Planlægning en 4. juli Pool PartyMange mennesker ser frem til at fejre Amerikas fødselsdag på Independence Day. Fejr udendørs med venner og familie ved at planlægge en 4. juli pool part for alle.

Gør Pool Party Arrangementer

Sørg for, at pulje fest på 4. går ud uden en hitch ved at gøre de første arrangementer tidligt.

1. Placering

Dine vigtigste placering valg kaster partiet på en privat baggård swimmingpool eller leje en offentlig pulje mødested, som lokalsamfundet pool eller et hotel pool. Når du har besluttet på pool mødested, forbeholder plads tidligt. Offentlige steder kan bookes uger eller endda måneder før denne udendørs ferie.

2. Indstilling af dato

Partiet behøver ikke nødvendigvis at falde på 4.. Hvis den 4. juli er på en mandag, kunne du have din fest på søndag, den 3.. Dette kan være en god idé, hvis partiet pool vil gå langt ud på natten. Hvis din fest bliver en dagtimerne kun begivenhed, giver det mening at være vært for det på 4.

3. Guest List

Opret din gæsteliste omhyggeligt. Tænk på, hvor mange mennesker din baghave eller lejet mødested kan holde, samt hvor mange leverancer, såsom mad og drikke, kan du råd til at give. Selv hvis nogen ikke svømme, kan du stadig ønsker at inkludere dem i din pool party sjovt på 4..

4. Invitationer

Udvælge 4 juli invitationer og husk at inkludere alle detaljer - party-adresse, timer og dresscode. Hvis du vil have folk til at klæde sig i en luau, så sig det i opfordringen. Hvis du vil have gæster til at bringe en fødevare eller drikkevarer, anføres dette i opfordringen også.

De fleste mennesker generelt gøre deres ferie planer uger eller måneder i forvejen, så sende dine invitationer mindst en måned før arrangementet. Sørg for at anmode om SU'er, så du har en beskæftigede og ved, hvor meget mad at købe.

5. Leje en livredder

Hvis partiet pool er for børn eller der vil være mange børn deltager med deres forældre, overveje at leje en privat livredder til dit arrangement. Det er bedre at være overdrevent forsigtige end at have en ulykke ske. Ring til din lokale KFUM eller fælles pool at finde en livredder til at ansætte. Søg på internettet for lokale private livredder tjenester samt. For eksempel Glade Svømmere USA indeholder links til de lokale livreddere til leje på mange områder i USA Du vil typisk brug for at reserve private livredder minimum to uger før dit arrangement, men spille det sikkert og bestille den i maj for at sikre din juli begivenhed er dækket.

Fun 4 juli Pool Party Planlægning

Finde ud af et særligt tema og planlægge nogle store spil, som er de sjove dele af planlægningen en 4. juli pool part.

Planlægning en 4. juli Pool Party

Mere 4 juli Party Planlægning Idéer

Pool Party Theme

Koordinere temaet, indretning og 4. menu juli fest. En patriotisk tema er indlysende, men der er måder at gøre din pool party endnu mere festlig. Prøv en af ​​disse sjove tema ideer:

  • All-American: Planlæg en All-American pool part, komplet med amerikanske flag, Stars and Stripes dekorationer og æbletærte. Brug rød, hvid og blå dekorationer og spille patriotisk musik i baggrunden. Gør 4 juli parti fødevarer i en picnic eller grill tema. Picnic fødevarer omfatter limonade, stegt kylling, kartoffelsalat og jordbær pie. Grill fødevarer omfatter ribber eller grillet kylling, majs på kolber og hjemmelavet vaniljeis.
  • Fyrværkeri: Køb stjernekastere at uddele til gæster, når solen går ned. Denne type temafest er ideel, hvis du rent faktisk kan modregne fyrværkeri på din ejendom - hvis du bor ud af bygrænsen. Det kan også være ideelt, hvis du kan se de lokale fyrværkeri show fra din baghave eller part mødested. Gode ​​dekorationer til dette tema er guld og sølv glitter stjernekaster tabel centerpieces sammen med amerikanske flag. Lys op i kul eller propan grill og tjene øl og iste samt hamburgere og hotdogs eller bøf og rejer. Afslut aftenen med en flammet dessert, såsom crème brulee eller en bagt Alaska.
  • Luau: Du kan være interesseret i en luau tema for en voksen pool part, komplet med Mai Tais eller rom punch. Pynt poolområde med tiki fakler, surfbrætter, palmer og fisk. Pass ud Leis og græs nederdele til gæsterne. Serveres ristede svinekød, fisk og frugt, herunder ananas. Afspil hula musik og planlægge hula dans og limbo konkurrencer.
  • Cape Cod: Bring østkysten til din pool part med en Cape Cod tema. Pynt med blå og hvide stribede duge og fyrtårne. Hang fiskenet med plast hummere og skaller på hegnet og string bittesmå hvide lys omkring terrassen. Serveres clambake-type fødevarer, såsom dampede eller kogte hummere, kartofler, majs og clam saftige.

Når du har valgt din pool party tema, kan du finde relevante dekorationer på din lokale fest levering butik eller online på steder som Party City.

Pool Party Games

Der er mange forskellige spil, der er perfekt til en pulje fest. Voksne og børn både er bekendt med Marco Polo. Voksne kan nyde vand volleyball, mens børnene kan spille betydende kampe, såsom kanonkugle hopper eller relæ løb.

Sikkerhedsmæssige overvejelser

Sørg for at dine gæster er sikker på at sikre alle har en stor tid. Bland aldrig alkohol og svømning. Hvis du får lov til at modregne din egen fyrværkeri, sørg for at tage alle forholdsregler for at forebygge ulykker. For eksempel har en brandslukker og vandslange klar til at gå, og lad ikke børn nær brændingen-off placering.

Festive 4. pool parter

Den 4. juli er det perfekte tidspunkt for venner og kære til at mødes for at fejre friheden. Pool partier er kvintessensen sommertid begivenheder. Ved at følge en plan for din fest, er det sikker på at blive et hit.