Pokemon Kostumer

Pokemon Kostumer
Drenge Pikachu Pokemon Costume

Hvis du har et barn, der er til at bære anime inspireret outfits, kan nogle Pokemon kostumer være lige noget for ham eller hende.

Pokemon

Pokemon kostumer, og i virkeligheden, Pokemon dille begyndte i Japan (svarende til Power Rangers fænomen) omkring 1995. En verden af Pokemon blev skabt af Satoshi Tajiri til Nintendo, og startede som videospil på Nintendo Game Boy system.

Siden da tegnene er blevet tilpasset til samlerobjekt samlekort, tegneserie shows, overdådigt legetøj og action figurer - blandt mange andre produkter.

Pokemon er en romaniseret sammentrækning af den japanske oversættelse af ordene for "Pocket Monsters" (Poketto Monsuta).

Den grundlæggende forudsætning bag Pokemon som et spil er, at du som spiller, er en Pokemon træner. Du skal finde og fælde Pokemon, en slags lille monster, og derefter tog disse Pokemon, så du kan bruge dem i kamp mod andre Pokemon.

Disse Pokemon styres af andre Pokemon mestre (som regel andre menneskelige spillere, der også har Pokemon spil). Hvis du vinder kampen, får du til at holde den anden herres Pokemon, og derved "indsamling", som Pokemon. Målet er at indsamle alle Pokemon i realm af spillet, der på dette tidspunkt tal næsten 500.

Pikachu

For de fleste mennesker, Pokemon, der skiller sig ud blandt alle andre er Pikachu, og hans er den mest populære af de Pokemon kostumer. Denne ikoniske karakter er et hovedfokus i anime show importeret fra Japan, der er stadig meget populære i dag.

Pikachu er en lille, kat-lignende karakter, der er den vigtigste Pokemon kammerat, der ejes af den centrale Pokemon træner i showet, Ash Ketchum. Hans evne til at "zappe" andre Pokemon i glemmebogen sammen med sin søde og nuttede udseende, gøre ham til en fan favorit. Hans slagord er "Pikachu" (åbenbart, er han kun i stand til at sige hans navn).

Realiseringen Pokemon Kostumer

Mens Pikachu kan være en af ​​de foretrukne Pokemon kostumer at gøre, er der mange andre (ca. 493) arter af Pokemon, som du kan stræber efter at klæde sig som til din næste udklædte begivenhed. Når du vælger Pokemon at klæde sig som, huske på et par ting:

  • Nem design: Ikke alle Pokemon er skabt lige. Mens Pikachu kan designes med en gul hættetrøje, nogle sort maling og et par ekstra dekorationer, kan Bulbasaur kræve en polystyren blomst og ekstra syning arbejde. Stadig andre Pokemon kan bruge udarbejde strukturer til at holde vingerne, mens dressing som en Pokemon træner kan kræve, at bæreren har et sæt tøj, der ligner det, en teenagedreng ville bære.
  • Bæreren: Små børn ofte ønsker at klæde sig i Pokemon kostumer, men nogle af disse lomme monstre kan være farligt for mindre børn, på grund af spidse dele eller er vanskelige at fjerne kostumer. Nogle lettere kostumer til små kunne være rundere karakterer som Jigglypuff. Et kostume af Jigglypuff kunne endda blive skabt med en klapvogn cover og nogle polstring for de mindste Pokemon fans blandt os.
  • Tilgængelige Mønstre: Pokemon kostume mønstre kan ofte findes online, eller du kan designe din egen ved at tage et kig på de detaljerede billeder fundet på fan websites McCall kostumer også gjort kostume mønstre for flere af de mere populære Pokemon (herunder Pikachu), og. blev foretaget i 2000. De er nu udgået, men kan findes gennem nogle steder, herunder Ebay, og nogle sæt er i perfekt (mønstre uklippet) tilstand. Dette er en fantastisk måde at sikre en mere professionelt udseende Pokemon kostume.

Vær sikker på at finde ud af dit barns yndlings Pokemon før du opretter kostumet, men som mange børn er loyale over for deres "egen" Pokemon.

Hvor kan jeg købe Pokemon Kostumer

Populariteten af Pokemon betyder, at der er et væld af kostume butikker, både online og mursten og mørtel, verer Pokemon kostumer. Her er et par:

  • Pikachu Pokemon Boy Costume på Party City
  • Ash Ketchum Child Costume på Dizguise