Poker: Finde Gratis Roll Poker Tips

Freeroll satellitter

Afspilning af en satellit er en fantastisk måde at få en chance for at spille i en stor begivenhed. Nogle af de mest spændende satellitter er dem, websteder tilbyder til gengæld for faste spillere, som ikke engang at købe ind med kontanter! Finde gratis roll poker er en fantastisk idé.

Disse freeroll satellitter er en masse sjov for en række årsager: du kan få en chance for at spille i et stort spil med hård konkurrence, får du nogle praksis spille, og mest af alt, de er gratis! Det faktum, at de er gratis betyder også, at en masse gange konkurrencen er ikke så hård som i de andre spil.

Se dit eget billede

Opmærksom på dit eget billede er nok det vigtigste billede for at være opmærksom på i en turnering. For eksempel antage, at du er lige blevet flyttet til et nyt bord i en Texas Hold 'em turnering ti hænder siden. I den tid, du har været behandlet AA, KK, og AK to gange, spillet dem alle aggressivt, og aldrig viste ned en hånd. Alle vil være lige kløe til at spille mod dig, fordi du ligner en sindssyg, selvom du ved, du lige har fået en fantastisk køre af kort. Denne virkning vil være der på alle niveauer i spillet, fra en freeroll til en større turnering.

* Det betyder to ting: prøv ikke at stjæle blinds med en junk hånd, fordi du vil få afspillet på. Også, hvis nogen spiller tilbage på dig, når du har et svært valg, tendens til at kalde stedet fold. Oddsene de er reraising med luft stiger dramatisk, fordi du ligner en sindssyg.

Afspilning Bad Aces

Sandsynligvis den mest misplayed hånd er No Limit Hold 'em er et svagt offsuit es, noget som A7. Novicer, især i en freeroll poker turnering, har tendens til at spille disse skrald hænder i enhver position. Når blinds er små i forhold til stakkene skal A7 foldes anytime undtagen måske hvis alle folder til dig på knappen eller en off knappen. Selv da du ikke glip af meget, hvis du bare folde, og i mange tilfælde er det korrekt at gøre det.

Spillere, der flop et es med A7 og derefter begår alle deres chips er årsagen til, at spille en hånd som 22 er rentabelt fra enhver position. Bare vent at floppe tre ens og så beder til, at nogen ønsker at gå til filten med en marginal et par hånd.

Ikke-møtrik Tegner i Omaha (ewwwww ... ..)

I Hold 'em, hvis du laver en ti-høj flush (med begge kort på hånden), det er en meget stærk hånd. I Omaha, en ti-høj flush er ikke en dårlig hånd at have, men du skal træde varsomt, og bliver nødt til at folde, hvis det ser ud som nogen virkelig kan lide deres hånd. I Omaha, da du har fire kort på hånden i stedet for to, stærke hænder er langt mere tilbøjelige.

Hvis du står en satsning på hold 'em og du holder fire kort til en ti-høj flush, er det ofte korrekt at kalde. I Omaha er det bankroll selvmord. Rammer din hånd og bliver tvunget til at folde (eller værre, at miste din stack) er en katastrofe, og hvis en masse penge går ind, kan du være temmelig sikker på, du kommer til at få vist et es-høj flush. I Omaha, du vil have din nærmer sig være at møtrikkerne (den øverste mulige hånd). Hvis du er i et frit rulle, er det mindre vigtigt, da du er 9-high flush vil sandsynligvis få betalt af en lige, to par, eller en anden uønsket hånd.

Gratis Poker - hvad kunne være bedre?

Hvis du ikke ønsker at knipse ned nogle af dine hårdt tjente penge for at spille poker online, tage et skud på en af ​​de mange gratis roll pokerturneringer. Finde gratis roll poker er nemt. Der er mange websteder, der tilbyder disse gratis turneringer, og de udbetaler rigtige penge! Det er en fantastisk måde at få nogle praksis spille, og du kan endda få dig en dejlig lønningsdag.

Selv om mange af spillerne i disse turneringer vil spille ligesom narre, skal du bruge denne mulighed for at spille seriøst og arbejde på dit spil. Vær opmærksom på, hvem der mudderkastning chips rundt og hvem der spiller konservativt. Prøv at lave den bedste beslutning hver gang. En masse gode spillere startede deres bankroll ved at vinde penge i en af ​​disse gratis turneringer.