Polterabend: Bachelorette Party Gave Advice Tips

Gag Gave Idéer

Da det ikke er kutyme at give en stor bachelorette gave på polterabend nat, mange grupper går til gag gaver at tilføje til det sjove af natten. Disse gaver kan være uartig, eller blot lave en sjov reference til bachelorette er snart-til-være status som hustru.
Naughty gaver omfatter penis-formet bageforme, penis pasta eller lolly-pops, spiselig massage olie og chokolade krop maling. Nogle af disse gaver kan også være rettet mod den bryllupsrejse - frække lingeri, aromatiseret kondomer eller en fjer tickler er gaver, der er seksuelt, men sandsynligvis ikke vil gøre bruden ubehageligt. Hvis bruden er en smule vildere, overveje franske Tickler kondomer, håndjern, en ridepisk eller endda en vibrator, og nyd den bedøvet udtryk i ansigtet!

A Sentimental Journey

En polterabend gave bør ikke være noget for stort eller fancy (bruden ikke forventer store gaver indtil brylluppet), men det kan være uvurderlige. En god ide er at få hver gæst til at bringe et fotografi, at de har til bruden, eller af en mindeværdig begivenhed for hende, og få dem til at arrangere billederne i en ramme eller album. Dette vil ikke kun give bruden med en måde at se over hendes erindringer om enkelt liv, men være et tegn på hendes store aften. Lad hver gæst forklare historien bag billedet, så alle til at deltage i huske.

At blive gift er en følelsesmæssig tid for en kvinde, og traditionelt et punkt, hvor hun forlader sit tidlige liv tilbage for at blive leder af en familie. En sentimental polterabend gave kan bruges til at bekræfte bruden-til-være link til hendes fortid og hjælpe hende til at flytte ind i den næste fase af hendes liv. Kig efter små emner, du kan medtage i din polterabend gavepakke, såsom dekorative billedrammer, vielsesring billeder og andre brude poster.

Holde det til manden

Har du nogensinde haft en hex sat på dig? Måske gjort en dans med en heksedoktor? Okay, medmindre du er nogle Voo Doo dronning i det franske kvarter i New Orleans har du sandsynligvis ikke, men det gør ikke Voo Doo mindre sjov! En stor bachelorette gag gave er en "nye mand Voo Doo Doll" for at hjælpe med at holde den mand i skak. Bortset fra jagende fyr hver gang han mishager hende, denne dukke faktisk lister specifikke ting, bruden kan gøre hendes husbond gør mine bare gælder stifter til udpegede områder. Nogle af de sjove kommandoer omfatter: tage mig til en chick flick, husk vores jubilæum, stop handler som et æsel, og tage mig til en chick flick. Og selv om din ven er også rart at nogensinde gøre sådanne ting, det kan ikke skade at lade den lille hvalp æglæggende omkring som en advarsel.

Jeg sværger til ...

Du ville ikke lyve under ed ville du? Skam dig, hvis du nogensinde ligge under bachelorette ed! Den bachelorette ed er en top hemmelig dokument, der binder alle parter gæst tavshedspligt ved deres underskrift. Efter alt, højre, hvis du kaster den part der er bundet til at være begivenheder, der bør holdes under wraps! Da festen begynder, har nogen læst ed højt eller videregive den rundt og har hver dame læse en linje. Når alle forstår den ed, har hver deltager underskrive dokumentet. Og med jævne mellemrum hele natten, minde om, at de holdes under ed. Den egentlige årsag til den ed er så, at den kommende brud kan have et register over alle, der deltog i arrangementet og huske det altid.

Traditionelle gaver

Traditionelt bachelorette gaver er relativt små og token. Et brud kan forvente, hendes venner til at dække udgifterne til hendes polterabend, herunder at betale for enhver underholdning (normalt i form af en mandlig stripper) og drikkevarer. Venner giver som udgangspunkt bachelorette noget "for den nederste skuffe" - som det var kendt i fortiden - hvilket betyder en lille gave af lingeri eller nattøj, eller hus elementer er nødvendige for at hjælpe hende i hendes ægteskab.

