Polterabend: Polterabend Planlægning Tips

Strimler og ikke at fratage

Der har været mange uoverensstemmelser i de seneste år over, om en mandlig stripper er et krav for en polterabend. Idéen kommer fra traditionen med polterabend og hjort nætter, hvor en kvindelig stripper er næsten uundgåelig. , Det er imidlertid ikke alle brudens idé om perfektion.

Det er bedst at tjekke med bruden før leje stripperen, når de planlægger en polterabend. Selvom bachelorette er opsat på ideen, kan hun føle sig utilpas stirre på en fremmed skridtet i selskab med en stor gruppe af sine venner.

Der er masser af alternativer til strippere, mange af dem er designet til at hjælpe en kvinde adgang hendes egen sensualitet. Pole dancing klasser bliver stadig mere populære som en part begivenhed. Tjek salsa klasser på din lokale dansestudie, eller overveje at have en lingeri sælger part.

Kig i din lokale telefonbøger for oplysninger om hvad der er tilgængeligt i dit område, eller få online for at chatte med andre polterabend arrangørerne at se, hvad de gjorde.

Komme om bord

En god måde at komme rundt om natten af ​​din polterabend er at leje en varevogn eller polterabend bus at eskortere dig omkring i byen. Hvis der er blot et par af jer, en limousine service er en fantastisk måde at forkæle jer selv. Ringe fremad for at sammenligne priser for de typer af køretøjer, som vil give polterabend tjenester, holde sig for øje, at antallet i dit parti vil afgøre, hvor stor en bil, du har brug for. Nogle busselskaber tilbyder endda party tours (især i større byer), så sørg for at spørge. Også, se om der er rabat for store partier. Du vil spare på gas og har meget mere sjov rejser sammen hele natten lang!

Party sange og musik

En part skal planlægges omhyggeligt for at gøre det til en succes - ikke, at enhver plan skal holdes til. Planlægning gør det muligt at dække eventuelle går død i energisektoren på din polterabend, og som har en omhyggelig bestand af musik er den nemmeste måde at håndtere disse lulls.

Spørg bruden for en liste over sange, der er speciel for hende at finde en polterabend sang. Gode ​​sange til dette er sange, som bruden rystet ned i hendes teenageår, eller sange, der har en speciel betydning for bruden og nogle af hendes venner i gruppen. En god, hård sing-a-long til en yndlingssang kan være lige den ting at afhente partiet ånd.

Liste mindst 40 sange, der passer ind i temaet for den part, og lave dine egne cd'er. Hvis du holder fest derhjemme, skal du bruge 3 - 4 timers musik. Hvis du er bar hopping for natten, lave en cd eller to for den part bus i-mellem barer.

Fastsætte en dato hemmelighed

Fastsætte en dato for at overraskelse bachelorette bash er så simpelt som at spørge bruden nære venner, groom og mor til at høre hendes tidsplan. Disse mennesker kan også tælles på at holde bruden besat og uvidende som forberedelserne til natten udføres.

Planlægning af en piger nat ud er en kompliceret affære, så sørg for at plotte og ordningen så meget som muligt. Prøv at lægge planer med bruden selv at sikre, at hun ikke ved et uheld dobbeltklik book selv eller ender utilgængelig for partiet natten.

Hvis du ender med ikke at kunne planlægge festen som en overraskelse, så fortvivl ikke. Selv om de fleste brude ønsker at blive overrasket med detaljerne i deres store aften i byen, skriver bryllup journalist Manolo, at de fleste brude ønsker nogle siger i gæstelisten og sted for deres polterabend.

Make-din-egen album

En CD fuld af piger nat ud sange kan være den perfekte part favor at hjælpe gæsterne huske din polterabend. Planlæg en sangliste som en del af din fest, men udskrive listen over sange i en CD cover format. Når du brænder en cd til at spille hele natten, brænde en cd til hver gæst, som de kan tage med hjem og beholde.

Gode ​​valg til piger nat ud sange er magt ballader og pop hits fra din og bachelorette s teenage år. Slå op de mest populære sange fra det år, du var seksten at udløse din hukommelse.

For at tage hensyn

Når du planlægger en polterabend, er der et par ting, du bør helt sikkert huske på. Det er bedst at holde dit budget i tankerne, når du planlægger festen. Tillad omkostninger for porto og trykning af invitationer, udgifter til opkald til hvem der har svaret og andre organisatoriske opkald, skønnede taxa og en idé om deltagergebyrerne nødvendige. Planlæg ud af, hvad omkostningerne per gæst vil blive. Sæt nogle af budgettet til side til dækning af brudens mad og drikkevarer for natten også.

