Planlægning af en skattejagt for Kids

Planlægning af en skattejagt for Kids

Hvis du søger efter en sjov fest aktivitet eller familiespil, overveje at planlægge en skattejagt. En skattejagt er en sjov aktivitet, som børn i alle aldre kan nyde. Den alsidige spil er velegnet til store fester eller små familiesammenkomster. Skattejagt er også relativt let at planlægge når du regne ud temaet fingerpeg typer og skatte.

Treasure Hunt Temaer

Vælg et tema flere uger eller dage før skattejagten dato. Det tema, du vælger, vil hjælpe med at guide den type spor, kort og præmier, du opretter for skattejagt.

Story Hunts

Story jagter er skattejagt, der indeholder en historie. For eksempel kan deltagerne i et Skønheden og Udyret skattejagt hjælpe Belle søge Beast har tabt fortryllet rose med spor og præmier vedrørende hans magiske slot.

Gemmeleg Hunts

Præmierne er skjult i et bestemt sted, og deltagerne søge efter dem uden spor. Mange påske æg jagter opererer på denne måde.

Pirate skattejagter

Opret en traditionel pirat-tema skattejagt ved at skjule en kiste med juveler eller guldmønter eller andet sted i hele huset eller i gården. Har børn klæde sig ud som pirater og følge en antik udseende kort for at finde skatten.

Holiday skattejagter

Design en skattejagt at afspejle et populært ferie såsom Halloween, påske, Valentinsdag eller jul. Indarbejd ferie dekorationer eller symboler og traditioner i skattejagten. For eksempel skjule spor for en Halloween skattejagt inde udskårne græskar, spøgelser lavet af papir poser eller skåle af slik.

Mall skattejagter

For ældre børn, holde en skattejagt i en lokal indkøbscenter. Skriv spor at føre børnene til forskellige butikker og gøre skatten en legetøjsbutik, slikbutik eller særlig post dit barn er blevet beder om.

Pædagogisk skattejagter

Planlægning af en skattejagt for Kids

Drej en skattejagt til en lærerig oplevelse. Har yngre børn praktisere deres alfabet færdigheder ved at opdage elementer, der begynder med alle 26 bogstaver i alfabetet for at finde skatten. Brug ord problemer eller simple matematiske ligninger efter spor for at hjælpe børn afgøre, hvor gå næste eller hvor mange skridt at tage, når de søger efter skatten.

Personlig skattejagter

Hvis du opretter en skattejagt for din familie, overveje at tilpasse temaet. Du kan designe et tema baseret på en af ​​dit barns hobbyer eller en familie oplevelse som en ferie. Du kan også designe en skattejagt at afsløre noget særligt til dit barn, såsom en ny baby eller placeringen af ​​en særlig tur.

Forberedelse af Treasure Hunt

Clues

Når du har bestemt tema, er du klar til at udvikle spor. Før du skriver den faktiske spor, komponere en liste over fingerpeg spots, nummerering dem som du går. Det kan hjælpe til at afgøre, hvor den endelige skat vil være, før du vælger henvisningsordene pletter. Skriv en anelse for hver fingerpeg plet. Du har mange muligheder for skattejagt spor. Fælles skattejagt spor kan nævnes:

  • Tip: En skriftlig meddelelse, der giver deltageren en idé om, hvor de skal lede til en præmie ved at beskrive små detaljer i et skjulested.
  • Puslespil: En kort sætning eller to, der mangler ord, der beskriver en skat placering.
  • Riddles: En kort rim, der antyder placeringen af en præmie.
  • Objekter: En vis genstand eller samling af genstande giver fingerpeg om placeringen af præmier. For eksempel kan du markere ti Dora Explorer støj beslutningstagere med en anden farve markør. Hver farve fører til en skat placering.

Sørg for at dine spor er alder passende for de involverede børn. De spor skal være udfordrende nok til at være sjov, men ikke frustrerende. Nummer alle spor, så det er let at huske, hvor at sætte dem og føre en liste over spor og svar i tilfælde børnene går i stå.

Hvis du foretrækker ikke at lave dine egne spor, ser hente gratis skattejagt fingerpeg ark, som indeholder præ-made spor designet til at passe en bestemt skattejagt tema.

Maps

Tegn et kort for børn at følge på et tidspunkt under skattejagten. Du kan vælge at tegne et kort, der indeholder alle de fingerpeg pletter og skrive spor, der har børn afgøre, hvilken plet indeholder skatten, eller give børnene et bogstav eller ord på hver fingerpeg stedet at skrive på kortet og organisere at bestemme placeringen af den endelige skat. Kan også gives et kort for at hjælpe børn finde den første clue eller som en del af den sidste fingerpeg til at hjælpe børn med at finde den endelige skat. Pynt kortet med tegninger eller klistermærker til at passe temaet for skattejagt.

Treasures

Du behøver ikke at bruge en stor sum penge på en skat for skattejagt. Hvis du bare bruger skattejagt som en måde at underholde dine børn på en normal dag, dekorere en kasse og fyld den med elementer fra du finder rundt i huset eller hjem-bages cookies. For en fødselsdagsfest, se efter billige legetøj, spil, klistermærker, malebøger eller slik på dollar butik. Hvis skattejagt er en del af en fødselsdagsfest, så husk at have nok skat, således at alle børn får noget. Den specifikke skat, du vælger, vil afhænge af temaet for skattejagt.

Skjul skatten så den ikke er synlig som børn fuldføre skattejagt. Ideer til at skjule skatten vel omfatte begrave det i en sandkasse, skjule det i en busk eller placere den under en seng eller bag en sofa indendørs. Du kan også foretrækker ikke at skjule noget og blot belønne børn, der korrekt besvare alle de spor og nå den endelige destination.

Treasure Hunt Fordele

Som forælder kan du sætte pris på de mange fordele ved en skattejagt. Du kan planlægge en skattejagt for børn på ethvert budget. Spillet er egnet til næsten enhver lejlighed. Skattejagt tilbyder også sjove muligheder for at fremme social interaktion til fester, leverer kvalitet familie tid eller gør et pædagogisk emne mere interessant. Dette sikkert forklarer, hvorfor skattejagt er populære. Selvom skattejagt normalt betragtes Børnefødselsdag spil, de er perfekte til at bruge under en indendørs fordybning eller kold vinter weekend. Planlæg en skattejagt, at sætte alle de spor, kort og skatte i en skotøjsæske eller plastbeholder. Hold det skjult i et skab, klar til brug, når tiden er inde.