Point of Sale Software

Point of Sale Software

Point of Sale Software - ven eller fjende

Den forkerte salgssted software kan gøre dit arbejdsliv et mareridt; den rigtige kan gøre det en drøm. Hvad kan du forvente salg software system, og hvordan kan du udvælge hvilken en er den rigtige for dig?

Easy er bedre

Den mest avancerede salgssted software i verden vil være værdiløse, hvis dine medarbejdere ikke kan finde ud af det, eller værre, tror de forstår det og bruge det forkert.

Husk, den typiske bruger af programmet er en høj schooler, eller en high school graduate. Mens de har brugt computere siden babyhood, du virkelig kan ikke forvente, at ansætte modne voksne ræsonnement på dette tidspunkt i deres liv. De sande computer nørder sandsynligvis ikke gælder for arbejde på din detailbutik; mange af dine potentielle medarbejdere kan ikke balancere et checkhæfte eller gøre simple matematik. (Du tror måske, jeg kidding, men jeg er ikke.)

Systeminteraktionen skal være så indlysende som muligt. Hvis det kræver indtastning mange kommandoer på tastaturet, skal du fjerne systemet fra sine overvejelser - hver tastatur kommando kræves, er en anden fejl venter på at ske. Peg og klik, stregkode scanning, vindue-baserede fakturering er must-haves.

Lagerstyring

De fleste salgsstedet software systemer på markedet i dag også tilbyde komplette lagerstyring og ledelsesværktøjer. Gør brug af disse værktøjer og udsætning / lagernedbringelse, idet den faktiske beholdning og styre dit lager flow bliver meget lettere.

De mere kraftfulde systemer vil give dig mulighed for at styre beholdning på tværs af flere butikker i et stort område; hvis du lige er startet ud med en butik, det er nok for meget system for dig, og den ekstra effekt sandsynligvis kommer med yderligere kompleksitet til det system, der kører op mod vores 'let er bedre «formulering ovenfor.

For en enkelt butik, skal du være i stand til at komme ind og spore opgørelse af SKU (Stock Keeping Unit - en entydig identifikator for en bestemt vare), ved beskrivelse af sælgeren, af fabrikanten (ikke altid det samme som sælgeren), ved kategori (bøger, kalendere, sokker ...) og ved salg historie. Indtastning ny opgørelse kan være en opgave, du vil behandles på salget gulvet, eller ved salgschefer, men systemet skal kunne håndtere enten.

Den samme software kan og gør at holde styr på lagervarer ned til niveauet for den enkelte salg - det vil sige, kan du søge et element salg historie og finde ud af tid og fakturanummer for hvert salg af denne post. Salg historie er meget nyttigt for kræsne tendenser. Er nogle elementer primært weekend salg? Er de sæsonmæssige? (De mest usandsynlige produkter er sæsonbetonet. Lace tableclothes? De kun bevæge sig i foråret. Hvorfor? Hvem ved.)

Ind- og udgående

En af de vigtigste funktioner i dit salgssted software, selvfølgelig, er at balancere den kontante skuffe. I slutningen af ​​dagen eller skift, vil en 'z-læsning "af registret give dig en udlæsning af hvor mange penge udvekslet hænder i løbet af skiftet, og hvordan det blev udbudt, enten via kontanter, kreditkort eller check. Den z-læsning fortæller dig, hvor mange penge burde være i kasseapparatet, og hvor meget kredit bør flyder direkte ind på din bankkonto.

Brug denne læsning at afbalancere kassen. Hvis skuffen er over eller under beløbet på Z-læsning, er der begås fejl i at gøre ændringer. Hvis skuffen er konsekvent under hvilke Z-aflæses, kan du have en medarbejder tyveri problem, som kræver adressering.

Ledelsesfunktioner

Din salgssted software vil komme med ledelsesfunktioner, der ikke kan tilgås fra kasseapparatet log-in. Disse funktioner omfatter lagersporing, timeløn salg overvågning, faktura og opgørelse justeringer og andre funktioner, som du ikke ville nødvendigvis ønsker den person bemanding kasseapparatet for at få adgang til. Sørg for, du vælger giver mulighed for eksport af opgørelsen aktivitet information til standard regnearksformater for let kan indarbejdes i andre programmer.

Shop Around

Du kan have den bedste salgsstedet software i verden, men hvis software leverandør går ud af markedet, og du står tilbage med sjældne sygdomme systemet, kan du fortryde ikke at købe en mindre stand pakke fra en mere stabil leverandør.

Købe de mest system, du har råd til; det er langt nemmere at vokse ind i dit salgssted software end at vokse det.