I modsætning til populær tro, det traditionelle formål med en polterabend eller høne nat er at dele brudens glæde i at blive gift, og at hjælpe hende forberede ægteskab. Bachelorette gaver følge dette mål. Bridesmaids, tjenestepiger af ære og venner følge op med aktiviteter der oprindeligt er beregnet til at skræmme væk eventuelle onde ånder tiltrukket af brudens lykke, gøre ting såsom noisemaking med gryder og pander gennem gaderne, eller daubing bruden med mel og sod at fremme sundhed og lykke i hjemmet.

Disse dage, har tradition for skræmmende væk spiritus faldet til Vejen, men venner stadig give gaver, der hjælper bruden forberede ægteskab.

Når venner går for langt

Nogle gange kan en bachelorette gave gå for vidt. Traditionerne omkring en bachelorette aften kunne lægge pres på planlæggerne at gå lidt vildere end bruden kan være trygge ved, og det er en god idé at holde dette i tankerne, når arrangere gag gaver.

Et brud skriver, "Det gjorde ikke falde mig ind at have en samtale om, hvad jeg ønskede og ikke ønskede på min polterabend, fordi jeg er en Anne fra Grønnebakken, høj te kærlig, Jane Austen læsning type gal. Mine brudepiger er på samme bølgelængde også herunder min sis, eller det troede jeg. Det viser sig, at hun var begyndt at købe denne penis habengut samt sexlegetøj, en pisk, en lyserød læder kat dragt osv Jeg fortalte hende i naturalier men faste toner, jeg ønskede ikke de ting. En silke nighty, fjerboa eller fuzzy håndjern vil mere end gøre det trick. "

Nogle gaver kan gøre bruden ubehageligt til det punkt, at hun sætter spørgsmålstegn sine venskaber med arrangørerne. På sådan et tidspunkt, er det vigtigt at huske, at et bryllup er en følelsesmæssig og stressende tid i en kvindes liv, og hun kan være mere tilbøjelige til udbrud end normalt - så det er bedst at undgå vanskelige situationer helt.

Hvis du planlægger festen uden brudens indgang, huske på, at hendes grænser kan være forskellige for din. Selv når du kender bruden godt, måske hun føle sig utilpas, når det gives seksuelt eksplicitte gaver foran en blandet gruppe af venner, og måske trække grænsen når bedt om at prøve dem på eller afprøve dem.

Bachelorette Gaver

Tradition dikterer, at større gaver holdes til brylluppet dag, hvor en kvinde bliver gift, men det betyder ikke, at du ikke får lov til at give hende en mindre, personlig gave på hendes polterabend.

Når du vælger en lille bachelorette gave, er det vigtigste element for ikke at blive for ekstravagant. Små gaver, der afspejler din personlige link til bruden er gode - gå gennem din fotosamling at se, om der er nogen minder, du kan gave hende med, eller endda overveje at dele en historie om dine tider sammen med resten af ​​partiet ved at skrive det på et kort.

Andre små gaver kan være små godbidder, såsom bad olier eller røgelse. Køb hende en enkelt, syndig chokolade af god kvalitet, eller forske hendes foretrukne behandler. At købe en flaske vin eller champagne til at dele til festen er også en passende lille gave, der vil give noget meningsfuldt til bachelorette.

Cute Gaveideer

En lille og sød bachelorette gave kan være et smil til bruden-til-være ansigt og give hende fortsat støtte, da hun begynder ægteskab. Tænke over tingene, at bruden måske har brug for i sit hjem, at hun ikke kunne have tænkt på at bede om i hendes gave liste - små genstande som viskestykker, køkkenredskaber, vaser eller grydelapper er handy og nyttige gaver, der kan have en sød twist.

For en mindeværdig gave, har hver gæst bringe en blomst at give til bruden. Blomsterne kan holdes i en vase, indtil den store dag eller tørret og indrammet minde hende om den kærlighed af hendes venner.

En anden let at gøre gave er at spørge brudens mor, søstre og venner til hver skrive et råd om ægteskab og holde et hjem. Lim hver tone i en notesbog og forelægger den for den bachelorette på hendes parti. Alternativt indsamle brudens yndlingsopskrifter denne måde for en hjemmelavet kogebog.

