Poker: Poker Supplies Tips

Position, position, position!

Position er utrolig vigtig i Texas Hold 'em. Hvis du spiller i et ni eller 10-handed spil, KJ er helt uspillelig, hvis du er først til at handle, før floppet (kaldet "under the gun"). Dette gælder uanset om du spiller limit eller no limit . Men hvis du er på knappen og alle andre, folder (så kun du og blinds er tilbage), skal du hæve KJ i enten begrænse eller ingen grænse.

* Der er et par grunde til, at stillingen er så vigtig. Den ene er, at nogen bag dig kan hæve. Hvis du kaste i et par poker chips på et opkald og derefter en person bag dig rejser, er du nødt til at ønske du havde bare holdt fast i dine penge. Den anden er, at du har dårlig position på floppet og videre. KJ er ikke en let hånd at spille, og det vil hjælpe gevaldigt at kunne se, hvad alle andre gør, før du nødt til at beslutte, hvad de skal gøre.

Håndtering af en Bad Beat

Nogle gange får du alle dine penge ind med den bedste hånd, og du taber. Dette kaldes ofte en "bad beat" - og det er det mest frustrerende i verden, når det sker for dig. Det centrale er at ikke lade det påvirke dig for meget, både med hensyn til dit spil og din attitude.

Hvis du begynder at spyr poker chips hver gang du tager et beat, du kommer til at koste dig en masse penge. Ligeledes ikke kritisere den spiller, der fik heldig at slå dig. Alt det gør, er at gøre dig til at ligne en amatør. Hvis det er en rentabel hjemmekamp og din bellyaching får dig ikke til at få inviteret tilbage, er det en katastrofe. Så hold kæft!

Stakstørrelse og hånd værdier i No Limit Hold 'em

Hvis ikke vil nøjes med at spille No Limit Texas Hold 'em poker for sjov, og du ønsker at tage dit spil til det næste niveau, du har brug for at forstå, hvordan stak størrelser påvirker spillet. Antag alle har omkring 40 big blinds i din stack. Dette spil bliver hurtigt og løs. Stjæle blinds på det tidspunkt er en betydelig forbedring af din stack. Du kommer ikke til at have tid til at vente på store hænder efter floppet - du blot ønsker at få den top par med en god kicker og få dine jetoner i midten.

I disse spil, hænder som KQ og AT er ikke alt for dårlig - de er gode par bygning hænder. Når stakkene er meget dybere, siger, 200 big blinds, du ønsker hænder, der kan gøre meget stærke hænder. Små pocket pairs blive mere værdifuld, som du kan gøre en godt skjult tre ens. Et es med et andet kort i samme kulør også går op i værdi, fordi med dybe stacks, du har potentiale til at vinde en stor pot mod en mindre flush. Når du lære, hvordan stack størrelser ændre spillet, vil du dominere pokerborde hele kortet!

Chip Tricks - hvad betyder de?

Når du først sidder ned ved et pokerbord, tage et kig rundt. Er nogen gør smarte chip tricks? Det kan synes som det er ligegyldigt, men det er en værdifuld oplysning. En beruset turist, der vandrer over roulette-bordet for at spille sin første nogensinde hånd poker kommer ikke til at være den, riffling sine chips.

Hvis nogen gør chip tricks, kan du være sikker på, de har i hvert fald spillet poker før, og mere sandsynligt end ikke, de har brugt en masse tid ved bordene. Det er langt fra perfekt - der er masser af æsler, der ved, hvordan man spiller med deres chips - men hver lille smule information hjælper.

Big henleder i No Limit Hold 'Em

Antag du spiller No Limit Hold 'em og du er behandlet 45, begge klubber. En spiller i mellemposition gør en moderat raise, og du beslutter dig for at ringe i big blind. Floppet er 3-6-J med to klubber. Du har floppede en kraftfuld tegning hånd - en flush draw plus en open-ended straight draw. Din mest sandsynlige vej er at forsøge at få alle de chips på floppet! Hvis du ikke har mange flere chips end størrelsen af ​​potten, bare gå videre og satse all-in. Hvis du har for mange chips til, at for at være en normal udseende play, overveje indtjekning hæve all-in. Hvis du har en masse chips foran dig, kan du satse og har planer om reraising all-in, når skurken rejser.

Disse spil er stor, fordi det vil tvinge modstanderen til at folde en masse hænder. Og hvis han gør kalde med et par, du er bedre end 50-50 at vinde puljen! Selv hvis han har en enorm hånd som 3 af en slags, du ikke er i frygtelige figur. På den anden side, hvis du tjekker og kalde et bet, er du nødt til at blive hængende med en masse af dine penge i puljen og at skulle handle først - en meget lidet misundelsesværdig position.

Din modstanders Hævning Range og værdien af ​​et lille par

Normalt værdien af ​​en lille lomme par i No Limit Hold 'em kommer fra muligheden for at foretage tre ens (kaldet et sæt) på floppet og vinde en stor pot. Så hvis du står et raise før floppet, og du holder, siger, 55, er du nødt til at tænke over det beløb, du kommer til at få betalt fra, hvis du flopper et sæt. Hvis modstanderen er meget stram før floppet, og kun ville rejse QQ-AA og måske AK, det er en god position for dig, så længe stakkene er temmelig dyb i forhold til blinds. Fordi så hvis du flopper et sæt, vil der være en god chance modstanderen har en stor par og vil sætte en masse chips i potten.

På den anden side, hvis din modstander vil være at hæve et bredt område, kan du ikke ringe med den hensigt at give op, hver gang du ikke flopper et sæt, fordi du ikke vil få udbetalt fra nok, når du gør . I intet limit poker, vil sæt være, hvad du bruger til at vinde store pots.

Bankroll krav

Selv en fremragende spiller kan gå fallit, hvis hun ikke har en god bankroll management. Det betyder at spille i spil, der ikke er for høj til det beløb, du har. For eksempel, hvis du har besluttet du kommer til at spille en masse en-table turneringer, og du har $ 250, ville du være vanvittigt at spille $ 55 s.

Selv en fremragende spiller har downswings af fire buy-in meget ofte. Når du spiller en-table turneringer, en god tommelfingerregel er, at du gerne vil have 50 buy-ins. Tredive kan være sikkert også, men det er mere af en risiko. I poker, kan kortene medføre, at du har en dårlig køre, selvom du er en stor spiller.