Plantning Grape Vines

Plantning Grape Vines


Plantning vinstokke på din ejendom kan være en klog investering, især hvis du nyde drue produkter såsom geléer, likør og vin. Find ud af, hvor nemt det er at nyde vinstokke på din ejendom med en minimal investering i tid og penge.

Valg Grape Vines

En af de vigtigste ting, du kan gøre, når du foretager beslutningen om at plante vinstokke er at være opmærksom på din hårdførhed zone. Valg af vinstokke, der ikke er hårdføre i dit område vil sandsynligvis ende i en katastrofe. For at finde din voksende zone, besøg USDA Hårdførhed Zone kort og indtaste dit postnummer. Den resulterende zonenummer vil hjælpe dig med at vælge de bedste vinstokke for dit område.

Lejlighedsvis vinstokke vil dø om vinteren, især hvis du bor i det nordlige USA eller Canada. Heldigvis er der mange kolde-hårdføre sorter, der udvikles hvert år, så eksperimentere, indtil du finder den perfekte vinstokke til dit område. Du kan også spørge om egnede sorter til din amt Extension Office.

Druesorter

Når du har bestemt din zone, kan du starte den sjove del af at plante vinstokke, som er at vælge de sorter, du gerne vil plante. Hvad du planlægger at gøre med dine druer bestemmer, hvilken sort til at plante.

Det følgende er et udsnit af de forskellige sorter og hvad du kan gøre med disse typer af druer:

  • Concord: Disse velkendte blå druer er nok den mest alsidige vinstokke du kan vokse i zone 5 til 8. De kan bruges til likør, gelé eller vin og kommer i to varianter: seedede og uden kerner.
  • Frontenac: Denne sort er en stor vinter-hårdføre drue, der kan dyrkes i zone 3 til 7, og det bruges primært til vinfremstilling.
  • Golden Muscat: Vælg denne sort til vinstokke, der producerer store klynger af gyldne farvede druer perfekt til at spise. Disse er ideelle til haver i zone 5 til 8.
  • Marquis Seedless: The Marquis er den perfekte grønne kernefri drue, der går med alt fra rosiner til vin. Dette uden kerner sort gør bedst i zone 5 til 8.
  • Chardonel: Disse rav druer er perfekte til vinfremstilling og vokser bedst i zoner 5 til 8.

Plantning Grape Vines

Hvor du vælger at plante dine vinstokke vil gøre hele forskellen i, om de vokser smukt eller blot dø i jorden. Følgende retningslinjer vil hjælpe dig plante dine vinstokke med succes på din ejendom.

Beslutte, hvor at Plant

Plantning Grape Vines

Når det besluttes, hvor at plante dine vinstokke, vælge et område, der har masser af sollys i mindst halvdelen af ​​dagen og et sted, hvor du kan træne vinstokke. Du kan vælge at træne dem langs en eksisterende hegn linje eller på et espalier, eller du kan bygge et arboret, at de kan forcere som de vokser.

Forbered Ground

Jorden, hvor du planlægger at plante dine druer skal luftes, og i et område, hvor vandet aldrig akkumuleres. Druer hader at få våde fødder, så sørg for ordentlig dræning foreligger, når du planlægger at dyrke dem. Hvis du planter dem, hvor der er for meget vand, selv for en del af vækstsæsonen, vil de til sidst bukke under for rodbrand og dø.

Bryd jorden godt; det skal være fri for store klumper. Tilsæt lidt sand og sphagnum, hvis du har en masse af ler i din jord. PH for Jorden skal være mellem 6 og 7.

Grave hul

Plantning vinstokke er en meget gerne plantning kimplanter. Du skal udarbejde et hul, der er stort nok til den eksisterende rodvækst på vinstokken. For nogle to eller tre år gamle planter, kan det betyde at grave et hul, der er en fod eller mere bred. Vend forsigtigt jorden og skabe et behageligt sted for rødderne til at strække ud. Må ikke crowd rødderne eller forsøge at proppe dem ind i hullet, du har gravet.

Plantning af Vine

Placer forsigtigt drue vin i det hul, du har gravet. Det kan være nødvendigt at udskifte nogle af snavs, du har gravet og højen det op under midten af ​​vin for god støtte. Dæk vin rødder med mindst en tomme eller to af snavs. Ingen rødder skal stikke op af jorden.

Vand Generøst

Når du har plantet dine vinstokke, vande dem generøst, men ikke drukne dem. Hvis du bor i et særligt tørt klima, vanding dem hver dag, indtil de er etableret, er afgørende. Hvis unge vinstokke får lov til at tørre helt ud, de sandsynligvis ikke vil gøre det, indtil den næste vækstsæson. Vand dem i de tidlige morgentimer eller sent om aftenen for de mest varig effekt. Vanding i varmen i dag ikke er effektive, fordi meget af vandet er tabt ved fordampning. Vand på bladene kan også forårsage at bladene blive solbrændt.

Hvor kan jeg købe Vines

Plantning Grape Vines

Hvis din lokale havearbejde center ikke sælger vinstokke, skal du ikke fortvivle. Der er masser af vinavlere, der heldigvis vil sælge dig vinstokke fra deres valg. Mange af disse havecentre er glade for at tilbyde venlige råd via online chats eller på telefonen for at sikre du får de rigtige vinstokke til din hårdførhed zone. Individuelle vinstokke kan normalt købes for mindre end $ 10 hver. Følgende online havearbejde centre sælge vinstokke til din spirende vingård:

  • Miller Planteskoler
  • Stark Brothers
  • Store haveplanter
  • Henry Fields Seed og Nursery
  • Michigan Pære Company

En lækker Spiselige Hobby

Voksende vinstokke er en sjov og fascinerende hobby. Hvis du vælger planter, der er hårdføre i dit område, og du plante dem i godt drænede områder, er du sandsynligvis at finde succes med denne alsidige landskabspleje plante. Hvis først du ikke lykkes, skal du ikke være bange for at prøve igen. Uanset hvordan du forbereder din drue afgrøde, slutresultatet er sikker på at være lækkert.