Plus Sized Badetøj Style Guide - Få de bedste Suit for din krop type

Plus Sized Badetøj Style Guide - Få de bedste Suit for din krop type
Fabulous ikke bare vokser på træerne, og at være en buet kvinde er ikke for sarte sjæle. Mens samfundet fortsætter med at forsøge at overbevise dig om, at blive bodacious er en byrde, du ved, at det eneste, der står mellem dig og den perfekte udseende er den rigtige badedragt.

Plus-size badetøj ofte lader meget tilbage at ønske, fra kedelige snit og glatte faste stoffer til forudsigelige mønstre og dikkedarer. Din krop er et tempel, og en dårlig maling vil ikke gøre det retfærdighed. Heldigvis har plus-size mode fået en ansigtsløftning i de seneste år, og med et par enkle overvejelser for din krop type, kan du få populær samfund sluge sine ord.

For en smuk Pear Shape

Når det kommer til kvinders kroppe, pæren er altid i sæsonen. Denne curvaceous krop type dækker kvinder, der betragter deres aktiver fokuseret på den sydlige del af deres krop, med lidt balance mellem deres top og bund.

At tilbyde balance til din krop og trække øjnene opad, så prøv en omvendt ombre badedragt eller en badedragt, der fokuserer mørke farver mod bunden og lysere farver mod toppen. Tilbehør og lyse mønstre på den øverste del af din badedragt vil også hjælpe dig i denne henseende. Det centrale er at reducere den større nedre del af din krop ved at maksimere den øverste del.

Altid holde sig væk fra vandrette striber og kendt størrelse-styrke farver (hvid, rød) ned syd når du søger efter badetøj og husk, faste stoffer vil kun trække mere opmærksom på dine nedre dele.

For Top Gifted Woman

Hvis dine aktiver Resten lidt tættere på dit hjerte, har du helt andre overvejelser, når det kommer til at vælge en hård badedragt for sæsonen. I nogle dragter, en forkert bevægelse har potentiale til at samle uønsket opmærksomhed, og efterlader dig følelsen overeksponeret.

Tager fokus fra brystet er nøglen, hvis du vil fladere din form så meget som muligt (du ikke forsøger at skjule dem, bare udstyre dem). Et mønster med forskellige farveforløb og trendy funktioner væk fra brystet vil gøre det trick. Oprah foreslår en lige snit nederdel suit til at flytte fokus væk fra overkroppen.

Mens stropløs, og måske-as-godt-være-stropløs, udseende er fristende, bør du bemærke, at du ikke vil se sexet, hvis du ikke føler sexet. Stick med support, og du vil udstråle selvtillid.

For Sexy Figur Otte

Kvinder i denne kategori har det hele. De modtog generøse portioner af den vellystig genpulje og spankulere deres aktiver trygt ved hjælp af en badedragt, der fremhæver deres midten. Din talje vil næsten virke som en optisk illusion, når du imponere i en accessorized badedragt. Du bør kigge efter fastspændte stilarter, med interessante beading eller fabelagtige brocher (jeg kender ordet virker lidt gammel, men har tillid til os). Sjov, sparkly funktioner i midten vil give dine velsignelser en pause fra rampelyset og holde dig selvsikker bassinkanten.

Prøv at undgå at trække for meget opmærksomhed til det øverste eller i bunden af ​​din krop; du ikke ønsker dit look at overvælde øjnene. Balance er nøglen her.

For jævnt fordelt Beach Goddess

Hvis din krop har en ligevægt, vil skabe kurver øge din selvtillid. Dit fokus er ikke på at minimere eller maksimere en bestemt region, så mange af de regler behøver ikke at anvende. Interessante mønstre er et must og tilføje detaljer omkring taljen kan tilføje en sjov kant til dit look. Farveblok dragter eller jakkesæt, at funktionen farveovergange vil hjælpe med at bryde op din krop og tilføje kurver til din figur.

Al vejledning og regler til side, er nøglen til at nyde din tid i solen og holde din selvtillid niveau op følelse komfortable og sexet i badetøjet valg. Valg af badetøj fra en hjemmeside, der fokuserer på plus størrelse kvinde, ligesom Simply Be vil sætte dig i en dragt, der forstår din krop og hjælper din indre gudinde glans. Approach badedragt shopping informeret om din krop type og med en sjov holdning, og du vil uden tvivl finde en dragt, som du ikke vil nogensinde ønsker at tage ud.