Til sit bryllup Night

Give bruden-til-være gaver til hendes bryllupsrejse er en fantastisk måde at gøre hende bachelorette shower gave en praktisk. Denne avenue kan også bruges til nogle sjove, hvis gag lingeri er kastet ind i blandingen. Enten invitere gæster til at give bruden med en lille post for hendes trosseau, bede om hæslige lingeri som en gag, eller blande de to ideer.

Ved at invitere gæster til at tilføje en lille element til brudens lingeri kollektion, kan du holde til traditionen med små gaver til bachelorette bruser, men stadig giver en værdifuld stede.

Når man ser for gag lingeri, behøver du ikke at gå til bekostning af at købe frække lingeri fra en tøjbutik. Udforsk lokale brugte butikker for nogle virkelig forfærdelige ting. Udfordr dine gæster til at gøre bruden at tro, at du seriøst forvente hende til at bære de elementer på hendes bryllupsrejse - eller udfordre hende at overbevise hende brudgom!

Lav en nat i dameundertøj part ved at give din bachelorette en hjemmelavet makeover, der giver hver gæst en separat opgave. Giv hende en afslappende fodmassage og pedicure, manicure, ansigtsmaske og makeup eksperimenter. Dette er en rigtig god idé, hvis du holder bachelorette bruser tæt på bryllup dato - du vil spare hende et besøg på skønhedssalonen for basale behandlinger.

Honning Do s han vil gøre

Bruden er dronningen og fortjener at blive behandlet som en, af hendes snart-til-være nye mand alligevel. Hvis du leder efter bachelorette gave rådgivning, give den bedste polterabend gave nogensinde ... flere gaver! Giv hende en bog med "Wedding værdikuponer", som hun kan bruge til at presse ekstra favoriserer ud af hendes vigtigste squeeze. Dette charmerende lille kuponhæfte kommer med anmodninger om ting som: 1 toilet sæde ned, 1 morgenmad på sengen, og 1 candlelight middag uden i love. Disse humoristiske anmodninger er bundet til at være opfyldt af gommen (især mens de er stadig i deres bryllupsrejse fase). Gå fremad, lad hende få tilbedt lidt før fuldt give efter for bolden og kæde livsstil.

Gag hende!

Vil du have noget bachelorette gave råd? Hvis du ønsker at tilføje nogle smag til aften, beder hver gæst medbringe en bachelorette gag gave til festen. Pas dog, at disse elementer næsten altid ender med at blive seksuelt i naturen (det er halvt så sjovt). Den virkelige punkt af en gag gave er at få bruden noget, hun aldrig ville købe for sig selv (eller indrømme at købe for sig selv).

Tænk frække lingeri, spiselige undertøj, tittie tassles, duftende lotion, massageolier, og sexlegetøj! I slutningen af ​​natten den kommende brud bør forlade med nok goodies at krydre sit sexliv i årevis. Hvis du ikke føler sig trygge gå i en speciel butik for at købe ting som dette til din gal kammerat, har ingen frygt. Der er masser af websteder tilgængelige, hvor du kan shoppe og bestille fra privatliv dit eget hjem.

Det bliver varmt herinde!

Afslut søger bachelorette gave råd! Kom godt i en gave til bruden-til-være er ikke svært, gå til soveværelset påklædning! Nej, jeg taler ikke om pyjamas bukser og natskjorter med små måner på dem, jeg taler frække lingeri. Din kæreste er ved at tilbringe resten af ​​sit liv med en mand, og det er op til dig og resten af ​​polterabend at sikre, at tingene ikke bliver kedeligt. Tænk blonder og spænding, tror strappy (eller ingen stropper på alle). Sandheden er, at den rødmende brud aldrig ville gå ind i en lingeri butik og købe disse ting til sig selv, så sørg for, at hun er fyldt op og udstyret til at holde hendes nye mand gætte. Ville hun ikke gøre det samme for dig?

