selvlåsende gate.

Vedtægter som dette understreger vigtigheden af ​​at have en baby hegn omkring din swimmingpool område for at forhindre mulige ulykker.

Lobby For love i dit samfund om Pool Sikkerhed

Hvis der ikke er love om brug af sikkerheds- indhegninger og opførelse af et barn sikkerhedshegn i dit samfund, mener lobbyvirksomhed lokale embedsmænd eller statslige lovgivere. Drukneulykker kan ske hvor som helst og tallene vil fortsætte med at stige, medmindre folk er forpligtet til at indføre mindst grundlaget for beskyttelse - pool hegn - omkring deres svømmebassiner. Kontakt din lokale stat repræsentant eller byrådsmedlem for mere information om at tegne et andragende til pool sikkerhed.

Florida Laws Name Ældre

Florida lov er en af ​​de få i landet til at omfatte de ældre i sine love om swimmingpools.
I sin bestemmelse om et barn sikkerhedshegn, skal barrierer placeres langt væk fra swimmingpoolen, så børn eller ældre mennesker ikke ved et uheld kan falde ind gennem den. Med en stor senior befolkning, er det vigtigt, at Florida har love, herunder om pool sikkerhed, specifikt rettet seniorer.

New York Safety Law For Family Day Cares med pools

New York har et krav om familie dag bekymringer og swimmingpools.
Loven siger, at et barn sikkerhedshegn, eller en anden sikkerhedsbarriere, skal opføres omkring svømmebassiner og / eller vandløb (stor eller lille) på boliger, der opererer som familie dag bekymrer sig om.
Denne lov er vigtig, fordi deres et stort antal små børn, der leger i og omkring familie dag bekymrer sig, og sandsynligheden stiger, at et barn kunne vandre væk fra pårørende i dagpleje.