Undersøg den slags omkostninger leje en polterabend bus og betaler underholdning (herunder stripper honorar og nogen tips de kan forvente under deres handling), og medtage dem i budgettet.

Når du har planlagt, skal du beslutte, hvem der skal betale for hvad. Det er høfligt at give nogle advarsel om de omkostninger, der forventes, hvis du ønsker gæster til at bidrage.

The Last hoorah

En anden fløjten. Du mister en af ​​dine pige venner til gift liv, og det er op til dig at sørge for, at hun har en sidste nat i enkelt lyksalighed før glide på den vielsesring. Planlægning af en polterabend er ikke noget, der bør tages let, sørg for at det er en aften, at hun vil huske for evigt.

Når faktisk sætte polterabend sammen, holde bruden at være i tankerne. Er hun en vild pige eller en pæn en ordentlig dame? Det er meningen at være en aften dedikeret til hende så holde sine sympatier og antipatier i tankerne eller det kunne ende med at blive en nat hun ønsker at glemme (og ikke for de gode grunde). Hvis du planlægger en begivenhed, der vil gøre hende utilpas eller ikke vil være spændende nok er hun sandsynligvis ikke at have en god tid. Prøv at få hints måde forud for tid på den slags ting, hun er ligesom at gøre. Stil masser af spørgsmål om hendes interesser og tage noter.

Hvor skal du se

Der er flere ressource bøger til polterabend planlægning (se i din lokale boghandel eller bestil online), men du kan ikke altid ønsker at købe en bog for hvad der sandsynligvis vil være en engangs-begivenhed. Der er andre ressourcer, du kan få adgang til lige så let. Kontakt din lokale turisme informationscenter. Party ture vil annoncere i turisme informationscentre med særlige tilbud, som du kan drage fordel af. Ring til barer på din liste og se, hvad de tilbyder for grupper, især bachelorette parter. Skriv "polterabend" i din foretrukne søgemaskine på internettet, men også prøve "høne nat 'for at få adgang til britiske sites. Prøv også udtrykket »Brude brusebad" for idéer om traditionelle bachelorette nætter. Endelig gennemse de brude magasiner på din lokale boghandlere for tips om dekoration og underholdning.

Party som du aldrig har festede før!

Polterabend ideer er en dime et dusin. Du ser det hver dag, en stor gruppe af damer alle gussied op og ud i byen, fnisende som skolepiger. En af de bedste tips om at planlægge en polterabend, som du kan få, er at være original. Prøv at smide en temafest; har alle pigerne klæde sig ens (cowgirls, go go dansere, filmstjerner osv).

Head til spillesteder, som du normalt ikke hyppige. Med andre ord, ikke spiser på de samme restauranter eller part det op i de samme barer og klubber, at du altid gå til. Dette er din gal kammerat sidste nat ud som en enkelt dame, gør det ikke den samme gamle sang og dans.

Kun piger

Ikke alle bachelorette parter skal være strengt en piger nat ud. Traditionelt bachelorette parter og hønes nætter involverede kun kvinder, men det var, fordi kvinder ikke har tendens til at have nære mandlige venner, som de gør i dag. Gommen er bestemt ikke velkommen på polterabend, og hvis bruden begynder at antyde i denne retning minde hende om, at partiet er for hende at nyde hendes venner. Dette går dobbelt så for gommens venner.

Bed om hjælp

Vær ikke bange for at bede om hjælp, hvis du finde dig selv oversvømmet når man planlægger en polterabend. Hierarkiet af et bryllup er der til et formål - brude og gomme vælger nære venner til at støtte dem i denne tid med stress, og familiemedlemmer rykket tættere på at hjælpe med at støtte struktur. Hvis du er en brudepige eller brudepige, så husk at de øvrige medlemmer af partiet bryllup kan blive opfordret til at håndtere nogle af de opgaver, der er involveret i planlægningen af ​​et polterabend, samt brudens mor, søstre eller nære venner.

Opdel opgaverne i nemme at håndtere sektioner og aflevere off hele sektioner til hjælpere. Bede andre om hjælp på denne måde ikke kun hjælper dig, men gør andre medlemmer af partiet føle, at de bidrager noget særligt til brudens store dag.

Party Tema Ressourcer

Børns fest kage bøger er en overraskende god ressource, når du er på udkig efter interessante ideer om polterabend temaer. Fordi voksne sætte langt mere kreativ indsats i at gøre børnenes partier sjov, børns parti kager tendens til at blive inspireret og inspirerende. Find en kage, du kan lide, og bruge elementer på den for at hjælpe dit valg af festdekorationer, kostume anmodninger og endda mad ideer. Du vil blive overrasket over mængden af ​​inspiration en lille kage kan øge ind i din underbevidsthed.

