Pool Sikkerhed: Life-Saving Techniques Tips

Børnepasning Udbydere bør lære CPR

Gode ​​livreddende teknikker, ud over at installere en baby barriere omkring omkredsen af ​​din swimmingpool område, er at kræve, at alle i dit hjem, der er fyldt 14 lære CPR og har en form for undtagelsestilstand uddannelse.
Derudover bør enhver børnepasning udbydere (herunder babysittere, pårørende og venner) har også HLR-træning i tilfælde af en nødsituation - ikke bare drukne.
HLR-træning typisk tilbydes på lokale hospitaler, politistationer, KFUM, det amerikanske Røde Kors og forskellige andre faciliteter. Spørg din lokale Yellow Page lister for at finde udbydere i dit område. Nogle trænere vil endda planlægge hjem eller gruppe konsultationer.
For at være sikker teknikker er korrekt læres, de fleste udbydere anbefale et kursus, der strækker sig over et par dage, eller uger om nødvendigt versus forsøger at lære på én dag.
Lær dit barn behandleren, at hvis dit barn mangler, kigge i swimmingpoolen først fordi hvis barnet er trængt swimmingpoolen hegn, tid er den vigtigste faktor. Desuden CPR og nødsituationer teknikker lært i uddannelse kan hjælpe med at redde dit barns liv.

Lær børn at Float

En swimming pool sikkerhed hegn er det første skridt i at beskytte dine børn fra potentielle swimmingpool ulykker.
Men forberedelse er nøglen og undervise dit barn svømning basics er vigtig. En ting, der kan hjælpe dit barn i en nødsituation er at lære at flyde. Dette er ofte en af ​​de første ting, der undervises i svømning programmer.
I undervisningen dit barn at svømme, kan de glemme nødvendige skridt i en nødsituation. Dog vil lære et eller to enkle trin til at flyde være gavnligt i tilfælde af, at swimming pool sikkerhed hegn gennemtrænges.

Hold en førstehjælpskasse Specielt For Swimmingpool Nødsituationer

Overvej at købe en førstehjælpskasse skræddersyet specielt til swimmingpool nødsituationer.
Denne type kit ville indeholde en førstehjælp guide fra American Medical Association, emner til behandling nedskæringer og blå mærker, øjendråber for klor irritation og en ansigtsskærm med en en-vejs ventil til at beskytte dig, hvis du har brug for at udføre hjertemassage.
Opbevar sættet på et køligt, tørt sted i umiddelbar nærhed af din swimmingpool. Sørg for at det er tydeligt mærket og undervise alle, der bruger din swimmingpool, hvor kittet er placeret.
Denne førstehjælpskasse bør kombineres med flere andre baby barrierer for at forhindre alvorlige swimmingpool ulykker.

Bad aldrig alene

Lær dine børn, at det er aldrig en god idé at svømme alene.
Selv swimmingpool hegn, førstehjælpskasser, og andre forholdsregler, vil ikke hjælpe nogen, der er svømning alene og får en pludselig krampe eller falder i en anden form for lidelse. Svømning alene er farligt for svømmere på alle niveauer og aldre.
Har mindst én anden person med dig, når du er svømning. Børn skal have en voksen til stede på alle tidspunkter - også selv om der er andre børn omkring.

Hvis du beslutter at svømme alene, alarm andre i dit hjem, når du vil være i swimmingpoolen. Bed dem om at kontrollere om du ofte og indstille en tid til at gå tilbage inde. Åbne vinduer, der grænser op til siden af ​​dit hjem med swimmingpool, så dem inde kan høre dine opkald om hjælp, hvis du falder i nød.
Disse forholdsregler kan redde dit liv, hvis du befinder dig i en nødsituation, når svømning alene.

Aldrig Afhænger Oppustelige opdriftsmiddel

Lær dine børn at aldrig afhænge af oppustelige flydeudstyr. Dette kunne tillægge en falsk følelse af sikkerhed skal dit barn komme forbi swimmingpoolen hegn område. Oppustelige flydeudstyr ikke altid er pålidelige og kan opstå fejl på grund af de mindste punktering.
I stedet lære dit barn at adlyde strenge regler for adfærd omkring swimmingpoolen (offentlig eller privat) og tjekke din swimmingpool hegn regelmæssigt for at sikre dens pålidelige.
Tilmeld dig og dit barn i en swimming program, der vil lære jer begge, hvordan du bliver stærk svømmere. Disse klasser tilbydes på det lokale KFUM eller via din byens parker og rekreative afdeling. Du kan også finde private personer og organisationer, der tilbyder svømning lektion program. Klasserne typisk spænde fire til seks uger per session og generelt mødes en gang om ugen i 30 minutter til en time hver gang.
Klasserne vil lære dig, hvad de skal gøre i en pulje nødsituation og ordentlig livreddende teknikker. Tager klassen sammen kan opdatere dig på rette procedurer og sikre, at du og dit barns niveau af tillid til din svømning evner.

Hold en bærbar telefon i Swimming Pool Area

Hold en liste over nødstilfældekontakter, samt en bærbar telefon, i umiddelbar nærhed af din swimmingpool område. Dette kunne komme i handy i en nødsituation.
Telefonnumre til 911, bør politistationen, det nærmeste hospital og brandstationen være på hurtigopkald. Emergency forældrenes og familiære kontakter bør følge.
Lær dine børn, andre familiemedlemmer, gæster og andre, hvor disse tal er placeret, og hvad du forventer at gøre i en nødsituation.

Børn skal altid være under opsyn under svømning

Børn skal altid være under opsyn, når de er i området swimmingpool - uanset om de er faktisk i puljen. Dette skyldes, at selv når de er iført flydeanordninger, kan børn drukner.
Tilføjelse beskyttelsesforanstaltninger, såsom swimmingpool hegn, hjælper ikke, hvis du ikke er opmærksom på dit barn, når de får lov til at være området swimmingpool.
Close, detaljeret tilsyn bør være til rådighed for hvert øjeblik dit barn er svømning. Hvis der er flere børn til stede, bør der være mere end én voksen tilsyn. Du må ikke tilskynde hårdt spil i swimmingpoolen og gå over pool område regler før den tillader nogen at svømme.

Må ikke svømme At Night

Gør ikke en vane at svømme om natten og lære dine børn ikke at svømme om natten enten.
Dette kan være farligt, fordi dit syn er begrænset, er det svært at se direkte foran dig, og hvis nogen er i nød, kan det være svært at se ham eller hende.
Tilsyn børn svømning natten er vanskelig. I stedet opfordre børn til at svømme i dagslys, så du tydeligt kan overvåge deres vandaktiviteter.