The Spa Treatment

Før en ny brud glider ind i hendes frække lingeri hun vil ønsker at få frisk og ren. Forkæl din bruden-til-være kammerat med sin egen personlige spa stash på hendes polterabend. Dirty Girl er en funky lille brand, der er sikker på at knække smil med det behændigt tankevækkende navn. Få din gal pal en Dirty Girl spa kit (fyldt med sæber og cremer), en duftende Dirty Girl Candle, A Dirty Girl fod kit, eller nogle saftig triple pisket Dirty Girl kropscreme. Så længe du ruller med afslappende spa tema, få din pige noget at glide, når hvedebrødsdagene er forbi? Hvilken pige elsker ikke comfy pyjamas bukser og søde lille tanktoppe? En pige har ikke slid ud for intet at se sexet, afterall. Sørg for, at din pige er godt udstyrede og komfortable på hver nat af sit ægteskab.

Tankevækkende Bachelorette Gaver

Trusser og sexlegetøj er altid et godt tidspunkt, men kommer på damer, er bruden, der skal altid være modtageren af ​​en bachelorette gag gave? Selv om det er rigtigt, at bachelorette parter er beregnet til at give den kommende brud en sidste nat af sjov, går evetything ikke at være fræk og unge. Dagens kvinder er stærke og selvforsynende, hvorfor ikke omfavne det? I stedet for at give din kammerat tittie tassles og massage olie, give hende noget praktisk.

Når en person bliver gift, de er nødt til at tilpasse sig et nyt liv, men det er vigtigt, at de holder den samme person. Giv de fremtidige bruden gaver, hun vil nyde, og som er reflekterende af hendes personlighed. Er hun lide at lave mad? Få hende en ny kogebog. Er hun elsker at læse sjove eventyr bøger? Få hende Harry Potter-serien. Er hun i vandreture? Få hende at nye rygsæk hun er blevet eyeing.

* Dette parti er at fejre den kommende brud. Få hende noget, som hun virkelig vil nyde, ikke noget sjovt.

Lære hende at ryste den!

Picking gaver til en polterabend er ikke altid den enkleste af opgaver, især hvis du er værtinde. Din gave er at være den bedste, ikke? Du kan satse på det faktum, at den frække lingeri og gag elementer (som en bold og kæde) vil blive dækket ... det er en polterabend afterall. Forvirrede? Hvorfor ikke give en gave, bruden kan holde for evigt, og du kan inkorporere i festen? Sørge for gruppen at tage dansetimer på aftenen af ​​partiet. Tilmeld dig balsal danseundervisning så bruden kan skinne på hendes dag. Måske tilmelde dig nogle eksotiske danseundervisning, at bruden kan fremvise på hendes bryllupsnat. Selv tilmelde dig en hip ny dans klasse, hvor du kan alle lære store nye bevægelser, der vil tjene dig håneret ud på klubberne efter lektionerne. Du kan finde programoversigter for dans klasser online eller i de gule sider. Sørg for at bede om en særlig gruppe sats, når du ringer. Det kan endda være en bedre idé at betale nogen til at komme til din stue for at give de erfaringer, bare sørg for at have nok plads.

Naughty Snacks

Er dine inviterede beder om bachelorette gave rådgivning? I stedet for at gæsterne medbringe en bachelorette gag gave til fiesta, har dem bringe noget interessant at nibble på stedet. På invitationerne, fortælle alle inviterede, at hun skal medbringe en snack, dessert, eller skål med en provokerende eller ligefrem rå tema. Sørg for at sige, at grovere er bedre. Resultaterne er sikker på at være morsom og godt, lækker. Du kan forvente ting som kielbasas, sommer pølser, små Smokies, svin på et tæppe, kødboller, chokolade bananer og desserter drysset med små, spiselige vedhæng. Lad hver gæst præsentere sit kunstværk til gruppen, og måske endda tilbyde en pris til den, der er de mest kreative. Bortset fra at være latterligt underholdende, vil det tage væk fra de udgifter, som værtinde normalt ville medføre.

Whack It!

Du kan ikke tage til din kærestes polterabend uden en stor gave, så ikke engang tænke på det. Bare fordi det er høfligt at medbringe en gave, dog ikke betyder, at din gave skal være høflig! Alle ved, at utugtig og rå er stærkt accepteret på disse begivenheder så bringe den pikant bachelorette gag gave. Hvorfor ikke bringe en gave, der også kan fungere som underholdning? Du kan tørre, at smørret grin fra dit ansigt nu, det er ikke hvad jeg taler om!

