Planlægning for vellykket vægttab

Opnåelse et langsigtet mål kræver typisk omhyggelig planlægning. Vægttab er ikke anderledes. Mens der er mange "quickie" kostvaner, der lover hurtige resultater, de ikke vise sig at være sunde, realistiske eller bæredygtigt. For at tabe sig, skal der dannes en ny livsstil for at holde vægten og leve sundt. Ændring af en levetid på vaner tager tid, indsats og engagement. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at planlægge din vej til vellykket vægttab: Daglig spise morgenmad Everyday - Forskning tyder på, at springe morgenmaden fører til øget fedtindtag i løbet af dagen, impulsiv snacking og spise større portioner i slutningen af ​​dagen. Stay Hydreret - Sørg for at drikke masser af vand. Tørst signaler er ofte forveksles med sult signaler. Spis med jævne mellemrum - Ret til at spise hver 4-5 timer. Spis dine regelmæssige måltider, men hvis der går mere end 4-5 timer i mellem et måltid har en snack, vil dette holde dit blodsukker stabilt og stofskifte revved. Venter for længe mellem måltider kan føre til ekstrem sult og dårlig mad valg. Øvelse - Øvelse bør være en del af din daglige rutine. Hvis du ikke har tid til at gå til rutinemæssig øvelse, bryde det op i løbet af dagen eller finde en kreativ måde at få din puls op: park langt væk, tage trappen til at bruge badeværelset på en anden etage, hoppe reb eller gøre hoppe stikkene under reklamer på TV. Hvis motivationen er vanskelig, investere i en træner eller en dvd eller finde en workout kammerat.

Planlægning for vellykket vægttab
Spise nok kalorier - Kroppen arbejder konstant på at gøre forskellige opgaver som at gøre nye celler, vejrtrækning, vedligeholdelse kropstemperatur, nedbryde fødevarer osv Alle disse ting kræver energi. Hvis du ikke spiser nok, disse processer langsommere for at spare energi og kroppen bruger muskel i stedet for fedt til brændstof kroppen. Spis frugt og grønt - Hvis du ikke kan passe frugter eller grøntsager i morgenmad eller snacks, skal du sørge for at inkludere dem i både frokost og middag hver dag. Frugt og grøntsager er fulde af ernæring, antioxidanter og fibre. Være klar til Tomorrow- Pack din frokost og snacks natten før. Du behøver ikke at gøre ekstra arbejde, kan det være lige så nemt som at gøre ekstra mad på middag til at tage den næste dag eller at sammensætte en fedtfattig frossen måltid, yoghurt og frugt. Sætte en note på døren for at minde dig til at tage dem, hvis nødvendigt. Få tilstrækkelig søvn -Sleep er en kraftfuld regulator af appetit, energiforbrug og vægtkontrol. Til formål at få mindst 7 timers søvn hver nat. Forskning viser, at jo mindre folk sover, jo mere sandsynligt er det at være overvægtige eller fede, og foretrækker at spise højere kalorieindhold fødevarer. Ugentlige Sæt mål - Lav 1-2 mål for ugen. De bør være enkle ligesom spise frugt på snacks dagligt, øger din træning med 5 minutter eller reducere mængden af ​​salat dressing, du bruger. Kortlægge din Måltider - Inden vi går til købmanden, regne ud, hvad du vil spise for ugen - morgenmad, frokost, middag og snacks. Være detaljeret. Dette vil ikke kun hjælpe dig med bedre at planlægge din uge, men det vil spare dig penge ved at reducere spild.

Planlægning for vellykket vægttab
For tips om madplaner og mad ud af ideer, så tjek Meal Planning Made Simple. Prep din mad - hvis du er kort tid i løbet af ugen, bruge lidt tid på søndag at gøre en stor batch af noget som grøntsagssuppe eller fedtfattig lasagne, del det ud og fryse det. Adresse vejspærringerne - Hvis du forudse eventuelle problemer, der kommer op i den kommende uge (rejser, hektiske tidsplan osv), plan for det på forhånd. Hvis du tror, ​​du kan glemme at spise måltider eller snacks, der er nedsat påmindelser på din telefon eller e-mail. Hvis du tror, ​​du vil have mindre tid til motion, så prøv at vågne op 10 minutter tidligere for at gøre nogle kraftig aktivitet før dagen begynder.