Plastic Recycled Railway Tie

Plastic Recycled Railway Tie


Nogensinde forestille sig, hvad der sker med alle de sodavandsflasker du slår i på genbrugsstation? Produktionen af ​​plast genanvendt jernbanesveller er blot én måde plast bliver genbrugt.

Hvordan bliver genanvendt Railway Ties Made?

Utroligt, det tager 1.200 plastflasker til at gøre bare en 200-pund jernbane slips. Den amerikanske kemi Counsel tilbyder følgende forklaring på, hvordan flasker genbruges til jernbanesveller.

Først er de plastflasker tages op eller faldt af kommunale genbrugspladser. Næste lastbiler tager dem til genbrugsanlæg og flasker er sorteret efter type. For eksempel er en ketchup flaske eller en yoghurt beholder fremstillet af polypropylen. Polypropylen plast er forskellige fra højdensitetspolyethylen eller HDPE. Et eksempel på plastprodukter fra HDPE ville være vaskemidler flasker og mælkekartoner. Endelig sodavandsflasker fremstillet af, hvad der kaldes polyethylenterephthalat eller PET.

Når sorteret, plast knust til en balle at tillade forsendelse. Hver balle vejer mellem 800 og 1.200 pounds, der kan dannes fra op til 7.200 sodavandsflasker. Disse baller bliver derefter solgt til virksomheder, der forarbejder genbrugsplast. Hver vognlæs kan indeholde op til fyrre baller.

Når genbrug processor eller reclaimer har ballerne en balle breaker Makulerer dem. Ballen breaker derefter flytter strimlet plastic på et transportbånd og højteknologiske maskiner yderligere makulere plast i små flager. Næste plast flager vaskes, skylles og efterladt til at tørre. Når tørret, er flagerne smeltet og fyldt i en ekstruder. Den smeltede plast er dannet i spaghetti strenge og derefter strengene er lavet til pellets. Endelig plast- jernbanesveller købe disse piller og gøre dem til jernbanesveller!

Hvor er Plastic Railway Ties Made?

Et selskab, Integrico, producenter jernbanesveller af genbrugsplast. Beliggende i Texas, har dette selskab leveret til USA alene over 100.000 plast genanvendt jernbanesveller. De tilbyder et download af deres jernbane slips produktspecifikationer på deres hjemmeside i en Adobe Acrobat-format. Dette selskab arbejder sammen med den amerikanske Kemi Counsel for at sikre alle plastgenvindingsprocesser teknikker er sikre.

Hvad EPA Says

I en EPA notat dateret så langt tilbage som 2001 blev forpligtelsen til at erstatte gamle jernbanesveller med genbrugte plastik jernbanen bånd tilbød at hjælpe med at reducere drivhusgasser. I notatet blev det bemærket ca. 10-15000000 træ jernbanesveller blev erstattet i USA hvert år. Fordi træ jernbanen bånd bliver behandlet med creosot, EPA følte kemiske farer fra disse bånd kunne være langt værre end plastik jernbanesveller. Ikke blot vil dette hjælpe med at fjerne plast fra vores lossepladser, vil det reducere mængden af ​​kemikalier, der frigives i luften i og omkring jernbanespor. Selv jernbanearbejdere kunne blive sparet for sygdomme forårsaget af skadelige kemikalier i udskiftningen.

Kan jeg købe og bruge plastik jernbanesveller?

Nogle tømmer huse, der tilbyder genbrugsplast krydsfiner tilbyder også plast jernbanesveller. De kan bruges til mange formål rundt om i haven, på værksteder, eller i hjemmet byggeprojekter. Ring tømmer butikker i nærheden af ​​dig til at finde ud af, om de sælger plast jernbanesveller. Hvis ikke, kan de sandsynligvis henvise dig til en tømmer selskab, der sælger dem.

Som producenter søger efter flere måder at genbruge plast må man til stadighed at genbruge. Selv hvis du ikke bor i et område, hvor der kræves genbrug, give tilsagn om at hjælpe med genbrug spillet. Næsten alle byer, byer og kommuner har genbrugspladser, så gør din del og trække din plast. Tænk bare, dine sodavandsflasker kunne en dag blive en plastik genanvendt jernbane slips!