Indstil bruden op med en "Willy Whack-It" penis-formet pinata. Dette charmerende og festlig fyr selv sport en baret og en fipskæg. Uanset om det er uartigt og rart, sørge for, at candy du fylder den med er sød (og glem ikke at fylde den med slik). Du kan dog vil gemme drikke før efter pinata sjovt eller hænge Willy op et eller andet sted væk fra skrøbelige elementer (ligesom garagen).

Bliver værre

Put den bachelorette gag gave tilbage på hylden og tænke på at få din kæreste en reel stede. Vi ved alle, at sexlegetøj, stropper, og falliske porcelæn er sjovt, men tror du ikke, hun får masser af, at der fra de andre gæster? Din ven bliver klar til en af ​​de største dage i hendes liv, og denne alvorlige hændelse kræver mindst én alvorlig gave. Her er nogle gode ideer:. billetter til en leg, ballet eller koncert. gavekort til en tøjforretning hun elsker. gavekort til en spa. en massage. satin ark sæt. . et gavekort til hendes foretrukne salon Hvis du virkelig ønsker at give bruden noget rart, overveje en gruppe gave. Indsamle penge fra hver gæst forud for tid og planlægger noget stort. Opsætning af en weekend getaway for det nye par på en hyggelig brød og morgenmad.

Bachelorette Shower eller Bachelorette Party?

Nogle brude-til-være har både en polterabend og en bachelorette brusebad før deres bryllupsdag, og dette kan forårsage en vis forvirring. Den fælles forståelse er, at vilkårene er udskiftelige, men i virkeligheden de må henvises til forskellige begivenheder.

En bachelorette brusebad er et lille parti, som regel holdes på et privat hjem, har til formål at forberede bruden til ægteskab. Meget gerne en baby shower, gæsterne giver små gaver, der vil hjælpe bruden i hendes nye rolle. Et brusebad ikke har tendens til at blive til en vild nat, som en polterabend gør, i stedet tendens til at være en stille tid til at holde trit med venner før den store dag.

Det er muligt at have både, men hvis begge arrangementer er formelt og overdådigt organiseret det kan ildeset. Holding en bachelorette brusebad er en god måde at involvere alle gæster i en bachelorette begivenhed, undgå handling, når mindre livlige gæster ikke er inviteret til bachelorette piger nat ud.

Kjole The Bride

Du kan få hver gæst er involveret i bachelorette aften i byen og gøre bachelorette en forestilling ved at bede hver gæst at bringe noget til bachelorette at bære. Bachelorette tøj gør en stor polterabend gave, og vil trække gæster sammen i det sjove udklædning.

På invitationen, bede hver gæst at bringe en beklædningsgenstand, der er så hæslig som muligt. Må ikke bekymre dig, hvis der er for mange gæster til at skabe bare en dragt - dobbelt lag vil føje til munterhed af dragten.

Hold dine intentioner en hemmelighed fra bruden, men sørg for at fortælle hende om ikke at pynte for hendes parti for at undgå eventuelle forstyrrelser, når hun skal ændres. Som altid skal du sørge for ikke at tvinge bachelorette at gøre noget, som hun ikke er tryg ved.

Hit Me med din bedste skud!

Hvis du er usikker for hvad man skal gøre for din bedste bud polterabend, gå klassiker. At få bruden sauced op og pinligt hende aldrig bliver gammel. Har nogle predrinks og indhente tid på en persons house før overskriften ud. Så hovedet til en varm dans klub. Sørg for at få forslag og læse anmeldelser, så du ikke ender med at hoppe fra klub til klub, indtil du finder en god en. En af de bedste ting ved at være kvinde er, at det er socialt acceptabelt at danse sammen. Få alle piger på dansegulvet og danse indtil du ikke kan danse mere. For nogle ekstra sjov og nogle gratis drikkevarer, investere i nogle bachelorette shot glas til alle deltagere til at bære om halsen. Du vil blive overrasket over, hvor mange frie skud du vil blive tilbudt!