Pool Sikkerhed: Aftagelige Fægtning Tips

Hold Aftagelig Fence Up

En fordel til et flytbart hegn er evnen til at tage ned hegnet på visse occassions. For havefester eller uden for spisning occassions, kan en aftagelig pool hegn gemmes væk, mens dine gæster er udenfor. Men det er vigtigt at huske, at når puljen hegnet kommer ned er der ingen beskyttelse på plads fra at falde. Hvis du har en masse børn i dit nabolag, ud over børn af dine egne, gør det til en husstand regel at kun tage ned den aftagelige hegn til fester eller særlige begivenheder og sætte den op igen umiddelbart efter. Effektiviteten af ​​aftagelige pool hegn er ikke effektiv, hvis dens ikke opført på fuld tid til at holde børnene ude af din swimmingpool område.

Aftagelig Fence Shound Be Strong

En aftagelig hegn bør være i stand til at modstå vægten af ​​flere børn.
Mest aftagelig pool hegn producent siger, at deres hegn produkter kan modstå mindst 200 pounds. Test materialet af hegnet, før du køber det eller spørg din hegn entreprenør for en demonstration eller en slags. Du vil føle dig bedre at se for dig selv, hvor meget vægt din flytbare hegn kan modstå.

Aftagelig Fence ideel til Hot Tub / Spa Area

Overvej en aftagelig hegn til din varmt karbad / spa-område. De fleste mennesker ikke se behovet for hegn omkring dette område. Men det er det klogt at huske på, at det tager kun et par inches af vand for et barn at drukne. Overvej en aftagelig hegn omkring, da det ikke er i brug for at forhindre eventuelle ulykker.

Polakker for flytbare Fence

Der findes flere typer af pæle, der kommer med aftagelige hegn produkter. Hver type pol er specifik for det anvendte materiale på din flytbare hegn. Du ønsker at være sikker på, at din stang er lavet af rustfrit stål og vil ikke forringes under barske vejrforhold. Sørg for, at din pool entreprenør har valgt den rigtige for din landskabspleje og stille spørgsmål om holdbarheden af ​​de aftagelige pool hegn produkter, og hvilken form for vedligeholdelse, du bliver nødt til at udføre, og hvor ofte de vil komme tilbage til rutinemæssig vedligeholdelse, der skal håndteres af en professionel.

Selv hvis du ikke har børn, aftagelig hegn er god idé

Overvej en aftagelig hegn, selvom du ikke har børn. Ældre mennesker, kæledyr og dyreliv er også modtagelige for at falde i swimmingpools og drukning.
Mens der er stor fokus på børns sikkerhed, pool sikkerhed er god praksis for alle. Tal med din entreprenør til at være sikker på, at alle sikkerhedsforskrifter er opfyldt forud for åbningen din pool for sæsonen.

Cover Aftagelig Pool Fægtning Holes

Hullerne efterladt af din flytbare hegn kan forårsage uventet fald eller andre ulykker omkring swimmingpool-området. Du bør investere i et materiale eller produkt til at dække hullerne omkring din swimmingpool, når du beslutter dig for at tage ned dit flytbare swimmingpool hegn. Fra propper og hætter for snavs, har du en række muligheder afhængig af periode, hvor hegnet vil blive fjernet. Spørg din flytbare pulje hegn forhandler, hvilket produkt ville være bedst at udfylde hullerne midlertidigt, indtil du sætter hegn op igen.

Korrekt opbevaring vil gøre Flytbare Fægtning holder længere

Opbevaring af din flytbare hegn er nøglen til levetiden af ​​produktet. Der er instruktioner, der kommer med den aftagelige hegn til at vise dig, hvordan man korrekt opbevarer hegnet, når det ikke er i brug. Sørg for, at uanset hvor du holder det, det er utilgængeligt for børn. Du kan også overveje at bede din swimmingpool hegn entreprenør til at give dig en demonstration af alle de skridt til at tage det ned og gemme til at give dig en bedre idé om, hvad gøre i fremtiden.

Leje med licens om at Installér flytbare Fence

Aftagelig swimmingpool hegn bør kun håndteres af en licens, bundet, forsikrede hegn selskab. En god aftagelig hegn selskab vil have en bred vifte af specialkemikalier swimming pool hegn og bør være i stand til at besvare spørgsmål om produktet. Virksomheden skal give en garanti på dit valg af flytbare pool hegn og sørger for vedligeholdelse bør der være problemer med swimming pool hegnet efter installation.

Planlæg bedste sted for Aftagelig svømmebassin Fence

Når man planlægger det bedste sted for din flytbare swimmingpool hegn, overveje jorden omkring din swimmingpool. Er der en gårdhave i umiddelbar nærhed eller er du planlægger for en i fremtiden? Er der græs eller snavs i området? Hvor ofte har du tænkt dig at fjerne hegnet?
Alle disse er faktorer i den bedste placering til dit flytbare swimmingpool hegn og hvorvidt den oprindelige sted vil altid være den bedste.