Plus Size Kvinder: kropstyper: Busty Tips

Sådan Gør din Bust se mindre med halskæder

For at gøre opmærksom op til dit ansigt og væk fra din buste, så prøv denne simple trick. Et storstilet vedhæng eller halskæde, der sidder over din buste, lige under kravebenet (ikke i dit kavalergang) rent faktisk vil gøre din buste størrelse synes mindre.

Undgå halskæder, der dingle i din kavalergang eller endda forbi din buste, vil de gøre din buste ser større ud.

Små halskæder og vedhæng bare ikke har magt til at visuelt formindske din buste størrelse.

Finde Badetøj For Busty Plus Sizes

Finde plus size badetøj kan føle skræmmende på tidspunkter, og når du tilføjer en stor buste til mix, kan det være direkte svært at finde en dragt, der passer og smigrer dine kurver. Busty kropstyper bør altid, altid, altid kigge efter badetøj med indbygget plus size bh for støtte. Mange badedragt designere har ikke kun tilføjet indbygget bh understøtter, men mange stilarter har en bøjle støtte, så der er forskellige muligheder for busty plus size kvinder.

Mens der er en række todelte stilarter med stor støtte, er en-dragter virkelig det bedste valg for dette organ type. Funky trykt i ét stykke stilarter, med høje nedskæringer på benene, kan aktivere en barmfagre krop til at se elegant, men har dog stadig en optimal støtte og komfort til buste område. Hold dig væk fra stilarter, der er for lav-cut, da dette kan gøre for meget opmærksom på din buste. Lidt kaster halsudskæringer og halterneck stilarter vil smigre dine kurver på en positiv og klassiske mode. Sørg for at få den rigtige størrelse for at undgå buler omkring toppen af ​​dragten.

Store Buster Bør Bær Single-jakke

Hvis du har en stor buste og er givet til at bære store dragter, være meget opmærksomme på nedskæring på din jakke. Undgå dobbelt-breasted jakker, da de bare vil spille op din buste endnu mere; I stedet vælger et snit enkelt bryst og holde sig væk fra lommer omkring brystet området.

Om nødvendigt, har jakken ændret til at passe din kropsform, især hvis du har en stor buste og en slankere midsection. Sørg for, at stoffet og / eller lukninger ikke trække rundt busten område. Hvis de gør, kan det være nødvendigt at gå op en størrelse og derefter ændre jakken i overensstemmelse hermed.

V-halse er bedst for Busty organer

Busty kropstyper kan finde det vanskeligt at finde toppe, der forbedrer deres kurver uden at forårsage spaltning at buste lige ud af deres skjorte! Ligeledes behøver du ikke ønsker at blive hængende kun iført mørke farver.

Vælg farverige toppe i en v-hals stil, hvilket er lidt low-cut, men meget forlængende. Må ikke bære toppe med højt tryk, høje hals eller ærmeløse snit. Dette vil kun gøre mere opmærksom på din buste område. Hold dig væk fra polstring af enhver slags.

Bo væk fra Baggy Tops

Undgå alt for posede toppe. Alt for ofte barmfagre kvinder tror, ​​at gemmer sig under baggy shirts vil minimere deres buste. Men det virker negativt, at man ser endnu større. Kig efter tøj med en lille form, skimme langs dine kurver at forbedre dem.

Din bh er det, der gør forskellen i, hvordan din buste ser under dit tøj. Hvis du er iført den rigtige bh, og du vælger toppe, der er lavet for at styrke plus-size kurver, vil alt falde lige på plads.

Vælg Badetøj med Proper Support

At vælge den rigtige badetøj, når du er fuld-cifret og barmfagre er hård. Det er vigtigt at have den bedst mulige støtte. Den bedste løsning er at købe en dragt med en indbygget bh for ekstra støtte. En grime stil vil hjælpe med at give dig med at løfte, men du skal være sikker på, at du ikke er bugnende ud af siden af ​​dragten. En heldragt er bedst for denne kropstype for virkelig at få den nødvendige støtte til at rumme en stor buste. Det er sagt --- kan du stadig være stilfuld.

