Pool Sikkerhed: Pool forrum Tips

Hold Hængsler om selvlukkende Gates Velholdt

Hold selvlukkende gate hængsler olieret og godt vedligeholdt. Skal vedligeholdes regelmæssigt selvlukkende låger rundt om sikkerheden barriere af din swimmingpool. Hvis hængslerne, eller enhver anden del af selvlukkende låge, skal fastsættes eller opretholdes i mere end påfyldning af olie, ringe til en reparatør eller entreprenør, der har haft stor professionel erfaring i vedligeholdelse og reparation swimming pool hegn med selvlukkende låger.

Selvlukkende Gates skal åbne Udadtil

Altid huske, at en selvlukkende låge skal åbne væk fra swimmingpoolen. Når din swimmingpool hegn bygges, skal du sørge for, at selvlukkende låge til din swimmingpool vil svinge udad og væk fra puljen på alle tidspunkter. En port, der åbner indad udgør en fare, fordi det kunne være med til at drive et barn i vandet ved indrejsen.

Gates skal kunne støttes uden Frame

Overvej at købe en selvlukkende gate, der kan støtte sig med eller uden ramme. Denne måde, hvis rammen er eroderet eller beskadiget eller anden grund, din selvlukkende gate er der stadig til at stoppe nogen fra at komme ind på pool-området uden opsyn. Teknikeren, der installerer din pool hegn og gate bør være i stand til at fortælle dig, om den form for hegn du har købt vil tillade dig at have denne form for port eller ej. Hvis ikke, spørge, hvad slags ændringer, du kan gøre på din selvlukkende gate for at gøre det så sikkert som muligt.

Vedligehold hængsler på selvlukkende Gates

En af de største vedligeholdelse hovedpine på selvlukkende låger i dag er hængslerne. Selvlukkende låge hængsler rust og forværres let, så overveje shoppe rundt for at finde en selvlukkende låge med hængsler lavet af produkter, der er modstandsdygtige over for rust og kommer med en livstidsgaranti, der beskytter dig, når de begynder at forringes. Denne måde, hvis der skulle ske noget med din gate, vil det være let udskiftelige. En swimmingpool hegn entreprenør vil være i stand til at fortælle dig, hvilket produkt ville fungere bedst for din port og hegn.

Instruer Teknikere Secure Pool Gate

Hver gang nogen indtaster din swimmingpool område, sørg for at de lukke og sikre pool gate. Dette er især vigtigt, når du har indgået aftale nogen til at arbejde på din swimmingpool. Sørg for, at teknikeren eller entreprenøren lukker helt porten til din swimmingpool hegn. Kommuniker dine regler og dobbelttjekke, når de forlader for at sikre, selvlukkende låge er lukket, og om muligt låst.

Hold Låse om selvlukkende Gates

Selvlukkende porte og andre entryways til overjordiske swimmingpools bør holdes låst på alle tidspunkter. Hvis dit hegn er ikke helt høj nok, eller selv om det er, overveje at tilføje en nøgle eller en kombination lås til selvlukkende gate for ekstra beskyttelse. Låsen skal være vandtæt eller dækket for at beskytte det mod at blive beskadiget eller ruster fra konstant kontakt med vand. Må ikke fortælle dine børn, hvor nøglen er skjult, eller hvad kombinationen det at sikre, at de ikke vil komme ind på området swimmingpool uden opsyn.

Altid sikker selvlukkende Gates når de forlader Swimming Pool Area

Når du ser dit barn i swimmingpoolen, hvis du skal lade en eller anden grund (for at besvare en telefon eller banke på døren), altid tage dit barn med dig og altid lukke porten til swimming pool-området.
Mens de fleste porte er selvlukkende låger, skal du stadig være sikker på at det er sikkert er lukket låst. Gør dette selvom du kun forlader området til et minut eller to, fordi der i de fleste tilfælde, det er alt den tid det tager børn at drukne eller alvorligt skade sig selv.

Installer Alarm på selvlukkende Gate

En lagdelt alarmsystem er en anden stor form for beskyttelse af din swimmingpool område. Overvej at installere en alarm på indgangen til hjem, der grænser op til området swimmingpool samt en på selvlukkende låge, der giver adgang til swimmingpoolen. Alarmen skal være vandtæt og sikret at beskytte mod muligheden for manipulation. Dette giver dig ekstra forsikring mod nogen kommer ind i området swimmingpool gennem selvlukkende låge uden tilladelse.

Selvlukkende Gates omkring pool-området

Pool hegn skal have selvlukkende porte. Prop aldrig åbne en port til en swimmingpool og / eller varmt karbad område. Selvlukkende låger bør være den eneste form installeret på pool hegn og med låse høje nok til at være utilgængeligt for børn. Branchestandarder kræver mindst 4 fødder på alle hegn og selvlukkende låger omkring en swimmingpool område. Test portene regelmæssigt for at sikre de lukker ordentligt og fuldstændigt.