Poker: Indtastning Poker Turneringer Tips

VM i poker

Vil du prøve dine poker evner mod de bedste af de bedste? Så gå til den årlige World Championship of Poker i Las Vegas!

Du vil ikke finde flere spil til rådighed for dig et andet sted i verden, og selv hvis du har begrænset eller ingen erfaring at spille turneringspoker du stadig forbedre ved at spille lavere stakes sideborde og ser, hvordan de bedre spillere spille deres hænder. Plus der er tonsvis af talentfulde spillere rundt med hvem for at drøfte strategi og tilgang.

Fordi dens Vegas, er der også gode rejsetilbud til rådighed, så uanset hvor mange penge du vil forlade på bordet, kan du være sikker på at du ikke vil forlade så meget med luftfartsselskaberne eller hoteller.

Skyderier

Hvis du har planer om at indtaste pokerturneringer, ved, at de fleste poker turneringer er freezeouts. I en freezeout, du spiller indtil en person har alle chips, der kombinerer tabeller, som du fjerne spillere. Førstepladsen får en masse af de penge, det andet bliver noget mindre, og så videre, ned til et bestemt antal, der bliver udbetalt. Det er normalt 10-15% af feltet.

En mindre populær form for turnering kaldes en shootout. Skyderier varierer en lille smule, men den mest almindelige struktur går nogenlunde sådan her: hvis der er 81 spillere, der er ni tabeller ni spillere hver. Den spiller, der vinder hver tabel videre til finalebordet. Så udbetalingerne er baseret på, hvor længe du holder ved finalebordet.

Deal-making i turneringer

Det er lidt af en beskidt hemmelighed om pokerturneringer, men mange af dem ender i tilbud. Det giver mening: i en større turnering hundredtusindvis af dollars kunne være på linje med sådanne korte stakke, at det er noget af en crapshoot. Men det gør ikke for god TV for World Poker Tour og andre, så det ikke bliver talt om.

Hvis du indtaster en pokerturnering, her er en god regel tommelfinger for deal-making: medmindre du ved hvad du laver, gør det ikke! De andre spillere vil kun tage tilbud, der er fordelagtige for dem. Så hvis de er at tilbyde dig en aftale, er du nødt til at undre sig over hvorfor. Må ikke bekymre dig om det sociale pres, der vil fortælle dig at beskæftige sig - hvis du ikke er sikker på, at du får et godt tilbud, bare spille det ud.

Misbruger Bubble

Når du spiller en pokerturnering, husk at holde et vågent øje med antallet af spillere tilbage, og antallet af spillere, der bliver betalt. Når du kommer tæt på starten af ​​udbetalingerne, det hedder boblen. Spillere tendens til at spille meget stram (konservativ) nær boblen, hvis de ikke har mange chips - de forsøger at knirke i penge.

Hvis du har en sund chip stack på dette tidspunkt, kan du drage fordel af dette. Den bedste situation er, når du har den største stack ved bordet ved en nice margen, eller i det mindste har du den største stack i forhold til alle, der ikke allerede foldet. Du kan hæve med en hånd, tillid til, at de små stakke kan indse, hvad du laver, men de bliver nødt til at folde alligevel, medmindre de har en stærk hånd.

AK i en turnering, når nogen Hæver

I ingen grænse Texas Hold 'em poker turneringer, hvordan du spiller AK mod et raise kan nemt gøre dig eller bryde dig. Størrelsen af ​​din stack stort set bestemmer dit spil. Hvis din stack er mellem to og fem gange størrelsen af ​​potten, du generelt ønsker at hæve all-in. Du kan tage ned potten med det samme, hvilket ville være en nice pot for dig, og hvis du bliver kaldt, er du kun i dårlig form mod KK eller AA, to hænder, der er mindre sandsynligt, fordi du holder en A og en K i hånden.

Hvis stakkene er for dybt til at bevæge sig i, har du en beslutning om at gøre mellem kald og reraising. Mod en spiller, der sandsynligvis vil kalde en reraise med hænder som AJ eller KQ, reraising begynder at se bedre ud. Hvis du vil være i dårlig position efter floppet, bør du være mere villige til at overbet og få all-in pre-flop at undgå at skulle spille hånden ude af position. Endelig AK er meget forskellig fra AA. Der er tidspunkter, du har brug for at folde AK før floppet, nogle gange, før du selv sætte en chip i. Hvis du aldrig folde AK før floppet, er du nødt til at finde dig selv busted for ofte.

Picking Up Chips fra small blind: The Complete-og-stjæle

En fantastisk et, der ikke bliver talt om nok er den komplette-og-stjæle. Jeg skriver det med bindestreger, fordi du skal tænke på det som alle én leg, ikke to adskilte handlinger. Det er sådan her det virker:

Stjerne pokerspiller Paul Darden har samlet en enorm chip stack ved finalebordet i en større No Limit Hold 'em turnering. De andre spillere er temmelig opsat på at holde sig ude af sin måde og forsøge at tomme op lønnen stigen. Alle folder til ham i den lille blind, og han ser ned for at se 73, eller nogle sådanne junk. Han kalder (dette kaldes udfylde). De store blind kontrol. Floppet savner helt ham, noget som KQ5 og Darden gør en lille indsats. Hvis big blind har en hånd, eller har mod til at hæve eller ring uden side vil Darden indrømme potten på et relativt mindre tab.

