Ponytails

Ponytails
Ponytails nemt holde hår ud af vejen under træning eller andre aktiviteter.

Ponytails er klassiske, let frisurer, der passer enhver række aktiviteter og personligheder. Men mens mange mennesker tænker på disse hurtige stilarter som blot et casual look, kan de faktisk tjener mange formål og arbejder som udgangspunkt for mere omfattende stilarter.

Styles med Ponytails

Disse ubekymrede stilarter har en bred vifte af muligheder, fra en enkelt hale til flere sammenflettede haler. Populære hestehale frisurer omfatter:

  • Den "rodet" look, der synes kastet sammen, men stilfuldt blander sig med en aktiv, sjov livsstil.
  • Sleek, enkle haler.
  • Sidelæns stilarter for et flirtende blik.
  • Dual haler, som er særligt populære hos børn.
  • Delvise haler, der holder hår ud af vejen uden fuldstændige begrænsninger.

Andre frisurer begynder med grundlæggende haler, som så elegant indrettede for mere udførlige udseende, såsom mange updos og fletninger. Til at begynde en hale stil, start ved at trække håret tilbage i en simpel elastik (vælg ikke filtrer bånd til færre smertefulde slæbebåde), strammes til hovedet. Afhængigt af stil, kan bandet sidde lavt (på nakken af ​​halsen), høj (på det højeste punkt på bagsiden af ​​hovedet), eller off-center (normalt for skøre stilarter eller updos).

Hvem kan bære dem?

Ponytails
Dual haler er en nem og effektiv børnenes frisure.

Ponytails er en alsidig stil for næsten enhver ansigtsform, alder eller hårtype. Naturligvis er de ikke gode valg for personer med kort hår, og lag kan også være vanskeligt at indeholde en hale uden brug hårspray og andre kontrolforanstaltninger produkter. Bangs kan hjælpe indramme et ansigt, selv når resten af ​​håret er trukket tilbage, og den stil fremhæver også øreringe og andre mode tilbehør samt holde håret under kontrol under energisk aktiviteter. Lang og mellemlang hår længder fungerer bedst for haler, og de er populære hos mænd, kvinder og teenagere. Tails er også gode muligheder for unge pigers formelle stilarter, såsom blomst pige frisurer.

Accessorizing Ponytails

En simpel hale kan bruge bare en almindelig band eller wrap, men der er mange tilbehør, der kan sætte fut i denne enkle stil. Udarbejde scrunchies, kløer, og klud bands tilføjer et stænk af farve og stil til udseendet, mens hårnåle og andre juvelbesatte accouterments kan gøre det en smuk formel stil. Mange mennesker selv accessorize haler med små fletninger eller farverigt indpakkede tråde, der er trukket tilbage i den stil.

Klip på hår

For personer med kort hår, hestehaler er ikke utilgængelige. Mange clip on hair extensions er tilgængelige i forskellige hale stilarter, fra flirtende og krøllet til slanke, glatte udseende i en bred vifte af farver og længder. Dette giver alle, uanset hvad deres hår længde, for at nyde en sjov hale stil.

Omsorg for Carefree Styles

På trods af den stil er bedragerisk enkle natur er nødvendig både for at beskytte udseendet og håret visse forholdsregler. Hvis dit hår tangles let, overveje at bruge en leave-in balsam for at forhindre smertefulde snarls fra fastholdende bånd. Fordi hår på toppen af ​​hovedet er ikke frit at bevæge sig i en hale stil, kan sol beskyttende være nødvendige for at forebygge varmeskader. Too-stramme ponytails kan forårsage smerte, rødme, og endda hårtab, så sørg for at vælge en komfortabel, dog sikker stil.Opkaldt efter en pony slanke, lange hale, hestehale frisurer er sjovt, nemt og alsidig. Om du leder efter en hurtig casual look eller en formel endnu ubekymret stil, er der en hale stil for dig.