Må ikke tage nogen derude!

Folk bliver gift hver dag, men det er ikke hverdag at en af ​​dine bedste knopper binder knude! Det er op til dig at sørge for hun får en ordentlig afskedigelse fra singlehood. Første ting først, så sørg for, at du får alle hendes yndlings gals sammen for at fejre. Lav en gæsteliste (glem ikke hendes arbejde venner, hendes kvindelige slægtninge, og hendes forlovede kvindelige slægtninge).

Når du sender ud disse polterabend invitationer, du ikke ønsker at glemme nogen vigtig. Ønsker du at vide en af ​​de bedste tips om at planlægge en polterabend? Det er en rigtig god idé at ringe til sin mor eller søster, og bekræfte, at du ikke har udeladt vigtige inviterede.

Køre en stram skib

En polterabend er en stor begivenhed, og hvis du lægger en sammen, er det vigtigt at være organiseret. En af de mest nyttige tips om at planlægge en polterabend er at lave en liste over alt, hvad der skal gøres (gæstelisten, udsende indbydelser, at få forsyninger, reservation, leje en limo, etc.).

Det er smart at starte dine forberedelser uger før tid for at sikre, at du har tid til at trække det hele sammen. Smide en part sammen i sidste øjeblik kan ende med at blive sjusket og, ja, et flop. Få på hesten tidligt og måske endda tænke på at få nogle fælles venner til at hjælpe.

Bachelor / ettes i sync

Selvom gommens planer ikke rigtig skal blande når du planlægger en polterabend, er der fordele og ulemper i at holde polterabend samme nat som polterabend.

En pro er, at bruden er gemt forstyrret af at sidde hjemme hele natten, når hendes brudgom er i byen, at forestille sig scenarierne han får op til. Men dette er også en con, da brudgommen vil blive skånet at bekymre sig om at sidde hjemme, gad vide hvad hans kommende kone bliver op til!

Bachelorette og polterabend traditionelt finder sted på forskellige nætter, for at tillade en fremtid-ægtefælle til at hjælpe sygeplejerske den andens tømmermænd. Det er bedst at konsultere bruden og gommen til deres følelser om spørgsmålet, inden planlægning.

Tag det ned et hak

Så du er ansvarlig for den part planlægning bachelorette, hvad nu? Ønsker du nogle tips om at planlægge en polterabend? Det er vigtigt at planlægge din aften ud omhyggeligt. Størstedelen af ​​bachelorette parter ender i byen, og det er altid sjovt. Før lade løs og få sorteper vilde dog starte ting ud langsomt.

Hvis du vil starte din fest ud til højre, foretage reservationer på en stor restaurant eller planlægge en middag på en persons house før overskriften ud til fest. Hav en dejlig måltid og give alle en chance for at indhente og / eller komme til at kende hinanden, før tingene kommer kaotisk. Dette er også et godt tidspunkt at uddele part favoriserer, og lad bruden-til-være åbne hendes gaver. Alle vil have et klart overblik, og ingen vil have til at råbe på høj musik.

Gode ​​piger have det sjovt

Ligesom jeres lærere og forældre sikkert fortalt dig, når du voksede op, behøver du ikke narkotika og sprut til at have en god tid. En polterabend behøver ikke at være en vild polterabend! Husk, at den vigtigste grund til at have begivenheden er så, at bruden-til-være kan bruge værdifuld tid med alle de kvinder, hun elsker.

Nogle af de bedste bachelorette parter kan være dem, hvor du bare sidde og hænge ud. Hvis den kommende brud ikke er part pige, overveje at smide en slummer fest, et teselskab eller endda en piger nat film og sladder nat. Godt, uskyldig sjov med pigerne kunne være alle dine gal kammerat virkelig ønsker ... holde det i tankerne.

En Hungover bruden er ikke et smukt billede

Så vi ved alle, at polterabend er en bruden-til-være sidste nat at lade løs. Alle hendes nærmeste veninder og slægtninge kommer sammen for at sikre, at hendes sidste nat ud som en enkelt gal er mindeværdig (eller, ahem, ikke mindeværdige). Så hvis du planlægger at tage din kæreste ud til en sen aften med dans, sprut, og mandlige strippere til hendes "sidste nat" som en enkelt pige, ikke tage det alt for bogstaveligt.

