Plug-In Hybrid Electric Vehicle

Plug-In Hybrid Electric Vehicle


Hvis du planlægger at købe en ny bil, overveje at få en plug in hybrid elektriske køretøjer, eller PHEV. Hvis de fleste af den drivende du gør, er lokale, kan du ikke behøver at besøge gas pumpe mere end nogle få gange om året.

Hybrider og Plug in hybrider

Du har sandsynligvis hørt om hybridbiler i disse dage af højere gaspriser. Så hvad er forskellen mellem en standard hybrid og en PHEV? Og hvordan er en PHEV bedre end fuldt elbil lige nu? Alle vil hjælpe dig med at reducere dit forbrug af benzin og få bedre miles til gallon, men der er nogle temmelig store forskelle mellem dem.

Standard Hybrider

En standard hybrid, såsom Toyota Prius, har både en brændstoftank og en elektrisk motor med et batteri. Den elektriske motor kan bilen trække brændstof fra batteriet at accelerere, samt fra benzintanken. Mens du kører, dette elmotor løbende genoplader batteriet gennem kinetisk energi som når du bremser.

Plug in hybrid elektriske køretøjer

En PHEV på den anden side bruger sin elektromotor næsten udelukkende indtil batteriet er tømt, før den skifter til tanken benzin. Du kan sætte bilen i ethvert 120V stikkontakt for at oplade, og hvis din eneste kørsel på tværs af byen for at hente børnene eller dagligvarer, må du ikke bruge nogen benzin overhovedet.

Electric Vehicles

Someday en udelukkende elbil kan være den bedste vej at gå, men i øjeblikket er der ikke så mange på markedet, de er heller ikke meget praktisk. Da bilen kører udelukkende på el, når det er tid til at re-fuel kan du blot trække ind i en ny næring station da bilen skal være tilsluttet i længere tid. Dette kan gøre længere ture en sjældenhed uden nogle alvorlige planlægning forude.

Fordelene ved en prop i Hybrid

Der er flere fordele ved at bruge en plug in hybrid køretøj, både for dig og for miljøet. Valg af denne type køretøj over standard biler, standard hybrider eller elbiler kan tilbyde dig følgende:

Du behøver ikke at sætte den i

Hvis du rejser på tværs af landet, og du ved ikke, om du vil være i stand til at oplade din bil natten over på hotellet, behøver du ikke at bekymre dig. Bilen kan køre på benzin alene om nødvendigt.

100 plus miles til gallon

100 miles en gallon lyder måske for godt til at være sandt, men med en PHEV, det er en kendsgerning. Hvis du er omhyggelig med at holde din bil opladet, når det er hjemme i din indkørsel, du kan opnå mere end 100 miles til gallon. Faktisk, hvis du gør det meste af din kørsel rundt i byen i korte ture, kan du ikke brug nogen benzin overhovedet.

Grøn Selv når sluttet i

Der har været en vis uenighed om, hvorvidt en prop i bilen er virkelig grøn, da den bruger elektricitet, der genererer fra kulkraftværker. En undersøgelse udført i 2007 viser, at PHEV s vil reducere emissionerne, hvis de anvendes bredt nok. Faktisk, da vi rydde op vores kraftværker, PHEV s vil bare få grønnere med tiden.

Billigere i drift og Vedligehold

Mange samfund har en lavere el-omkostninger i løbet af natten. Det betyder, at ved at tilslutte din PHEV i hver aften, du sænke dine omkostninger til at køre det, ikke bare gennem anvendelse af mindre benzin og uden olie og gas konstant strømmer gennem din motor, kan dit køretøj vare meget lang tid.

Omkostninger til Plug in hybrider

Mange virksomheder er allerede producerer PHEV s til salg. De er endnu ikke så populær som standard hybrider, dels på grund af omkostningerne. En PHEV vil køre omkring $ 3000 mere for en sedan og $ 5000 mere for en SUV. Besparelserne over tid kan gøre op forskellen i en stor måde.

Hvis du har planer om at købe en ny bil, og ser på hybrider, så tal med din forhandler om muligheden for en plug in hybrid elektriske køretøjer. Fordelen for dig og for miljøet er værd at ekstra pris.