Plus Size Koncert shirts

Plus Size Koncert shirts


Uanset om du er den mest inkarnerede musik fan eller bare en afslappet musikelsker, er mindst et plus size koncert skjorte kan findes i dit skab chancer. Hvis ikke, aldrig bange, fordi disse shirt stilarter er blevet noget af en trend i mainstream-mode, selvom du aldrig har været til en faktiske koncert.

Finde Cool shirts i din størrelse

Her er nogle virkelig cool plus size koncert shirt stilarter. Den store ting om disse er, at de altid er i sæson --- de er helt fantastiske som helst tidspunkt af året!

  • Hot Emner har et stort udvalg af koncert skjorter i plus størrelser, herunder en t-shirt af Bob Marley One Love Peace Concert 1978 i mænds størrelser til 3X, en Kiss In Concert Slim-Fit T-Shirt i mænds størrelser til 3X og en Johnny Cash Fairgrounds Koncert T-shirt i mænds størrelser til 4X.
  • Hos Stjerne 500 Musik-merchandise vil du finde masser af koncert skjorter såsom Scorpions (Metallic Scorpion) 2010 Tour i størrelser til 3X, Grateful Dead Boston Garden Koncert i størrelser til 2X, Jerry Lee Lewis in Concert i størrelser til 2X og Iron Maiden World Tour 1981 i størrelser til 2X. Virksomheden har et omfattende udvalg af koncert skjorter og annoncerer, at hvis de ikke har den skjorte, du er på udkig efter bare kontakte dem.
  • Live Nation Merchandise tilbyder koncert skjorter fra hundredvis af entertainere herunder KISS 2011 Lost Cities Tour T-shirt, en Lynyrd Skynyrd 2011 Gud og Guns Tour tee og en 2010 ZZ Top Tour shirt. De fleste af de skjorter, der tilbydes af Levende Merchandise Nation findes i størrelser til XXL.
  • Hvis du er på udkig efter en rød vintage stylet T-shirt i 1964 Beatles amerikanske Tour eller den berømte store tungen design klassisk rock koncert skjorte af 1978 Rolling Stones amerikanske Tour, så er T-Shirt Monkey. Dette site bærer hundredvis af koncerter tees mange i størrelser til XXL.
  • Acid Merchandise bærer mest koncert skjorter i størrelser til XL og har også et stort udvalg i størrelser til 3X. Flere af deres koncert shirt markeringer er Van Halen World Tour, kroppen Symfonier Sygdom Tour og Kelly Clarkson Hazel Eyes Tour.

Hvis du har ingen anden grund til at deltage i udstillinger, end at se dine foretrukne musikere, husk, det er helt okay at gøre det for mode alene! Du vil altid finde et stort udvalg af koncert skjorter på spillestedet selv.

Sådan Wear Plus Size Koncert shirts

Utvivlsomt, er koncert skjorter ment slidt med et sæt tøj, der både er funky og kantet. Det er derfor sikkert at antage, at du ikke vil være iført din Fall Out Boy tee til at arbejde (medmindre du arbejder i en yderst afslappet miljø). Derfor kan du velkommen til at være kreativ med mode, når de lægger sammen et sæt tøj omkring en koncert skjorte.

For eksempel, hvis du har fået en fabelagtig Jay-Z koncert tee, så prøv at blande det med et par plus size skinny jeans, de nyeste farverige Converse sneakers, en jakke med hætte og diamant-besat Newsboy cap. Hvis du ønsker at klæde det op nogle, parre en fed, sort og hvid koncert tee med en blazer, vestlige plus-size jeans og et par chunky, sorte motorcykel støvler. Sørg for at accessorize med masser af farver. Mulighederne er uendelige, fordi du ikke er bundet af professionelle påklædningsregler, så vær ikke bange for at prøve noget nyt.

Vis din favoritbands

Iført en koncert skjorte er en fantastisk måde at vise dem omkring dig, hvor meget du nyder dit yndlingsband eller musikalsk kunstner. Uanset om du deltog i koncerten eller ej, er der ingen tvivl om, at koncert shirts er sjovt at have på.