En af de bedste tips om at planlægge en polterabend (hvis ikke den bedste tip) er ikke at planlægge festen natten før brylluppet! Det er i brudens bedste interesse at dukke op til hendes bryllup veludhvilet og ser henrivende. Hvis hun har været feste hele natten natten før, hun kommer til at se ud som hun bare trådte ud af graven. Gør ikke dette til hende! Kast polterabend mindst en uge før den store dag, vil bruden tak.

Wilderness Girls

Ønsker du at smide en vild polterabend? I stedet for at få vilde i byen, tage part i ørkenen. Runde op pigerne og planlægge en virkelig robust begivenhed, en vandretur gennem skoven eller bjergene. Der er vandreture områder overalt, selvom du nødt til at køre i et par timer.

Pak dit grej og ramte stier. Det er en rigtig god idé at pakke en dejlig picnic frokost for at nyde middag. Hvis du er virkelig de roughing det typer, camping i skoven for natten kunne være gode tider. Hvis traipsing gennem naturen for en dag er alt, du kan håndtere dog booke et hotel (eller motel) i området eller eventuelt en charmerende bed and breakfast.

Steppin 'Out in Style

Saml tropperne, er det tid til en hardcore polterabend! Lad ikke din ven bare fuse ud af det indre liv, sende hende ud med et brag! Hvis du planlægger at gå hele ud, dog være smart om det. En af de bedste tips om at planlægge en polterabend er at tage sikkerhed i betragtning.

Hvis du har planer om at drikke på din polterabend, sørg for at der vil være nok udpegede drivere for at få alle hjem. Hvis forekommer usandsynligt at have ædru bilister under / efter polterabend sjov, sørge for transport. Det er en særlig lejlighed, så hvorfor ikke leje en limo? Ikke blot vil du damer har en chauffør, men du vil være ridning rundt med stil. Og for at gøre handlen endnu sødere, får du dør til dør service og vil ikke have at bekymre sig om walking blokke eller parkering!

Vælg en stor dato

Før du kan smide en morder polterabend du skal vælge en dato. Det kan synes som en simpel nok opgave, men i virkeligheden, det være den sværeste del af hele processen (såvel som den vigtigste polterabend planlægning opgave). Dette parti ikke dreje sig om dig, det handler om bruden, så sørg for det passer godt ind i sin tidsplan bør være en topprioritet. Tal med bruden-til-være, og få en liste over datoer, der arbejder for hende. Mellem beslag, interviewe bands og lignende, er sin fritid vil ikke være meget ekspansiv. Når du opretter når brudens rådighed, finde ud af, hvem de vigtigste personer på gæstelisten er, og tale med dem. Derefter kommer op med den bedste dato til at modtage alle. Når du score en god dato bør alt andet være et stykke kage.

Hold Tight!

Ønsker du at planlægge en virkelig original polterabend? Når strippere og sprut er ikke du idé om en mindeværdig aften, overveje at gøre noget spændende og udfordrende i stedet. White water rafting kan være en stor bonding oplevelse for bruden og alle hendes nære venner og kvindelige slægtninge.

Der er mange rafting steder, men overveje et sted, der gør alt arbejdet for dig. All-Outdoors Rafting (www.aorafting.com) i Walnut Creek, Californien er et af disse steder. Når du foretager din reservation, de vil planlægge begivenheden for dig og endda sende invitationer ud. Oven i det, de tilbyder måltider, udstyr og rumfærger og vil give bruden en gratis t-shirt og vandtæt kamera. Hvis området Bay i Californien er for langt for en vandretur for dig, surfe på nettet for tættere steder, og sørg for at forhøre sig om særlige pakker for parterne.

Planlæg en begivenhed at huske

Er alle de tips om at planlægge en polterabend, som du har hørt lyde det samme? Det er sandsynligvis fordi de fleste bachelorette parter er de samme. En flok piger mødes for at genere deres kæreste før hendes store dag. Der er normalt tunge drikke, en limo, og, selvfølgelig, mandlige strippere. Det kan være en hoot og en holler aftenen, men hvordan bruden tænker over det, når hun ser tilbage? Vil hun selv huske?

Hele pointen med en polterabend er at obligation med bruden-til-være, før du kysser hende farvel, hvorfor så ikke gøre begivenheden mindeværdig? Prøv noget spændende i stedet. Planlæg en aktivitet, som bruden aldrig har oplevet og overraske hende. Tænk himlen dykning, cliff diving, eller parasailing. Ikke hendes taske? For en mildere eventyr planlægge en vidunderlig frokost efterfulgt af en smuk varm luft ballon tur. Gør det en lejlighed, hun aldrig vil glemme.