Plateaued? Hvordan du kan ændre din træning til at se nye resultater

Hvis du nogensinde har prøvet at ændre din kropssammensætning, måske til dit bryllup, eller uddannelse for en 5k, eller hvad din grund, har du sikkert ramt muren. Du kender den, jeg taler om: at fast, mursten-med-armeret beton væg. Du tabt 5 pounds, eller tilføjet nogle definition, men så ikke andet sker. At £ 15 mål? Kan ikke slå den. Sænkning dit kropsfedt? Ikke tilstrækkeligt.

I gym tale kalder vi det plateauet. Det er, når din krop tilpasser sig den samme træning rutine. Det er et fælles problem mange mennesker (nybegyndere og erfarne fitness dyrlæger både) lider. Den gode nyhed? Du kan bryde igennem din plateau og fortsætte med at få de resultater, du ønsker. Lad os opdeling hvorfor vi ramte muren, og hvordan vi kan buste gennem det!

Plateaued?  Hvordan du kan ændre din træning til at se nye resultater

Ramme din Plateau

Når du starter en fitness plan, det føles fantastisk, ikke? Du sveder, mister du nogle inches, få nogle muskeltonus, og alt er lige i verden. Og så omkring fire til seks uger at gøre den samme rutine, kan du bemærke, at skalaen ikke vil rokke sig, eller din talje har ikke skrumpet længere. Dette er den første tegn på, at du rammer plateauet. Det er også det første tegn, du har brug for at ændre din rutine. Ligesom du vil ikke få nogen stærkere, hvis du ikke tilføje mere vægt, eller hvis du ønsker at løbe en maraton du hele tiden kører længere afstande, indtil du kan håndtere 26 miles. Din krop og muskler, vil vænne sig til de samme øvelser, og derefter stoppe tilpasning. Dette fører os til hovedprincippet om, hvordan at slå din plateau: muskel forvirring.

Hvad er muskel forvirring?

I sin mest grundlæggende definition, Muscle Forvirring er princippet om konstant at ændre form for stress (motion), som du lægger på specifikke muskelgrupper. Selvom det kan synes som græsk til dig, så lad os sætte det i et bedre perspektiv.

Sig du vil tilføje definition til dine arme (biceps, triceps og og skuldre / deltoids). Du begynder ved at gøre bicep krøller med håndvægte, triceps overhead-dumbbell extensions, og skulder shrugs. Du gør det i 4 uger, siger, og se nogle resultater. Muskel forvirring kræver, at du skifte øvelserne (dumbbell hammer krøller, triceps pushdowns og dumbbell skulder presser). Ved at gøre dette, er dine muskler tvunget til at fortsætte med at tilpasse sig, og derved bliver stærkere og mere defineret. Ved forvirrende dine muskler, vil de fortsætte med at vokse og hjælpe med din fysik og toning.

Tungtvejende spørgsmål

Ud over at tilføje forskellige øvelser i din træning, bør du også være bekendt med de vægte eller rep numre, som du udfører. For at se gevinster, skal du hele tiden presse dig selv ved at tilføje vægt eller øget gentagelser til disse øvelser. Du behøver ikke at være Superman, enten. Blot at flytte fra 5 til 8 pound håndvægte, eller udfører 12 reps i stedet for 10, kan hjælpe dig med at se gevinster i disse områder.

Det samme princip kan anvendes til kardiovaskulær udholdenhed. Du kan kun bygge udholdenhed ved at øge intensiteten og / eller tid, at du udfører hjerte-kar-arbejde. Forøgelse af en ekstra tiendedel af en mile, eller en ekstra to minutter, eller træde intensiteten op et hak hver træning vil hjælpe dig med at nå dine mål oftere og holde sig væk fra at blive hængende i en workout skure. Hvis du stadig har brug for hjælp, skal en kvalificeret fitness professionel kunne hjælpe dig med at finde øvelser for at tilføje til dit repertoire. Held og lykke og buste gennem disse plateauer!

Plateaued?  Hvordan du kan ændre din træning til at se nye resultater

DULL træning? Vi har 4 måder at antænde det til at tage dig til det næste niveau!