* De fleste spillere, især når sammenfiltring med en enorm chipleader, vil simpelthen kontrollere deres big blind og derefter folde på floppet, medmindre de har noget. Det er en fantastisk måde at hente chips på en mindre risiko.

Stjæle Fra Fraværende Guy

Når nogen sidder i en pokerturnering, pokerspillere har et navn for det: "Holy crap, gratis penge" Hvis du sidder ud af en turnering - alt fra en freeroll online til World Poker Tour - du stadig nødt til at blinds og antes, men du vil automatisk folde, når det er din tur. Den mest almindelige tid til at se dette er, når nogen mister deres forbindelse i en online-turnering. Det sker også, når nogen i en live turnering er væk fra deres hjemsted.

Hvis du er givet en sanktion i en live turnering for at diskutere din hånd eller forbandelse, du sidde. Phil Hellmuth gør det med vilje, ikke han kan deltage i World Series of Poker, indtil han betalte nogle blinds. Når nogen sidder disse blinds og antes er bare derude for at træffe, og du bør gøre din del af tyvagtige. Når bordet er klar over, at den fraværende personen er fraværende (som altid vil være tilfældet live), og det er hans eller hendes big blind, standarderne for reraising gå ned.

* Den oprindelige raiser kender big blind er ikke ringer, så han eller hun kunne have noget. Så hvis du er i den lille blind med en fraværende big blind, tænke på at komme over toppen med mindre end din normale hånd.

Passerer op en lidt rentable Gamble

I et cash game, skal du være ligeglad om at tage en gamble. For eksempel, hvis du tror, ​​at kalde en $ 5 væddemål vil vinde dig i gennemsnit, $ 5, så skal du ikke bekymre ene eller det andet, om du kalder måde. Hvis du tror, ​​at der i gennemsnit kan du vinde $ 5,10, bør det være en let opkald. Den eneste grund til ikke at foretage opkaldet i det andet tilfælde er, hvis du virkelig ikke ønsker at miste de penge, uanset grunden. Det er en dårlig ulempe for dig, og du skal spille på lavere stakes eller slet ikke afspilles.

Hvis du har planer om at indtaste pokerturneringer, der er smarte grunde til at gå op luk gambles tider - det vil sige, fold i stedet for opkald. Årsagen er, at der er værdi at overleve, for det bringer dig tættere på en højere stedet på løn stigen. Præcist hvor meget af en rentabel (i form af chips) gamble, du skal gå op er et varmt emne.

Opkald med to vilkårlige

En fejl, at nye spillere No Limit Texas Hold 'em spillere gør nogle gange folde i situationer, hvor de skal ringe med enhver hånd overhovedet. Antag blinds er 50/100, og du har 100 tilbage efter udstationering big blind. Det er foldet til small blind, der rejser all-in. Hvad skal du gøre? Ring! Bemærk, at jeg ikke engang sige, hvad hånd du har - selv med 32 offsuit, er dette en nem opkald.

Du er kun ringe 100 flere chips til at vinde i alt 400 chips, så du kun behøver at vinde én gang i fire. Selvom 32 er ikke en stærk hånd, kan du vinde betydeligt oftere end 25%, når SB har en hånd som KQ - helst han ikke har en lomme par eller en 2 eller 3 i hånden. En god tommelfingerregel er, at medmindre du har en meget god grund til ikke at, du bør ikke folde i din big blind, hvis du kun har halvanden big blinds tilbage efter udstationering. En meget god grund kan omfatte noget som at være på boblen i en poker turnering (f.eks, 61 mennesker tilbage, 60 spots betale).

Ordliste, del 2

Hvis du ønsker at være en god pokerspiller og har planer om at indtaste pokerturneringer, du ønsker at være imponerende. Derfor er det godt at forstå terminologien. I et andet tip startede vi med en ordliste. Her er nogle flere udtryk, som er nyttige at vide:

  • B & M: mursten og mørtel. Kan anvendes til enhver ikke-online poker, men henviser sædvanligvis til et kasino.
  • BB: Big blind. Mursten: Et kort, der ligner det hjælper ingen.
  • Bubble: Pointen i poker turneringer lige før spillerne begynder at få betalt. Den spiller, der er den sidste til at gå ud uden at blive betalt siges at have "boblede".
  • Button: Den spiller, der optræder sidst på hver spillerunde bortset før floppet. Dette er den bedste position.

Bluffe i en tør Side Pot

Hvis du spiller online poker turneringer eller live turneringer, nogle gange har du en spiller all-in, mens andre i potten stadig har penge tilbage til at satse. Eventuelle yderligere væddemål går ind i en side pot, og all-in spilleren er ikke berettiget til at vinde denne pot. Antag spillere A, B og C er i en gryde sammen. A og B starte med 1.000 chips og C starter med 100. Alle C chips gå ind i midten inden floppet, så C er all-in, og der er ingen penge i side pot.

A og B er de eneste, der kan satse, og de kontrollere flop og turn. På floden, A har en forfærdelig hånd - han kan ikke engang slå de fem kort, der er på bordet. En bluffer her er en forfærdelig play. I bedste fald vil B fold, men C kan ikke folde, fordi hun allerede er all-in. Da A har en frygtelig side vil C vinder og indsamle potten. A er at risikere at blive kaldt af B og tabe, når der ikke er nogen måde at drage fordel af væddemål.