Plastikkirurgi Gør Kvinder gladere

Plastikkirurgi er stadig at gøre folk glade. Det er resultaterne af en nylig undersøgelse foretaget af psykolog Jürgen Margraf. Overraskende nok, psykologer bruges til at tro, at plastikkirurgi ikke gøre folk glade, og kunne endda føre til depression og selvmord, men den nyeste forskning bevist det modsatte.

Plastikkirurgi Gør Kvinder gladere

Psykolog Jürgen Margraf og holdet af hans kolleger undersøgte 506 personer, som havde haft plastikoperationer og 163 patienter, der var ivrige efter at få dem gjort, men stadig havde ingen erfaring med en plastikkirurgi. Disse mennesker blev spurgt om graden af ​​deres tilfredshed med livet, følelsen af ​​deres egen tiltrækningskraft, og niveauet af mental sundhed.

Det viste sig, at de mennesker, som havde fået foretaget plastikoperationer, følte sig bedre end dem, der ikke havde besøgt en kirurg. Resultatet var baseret på sådanne indikatorer som depression og social fobi, selvværd, positiv indstilling, og tilfredshed med livet.

Tidligere undersøgelser viste også, at ønsket om plastikkirurgi var et resultat af psykologiske problemer, som ikke kunne forbedres ved hjælp af en operation. Margraf undersøgelse viser imidlertid, at det at have en plastikkirurgi faktisk kan løse mange af folks problemer, hvilket gør dem til at føle gladere og bedre.

Tag et kig er nogle billeder af berømtheder, der gik under kniven (nogle af dem er så skræmmende efter operationen):