Planlægger et bryllup

Planlægger et bryllup

Bryllup kræver ofte lige så meget, hvis ikke mere, planlægning end vielsen. Under ceremonien, er du kun forpligtet til at tænke på dine egne præferencer som et par og eventuelle religiøse krav. Men ved en reception, du ønsker at være i stand til at udføre alt, hvad du ønsker og samtidig holde alle dine gæster glade og underholdt. Begynde at planlægge tidligt for at få alt gjort til tiden.

Modtagelse Steder og temaer

Før du bestiller din modtagelse placering, beslutte, om du vil have et tema bryllup. I så fald vil temaet diktere næsten hver anden beslutning, du foretager for modtagelse. En simpel tema, såsom en farve eller årstiden, gør planlægning let. Mere involveret temaer som renæssancen kræver omhyggelig planlægning. Når du har besluttet på et tema (eller ikke), kan du begynde resten af ​​dine planer.

Temaet dikterer også den placering, du vælger. For eksempel en vestlig bryllup tema er perfekt til en reception i en gammeldags stald, men ikke i et moderne kunstgalleri. Selv hvis du ikke planlægger et overordnet tema, du stadig nødt til at kigge efter et sted, der kan støtte dig generel bryllup stil, uanset om det er moderne eller traditionel.

Planlægger et bryllup

Book en reception banket værelse tidligt.

Book Reception Sælgere Early

Beslut hvilke virksomheder vil være sælgerne på din reception tidligt i planlægningsprocessen. Du behøver at have en grundlæggende idé om, hvad du leder efter, før du begynder at booke din leverandører. For eksempel ved, om du ønsker en moderne eller vintage bryllup, eller hvis du ønsker det downtown eller ud i landet. Bare en generel idé vil hjælpe dig indsnævre dit valg, når du begynder at få sælger citater.

Brug denne generelle tidsplan for at booke din modtagelse leverandører:

 • Beliggenhed: Populær modtagelse placeringer kan bookes for et år eller mere i forvejen. Så snart du finde det rigtige sted, sætte din indbetaling ned. De fleste par booke deres hal et år i forvejen eller mere. Hvis du planlægger en hurtig bryllup, kan du stadig finde steder, men de kan ikke være dit første valg leverandør eller det første valg til dit bryllup dato.
 • Kage dekoratør: Igen er de bedste bagere ofte booket måneder eller år i forvejen. Ved minimum, forsøge at bestille den dekoratør tre til seks måneder før brylluppet.
 • Catering: Ligesom kage dekoratør, kok skal reserveres tre til seks måneder før brylluppet. Kontroller, at alle detaljer om hvert kursus er også klart forstået på tidspunktet for booking.
 • DJ / Band: Bands og DJs med gode omdømme er ofte reserveret flere måneder i forvejen. Sørg for at leje din på mindst tre måneder før brylluppet.

Nogle leverandører, f.eks blomsterhandler og fotograf, bruges også til ceremonien. Sørg for at din pakke indeholder alt hvad du har brug for fra disse leverandører til modtagelse, også.

Planlægning bryllup Detaljer

Når du har de leverandører bookede til din modtagelse, er det tid til at begynde at planlægge den faktiske modtagelse detaljer. Arbejde med hver leverandør til at komme med nogle gode ideer, der forbliver i dit budget og hjælpe dig trække fra modtagelsen af ​​dine drømme.

Mad og drikke

Diskuter dine ideer til bryllup menu med restauratøren du reserveret. Afhængigt af dit budget og bryllup tid, populære muligheder omfatter:

 • Finger mad buffeter
 • Fuld buffeter
 • Tre eller fire kursus måltider serveres
 • Candy buffeter

Vand, punch og champagne er populære drikke indstillinger på de fleste bryllupper. Serveres en lækker bryllupskage til dessert, med et design, der passer til dit tema, årstid eller farver. Bageren kan give dig masser af bryllupskage ideer fra smag til design.

Underholdning

På de fleste bryllup receptioner, et bryllup DJ eller band spiller sange for parret, Brudesuite part og gæster til at danse natten væk. Ofte vil DJ eller forsanger tjene som emcee af modtagelsen, lade gæsterne vide, hvornår taler begynder, vil kagen skal skæres, og når den sidste dans vil blive spillet. En DJ er typisk billigere end et band og tilbyder flere forskellige i musik, men et band, der har specialiseret sig i din yndlingsmusik genre kan være en masse sjov for musikelskere.

Mens dans er stadig en populær aktivitet er der flere og flere par vælger at have bryllup reception spil til rådighed, også. Disse er en god idé til mere intime bryllupper, hvor en dans vil synes over-the-top, men du stadig ønsker at holde gæsterne underholdt.

Dekorationer

Planlægger et bryllup

Billeder af Bryllup Reception Dekorationer

Dekorationer er hvad forvandle en simpel hal eller rum til en fantasy bryllup site.

 • Opret centerpieces, ved hjælp af stearinlys, tema elementer eller blomster fundet i bryllup buketter.
 • Pynt med lys, bruger dem på hovedet bordet, baggrund, for at fremhæve kolonner eller spotlight par på dansegulvet.
 • Tilføj balloner til indgange og gulv loft dansen til en budget-venlige dekoration mulighed.
 • Pynt dansegulvet med flankerende søjler og tyl kryds og tværs over gulvet.

Bryllup dekorationer vil vende en ellers enkel have, festsal eller kirke kælder til en fantastisk sted for alle dine gæster.

Favoriserer

Bryllup favoriserer er vejen brude og gomme sige tak til deres gæster for at fejre deres ægteskab. Læg dem i skåle nær gæstebog bordet eller på hvert enkelt sted indstilling. Candy bryllup favoriserer, cookie cutters, vin favoriserer, frø pakker og personlige shot glas har også været populære valg for par. Husk at vedhæfte et bryllup fordel tag med en kort stemning fra dig selv og din ægtefælle udtrykke taknemmelighed for deres fremmøde.

Modtagelse Party Planer

Når du planlægger dit bryllup reception, du planlægger, hvad der kunne være den vigtigste part af dit liv. Det er vigtigt, at du og dine gæster har en vidunderlig tid. Kom op med nogle modtagelse ideer tidligt og derefter sætte ideerne på plads for at sikre din er virkelig alt, hvad du har drømt det skal være.