Politifolk håndtere stress

Politifolk håndtere stress

Under arbejdet med at en politibetjent kan udsætte dig for perioder med langvarig stress, og måske endda øge din risiko for helbredsproblemer. The University of Buffalo fandt, at politifolk har højere forekomst af metabolisk syndrom, som er en samling af sundhedsspørgsmål, der bidrager til hjertesygdomme og voksen-debut diabetes. Politifolk er også større risiko for at udvikle kræft og har højere forekomst af følelsesmæssige sundhedsspørgsmål såsom depression, angst og alkoholisme. De fysiologiske virkninger af stress er meget reelle, og det er især vigtigt for politifolk at styre deres stress.

Motion og afslapning

For at håndtere stress i dit job, er du nødt til at tage på stress proaktivt. Betjente Alive anbefaler en daglig regime af motion og afslapning teknikker. Motion hjælper med at støtte immunforsvaret og er en stor stress releaser. Motion hjælper også forhindre de kroniske sygdomme forbundet med stress i politiets arbejde, såsom forhøjet blodtryk og depression.

Cops Alive anbefaler at bruge motion kombineret med afslapning til stress fra dine dage på arbejdet. De kalder deres system på "Rx3x": to workout sessioner og en afslapning session til stress fra jobbet, udføres på bestemte tidspunkter af dagen på de dage, du arbejder.

Session One: Styrketræning

Den første træningspas bør fokusere på styrketræning, såsom vægttræning og grundlæggende uddannelse, og du bør parret det med balance og stretching øvelse for et godt afrundet regime.

Dette møde bør være 30-40 minutter lang og bør udføres, før din vagt starter.

Session to: aerob træning

Dit andet træningspas bør fokusere på en aerob øvelse, der bruger gentagne bevægelser, såsom løb, gang, eller en trappe stepping maskine. Den gentagne bevægelse af øvelsen bør kobles sammen med kontrolleret vejrtrækning og et mantra. Dette vil hjælpe med at aktivere kroppens afslapning svar.

Dette møde skal være tyve til tredive minutter lang. Udfør denne øvelse session direkte efter afslutning og før du går hjem.

Session Tre: Afslapning

Dit tredje møde er en lempelse session. Afslapning teknikker, såsom rytmisk, meditativ vejrtrækning, vælger et mantra til at gentage, og afbøjende distraherende tanker provokere kroppens afslapning svar.

En tredive minutters stress reduktion session skal udføres før de går hjem fra din vagt. Cops Alive anbefaler nogle enkle men effektive teknikker fra Harvard University:

  • Find et roligt sted.
  • Sidde og trække vejret dybt og rytmisk (i for en optælling af fire, hold for en optælling af fire, ud for en optælling af fire).
  • Du skal blot observere dine tanker uden at engagere sig i dem.

Cops Alive anbefaler også progressiv muskelafspænding og meditation som teknikker til at bruge i løbet af denne session.

Når det bruges ofte og korrekt, dette program tilbyder en ventil for stress.

Særlig uddannelse

Særlige træningsprogrammer er til rådighed, der appellerer til politifolk og hjælpe dem med at lære at håndtere stress. Nogle almindelige komponenter i disse typer af uddannelsesprogrammer omfatter:

  • Udvikle mestringsstrategier. Udvikle dine mestringsstrategier hjælper dig effektivt håndtere stressende situationer, såsom skyderier, gidselsituationer, biljagter, etc. En stigning i coping mekanismer hjælpe med at mindske negative reaktioner under og efter stressende begivenhed.
  • Identificer ukonstruktive holdninger. Du kan blive at tilføje til de stressende situationer med dine tanker, følelser og holdninger. Officerer lære at identificere deres egne negative reaktioner på disse situationer, hvilket gør det nemmere at håndtere dem.
  • Udvikle kommunikationsevner. Kommunikere ineffektivt kan forårsage stress i livet generelt ved at øge mængden af ubehagelige, anspændt interaktioner. Byg sundere arbejde og personlige relationer ved at udvikle kommunikationsevner.

Den HeartMath Research Center er et godt eksempel på et program, der er rettet mod on-the-job stressfaktorer for politifolk.

Bestyrke dit Support System

Politifolk med en stærk støtte system typisk opleve lavere niveauer af stress. Du er nødt til at koncentrere sig om at tage sig af forretninger med din familie og venner. Du kan være en stærk person for dem, men de kan også være en kilde til styrke og trøst for dig.

En god måde at styrke dine familieforhold er at tage sig tid til at tilbringe sammen med dem eller ringer for at tjekke ind på din familie på et tidspunkt i løbet af din vagt, hvis det er muligt.

Søge rådgivning

Officer ægtefæller, familie og officerer skal gå til rådgivning til at behandle de specifikke følger af stress officerer gennemgår. De fleste afdelinger har rådgivning programmer, med varierende grader af, hvor meget er outsourcet (uden for politiet), og hvor meget der håndteres internt.

Du skal beslutte, hvad mulighed vil hjælpe dig med at føle sig bedre tilpas. Nogle gange, officerer er ubehageligt med tanken om at bruge en rådgiver i hus, fordi de gerne vil bevare deres privatliv. Nogle officerer vælger at vælge en in-house rådgiver, fordi de føler rådgiveren vil forstå de krav, som deres job.

Peer Rådgivning

Nogle politiet tilbyder peer rådgivning programmer, hvor officerer kan gå til andre officerer. Mange officerer finde denne type rådgivning meningsfuld, fordi de føler sig som de taler med en kollega officer, der ved, hvad deres job indebærer på daglig basis.

Må ikke forsinke Få hjælp

Officerer er udsat for mange former for stress, der er specielt skadelige for deres helbred. Stresshåndtering er vigtigt at forhindre udbrud af problemer med hjem liv, sundhedsspørgsmål, og mentale sundhed. Desuden kan virkningerne af denne stress være skadeligt for familiemedlemmer.

Det er imod kulturen i officerer til at række ud efter hjælp, men den daglige stress af jobbet er nok til at øge din risiko for sygdom, hvilket igen kan mindske din levetid og din livskvalitet. Hvis du tror, ​​i form af din familie at skulle gøre uden dig, at tage dette skridt frem til at hjælpe dig selv virker som en nem ting at gøre.