Planlægning af en Hubbard Lake Vacation Getaway

Planlægning af en Hubbard Lake Vacation Getaway
Lake Hubbard, Texas

Hubbard Lake er et glimrende sted at planlægge en afslappende ferie. Hubbard Lake i Alcona County ligger i det nordlige Michigan, cirka en time og en halv nord for Saginaw og omkring 45 minutter syd for Alpena, er kendt for sin bas, ørred, sandart og gul aborre fiskeri samt et sted for familier at undslippe byen for en uge i sommeren.

Hubbard Lake Forslag

Hubbard Lake er syv miles bred og to miles lang. Det er Michigans næststørste ferskvandssø og en favorit af vacationers og pensionister. Blandt de mange attraktioner i området er:

  • Fiskeri - Hubbard Lake er kendt for sin fremragende bas, ørred, sandart og gul aborre fiskeri og som en vinter isfiskeri stedet. Mange udlejningsejendomme har sejlsport dokker og fiskeri moler. For flere fiskerimuligheder, Lake Huron er kun et par miles væk.
  • Golf - Northern Michigan er kendt for sine mange golfbaner, og Alcona County er ingen undtagelse. Området byder på masser af offentlige og private golfbaner. En af de bedste og mest populære, af disse er White Pine National Golf Course, i nærheden Spruce Michigan.
  • Udforskning Lokalhistoriske - The Hubbard Lake region er rig på lokale historie. En tidligere kluntet kapital, regionen stadig sports resterne af denne arkitektur midten af ​​det 19. århundrede. Blandt disse er den historiske Sturgeon Point Lighthouse på Lake Huron, bygget i 1869, og en af ​​de ældste fyrtårne ​​på de store søer.
  • Andre udendørs aktiviteter - Ud over fiskeri og golf, Hubbard Lake-området byder på et væld af sommer og vinter sport. Blandt disse er vandreture og motorcykling i sommeren og snescootere og langrend om vinteren. De nærliggende Huron og Au Sable National Forests tilbyder rige muligheder for alle sorter af udendørs sport.
  • Lige uden for byen - Hubbard Lake er kun en kort køretur væk fra andre nordlige Michigan ferie områder som f.eks Mackinaw Island. Den udvej fra det 19. århundrede, med de søjlebårne Grand Hotel, og hest-draw vogne, gør en interessant og lærerig dag udflugt fra Hubbard Lake.

Finde Ferieboliger

Det Hubbard Lake Området byder på en række hytter, hytter, private hjem og ejerlejligheder til leje. De fleste fejlregistreringer vandet og nogle tilbyder private dokker. Faciliteter varierer meget, med nogle tilbyder internetadgang, kabel-tv og andre moderne features, og andre er mere rustikke abodes. De fleste huslejer sove fra to til seks persons.Like fleste ferieboliger og mange bed and breakfast inns, Hubbard Lake ferieboliger generelt kræver en 20 til 50 procent depositum med balancen på grund 30-60 dage før din ankomst. Betalingerne er normalt ikke refunderes, hvis du nødt til at aflyse dine planer, medmindre ejendommen kan genudlejes.

En række online mæglere repræsenterer sommerhus-ejere, der søger at leje deres ejendom i en uge, en nat eller en sæson. Blandt disse er:

  • Stor leje - Denne mægler generelt har et bredt udvalg af sommerhuse, fra små bungalows til store hytter. Faciliteter varierer meget med søgeresultatet. Nogle har internetadgang, moderne køkkener, og kabel-tv. Andre er mere rustik. Mange tilbyder også adgang til søen og udsigt over vandet.
  • Michigan.Org - Michigan.org, det officielle turisme site for staten Michigan, indeholder en side til sommerhus og hytte leje på Hubbard Lake. Igen, størrelse og faciliteter, der tilbydes på hver ejendom varierer meget.
  • Michigan Rejser - Endnu Michigan ferie websted med et sommerhus notering side for Hubbard Lake.

Book tidligt

Planlæg din rejse så langt i forvejen som muligt, så du kan være sikker på at finde et sted at bo, der opfylder dine behov. Når du har forbehold, kan du begynde at planlægge, pakning og ser frem til en afslappende nordlige Michigan ferie flugt!