Polaritet Therapy

Polaritet Therapy
Hænder eller fingerspidserne anvendes i polaritet Therapy.

Polaritet terapi er en holistisk alternativ behandling for at opnå og bevare et godt helbred.

Historien om polaritet terapi

Polaritet terapi finder det grundlag på den forudsætning, at positive og negative energi poler forankre et gitter-lignende kort over energi kredsløb og områder, der omfatter hele din krop. En livskraft energi rejser gennem dette gitter meget på samme måde elektricitet flyder gennem elledninger.

Dr. Randolph Stone

Dr. Randolph Stone, en østrigsk indvandrer, ankom til Amerika med sin far og søster, da han var 13. Han fortsatte med at gennemføre følgende holistiske medicinske grader:

 • Doctor of Osteopatisk medicin (DO)
 • Doctor of Chiropractic (DC)
 • Doctor of naturopati (ND)

Snart følte Dr. Randolph begrænset af sin praksis og udforskede Indiens 6000 år gamle, gamle life science, Ayurveda. Dette førte ham til at udvikle polaritet terapi.

The Five Ayurvedic Elements

Den Ayurveda opfattelse er, at universet består af fem elementer (energi), der giver livet dets fysiske form.

 • Ether - Energi højeste vibrations frekvens. Ether genererer alle andre energier.
 • Air - Element manifesterer direkte fra ether.
 • Fire - Lavet af en kombination af luft og æter.
 • Vand - Product of ild, luft og æter
 • Earth -Final energi skabt af vand, ild, luft og æter.

Fysisk Krop: Manifestation af Five energi

I polaritet teori, kom de fem elementer sammen til dannelse af et indviklet komplekst system, der i sidste ende blev skabelon for det menneskelige legeme såvel som andre fysiske livsformer.

 • Luft = Breath
 • Fire = Warmth
 • Vand = Drink
 • Jorden = Food

Forståelse kroppens energier

Personalet på Hermes (Caduceus) symboliserer manifestation af de fem energier i den menneskelige krop, og de to polariteter, der sender energi til charkas (energicentre) .I polaritet teori, Caduceus personale (Sushumna) er en ultralyds kerne, feeds energi det menneskelige legeme rygmarv og centrale nervesystem.

Positive og negative energier

Ligesom yin yang energi, polaritet energi har en positiv, Pingala (højre side) og en negativ, Ida (venstre side). Når disse to modsatrettede energier krydser over hinanden, skaber de fem områderne energi .. Fem områderne energi

 • Throat = Ether
 • Thorax = Air
 • Hoved = Fire
 • Bækken = Vand
 • Abdomen = Earth

De fem energier flyde ud fra dine chakraer på langs (nord til syd). Hver af de fem energier danner to strømme. Den ene er positiv, og den anden er negativ. Disse to strømninger flow i modsatte retninger og spiral omkring Sushumna i en øst til vest retning.

En anden kilde til energi spiraler fra navlen betragtes som en primær energikilde, der er ansvarlig for at skabe det mønster af energi, der blev dig.

Wired og Pulserende

De energistrømme rejser gennem kroppen skaber en energi-grid skabelon, der er lavet op af de positive og negative energier af de fem elementer. Den nuværende disse energier skabe pulserer. The Yang (Pingala) energi pulserer som en ekspansiv strøm mens yin (Ida) energi pulserer som en ordregivende strøm. Når fungerer korrekt, de to energi kombineret skabe energien af ​​livet. Sunde organer har en uafbrudt cyklus af pulsering (udvidelse og sammentrækning) fundet fra organer hele vejen til den atomare niveau af de enkelte celler.

Hvordan Systems interagere i din krop

Polaritet terapi er så indviklet som den menneskelige krop. Elementerne (energier) ikke ensom og skal interagere med hinanden, der ofte arbejder i forskellige kombinationer for at støtte kroppens systemer.

Sådan fungerer det

Den naturlige strøm af positiv og negativ energi kan blive blokeret eller ubalance, som igen forstyrrer kroppens elektriske system. Pulsering bliver erractic eller brudt. Denne dis-lethed i dit energisystem fører til andre opdelinger i din elnettet og forårsage yderligere forværring af kroppens systemer.

Polaritet terapi er en blid form for karrosseri, der kombinerer andre redskaber som en polaritet yoga, ernæring og endda rådgivning for at korrigere og tilslut din kredsløb.

Første session: Hvad kan man forvente

Din terapeut vil først nødt til at forstå din sygehistorie så vil stille spørgsmål. Dine svar etablere et udgangspunkt for terapeuten at bygge videre på som din terapi skrider frem. Din terapeut kan gennemføre flere vurderinger, hvis hun føler der er et behov.

Planlægning Din Terapi

Når vurderingerne er afsluttet, vurderer din terapeut ubalancen af ​​kroppens energier og designe en grundig plan, der vil omfatte karrosseri sessioner. Du har dit første karrosseri under denne indledende møde for at afhjælpe eventuelle umiddelbare bekymringer.

Karrosseri

Din terapeut administrerer hovedparten af ​​karrosseri teknikker du fuldt påklædt ved hjælp bipolar kontakt. Det betyder, at din terapeut kan bruge hele hans hænder eller bare fingre for at linke til din krops energifelter. Din terapeut touch kan ændre mellem lys til dyb. Du vil blive overrasket over, at selv dybe touch er skånsom, da din terapeut arbejder strengt med dine energifelter og ikke dine muskel- eller skeletstrukturer.

Nogle uventede reaktioner

Forbered dig på nogle overraskelser, når terapeuten genopretter din energi. Ofte denne korrektion af energi fremkalder følelsesmæssige og fysiske reaktioner, især hvis det er en årsag til afbrydelsen i din energi. Du kan finde dig selv græde, grine eller oplever overvældende følelser af vrede eller glæde.

Efter Karrosseri er afsluttet

Som en del af din session, kan terapeuten designe en kost og motion regime for dig at følge med henblik på yderligere balance de fem elementer i din krop. Hvis din krop har en høj grad af toksicitet, kan terapeuten starte dig på en udrensning program.

Unik Forskel i terapi

Du har opdaget en unik terapi, hvor din sygdom ikke behandles som en invaderende fjende, der skal bekæmpes og besejres. I stedet polaritet terapi genkender din sygdom er en opdeling inden harmoni din krops naturlige energisystemer.

Opdage Fornyet Sundhed

Med polaritet terapi kan du opleve en blid gentilslutning af kroppens energisystemer til at hjælpe dig genopdage og vedligeholde et sundt liv.