Vælg et funky print med en v-hals stil at vise lidt sexet kavalergang. Mørk er mest slankende, men lad os se det i øjnene, det er langt sjovere at komme ind i noget farverigt, der spiller op din vidunderlige kurvet krop. Hvem ønsker at være kedelig hele tiden? Det er meget sjovere at parlay på stranden i sjov, tropiske farver, som udstillingsvindue sjove personlighed du besidder.

Bær en blyant nederdel

En blyant nederdel vil hjælpe henlede opmærksomheden væk fra din buste område. Blyant nederdele er altid i stil og bør være et dagligt syn i enhver plus-størrelse skab. De fladere kurver bedre end nogen anden form for nederdel og kommer i mange forskellige farver og stilarter. En blyant nederdel vil vise dine subtile kurver på bunden, fremhæve dine ben og skabe en strømlinet, lean look.

For busty former, bære en blyant nederdel med en v-hals top eller en sprød, button-down top. Bare vær sikker på din top er den rigtige størrelse og knapper er ikke trækker rundt busten område. Hvis dette sker, kan det være nødvendigt at gå op en størrelse eller to og derefter har din skjorte skræddersyet til at passe din midsection.

Tilbud Stropløs til aften

Det kan være vanskeligt, men barmfagre typer bør undgå stropløs tal i løbet af dagen. Du ønsker kun at bære stropløs tøj, når du går ud om aftenen og ønsker din kavalergang at blive udstillet (som kan have en sønderlemmende sexet effekt --- hvis det gøres rigtigt).

Stropløs skjorter og kjoler giver lidt at ingen støtte i buste området og har minimal dækning --- betyder, at din kavalergang bliver front og center. På grund af mængden af ​​hud, du viser, er dette en konkret bandlyst til kontoret eller dagligdags tøj.

Gør det op på en fornem måde for natten. Kontroller, at du ikke viser for meget hud. Invester i en fabelagtig stropløs bh og sørg for at det ikke kigge over toppen af ​​din skjorte eller kjole. Iført en stor jakke, når du går stropløs er den bedste måde at vise lidt hud og spaltning og stadig bevare en klassiske, dameagtig udseende.

Fuld længde stropløs BH holder dine bryster In Place

Busty kropstyper har ofte problemer med at finde en aften kjole, der passer godt. Du er enten svulmende ud af toppen af ​​den kjole eller med fyld ned i der ser fladt og mærkeligt lumpy.

Løsningen på dette problem er en fuld-længde, velsiddende stropløs bh. Udvidelse ned til bunden af ​​din torso, vil en fuld-længde stropløs bh holde dig på plads, og udglatte din mave område, hvilket gør kjolen passer bedre og ser bedre proportioneret.

Vælg en neutral farve og undgå et stykke med en masse ekstra dekorationer. Den skal være god plads bare lidt lun. Alt for stramt, og du ender med at se --- og føle --- ligesom en fyldte pølse hele tiden du er iført den kjole. Ideen er ikke at se mindre eller tyndere --- men snarere, at holde dine bryster på plads, og din samlede midsection ser glattere.

Stick med ærmer

Større arme undertiden ledsage en barmfagre form. Den bedste måde at bekæmpe dette er ved at bære skjorter med ærmer - enten trekvart længde eller lange ærmer vil gøre. For korte ærmer tal, så prøv en hætte ærme. Dette vil minimere meatiness af dine arme og gøre din krop ser mere velproportioneret.

Prøv ikke at bære for meget arm smykker, som overarmene vil se endnu større med mange dekorative ved håndleddet. Stick med en eller to chunky stykker ad gangen og holde fine smykker til en medium størrelse; for lille og dine arme ser større.