Planlægger et andet bryllup

Planlægger et andet bryllup
Anden bryllupper omfatter ofte børn.

En anden bryllupper plan behøver ikke at være kompliceret. Mange par, faktisk foretrækker en afdæmpet ceremoni for deres bryllup.

Anden Bryllupper Plan: formel eller uformel?

Mange brude planlægger deres andet bryllup måske foretrække ikke at have en traditionel ceremoni med en hvid kjole og en catered modtagelse på en hal. Selv om der ikke er noget galt med at have et traditionelt bryllup, hvis det er, hvad du foretrækker, mange par foretrækker at planlægge mere kreativt for anden bryllupper.

Siden i dag grænserne til bryllupper og bryllup ceremonier er tilbøjelige til at følge fleksibilitet og personlige præferencer i stedet forældede regler, kan par planlægge på nogen måde, der slår deres fancy for en efterfølgende ægteskab. Uformelle bryllupper, strand bryllupper og udendørs bryllupper er populære, og du kan vælge en bred vifte af muligheder for underholdning, såsom en hawaiiansk Luau eller grill med et band eller DJ.

Herunder børn

Hvad enten den ene eller begge af parret har børn fra tidligere ægteskab, mange er bekymrede med en anden bryllupper plan, der sikrer, at børnene er indarbejdet i festlighederne, eller i det mindste, ikke føler sig udenfor på vielsesceremoni dag. Nogle par, i virkeligheden, faktisk vælger at gøre børn en del af ceremonien selv, udnytte et ritual fornys af Dr. Roger Coleman, en Missouri Chaplain kaldet "Family Medallion ceremoni." Denne korte ceremoni finder sted efter ringene er blevet udvekslet mellem mand og kvinde. Børn får en medaljon af sikringsanlæg cirkler, der betyder kærlighed nye par og barnet, og kan inkorporere et løfte eller lover, at både naturlige og trin-forælder vil elske og værne om barnet / børnene.

Andre planer om at inkludere børn i en anden bryllup kan være:

 • At tillade børn at være i partiet Brudesuite, da ring bærere, blomst piger, betjentene eller andre ledsagere, afhængigt af deres alder
 • At tillade børnene at deltage i belysning af enhed stearinlys
 • At give børn en slags særlig anerkendelse under tjeneste eller ceremoni
 • Skænke en anden meningsfuld eller symbolsk gave, såsom en familie halskæde eller ring i løbet af tjenesten
 • At tillade børn at stå med par eller i en cirkel som løfter er reciteret

Valg familievenlige modtagelse sites kan også gøre børnene føler særlige. Nogle par kan endda vælge for besøg til zoologiske haver, forlystelsesparker, akvarier, eller en reception på lokalt miniature golf center for post-bryllup underholdning.

Invitationer

Hvem der skal inviteres til en anden bryllup er undertiden vanskeligere end en første bryllup. At vælge at invitere tidligere ægtefæller, tidligere svigerforældre, og fælles venner, kolleger eller bekendte er en meget personlig beslutning. Mens nogle par vælger ikke at invitere den tidligere og den ex familie på grund af mulig spænding, kan andre parter har opretholdt gode forbindelser med tidligere ægtefælle og måske føler det er i deres børns bedste interesse at have godt ønsker i den anden naturlig forælder ved brylluppet.

Mange mennesker vælger at planlægge på at invitere kun nære venner og familiemedlemmer for efterfølgende bryllupper, men igen, det er en meget personlig beslutning. Hvis du har en stor udvidet familie eller en række gode venner, for eksempel, kan det være fornuftigt at have en større bryllup.

Brude brusere og gaver

Brude brusere er normalt betragtes upassende for andet bryllupper, så de fleste kvinder ikke har planer om dem. Selvom bryllup gaver ikke, betragtes som obligatoriske forpligtelser for anden bryllupper siden den traditionelle formål var at hjælpe et ungt par, der er nedsat hus og hjem, vil de fleste gæster bringe gaver. Det er et individuelt valg, om par tilmelde bryllup gaver. Ofte parret opdager behov kombinerer husholdninger, og disse kan opfyldes ved omhyggelig gave registreringsdatabasen planlægning.

Kort Planlægning Tjekliste

Behovene vil du har til et andet bryllup kan variere i nogle henseender, men der er mange aspekter, der kan forblive den samme. Medmindre du har en meget kreativ, usædvanlig eller destination ceremoni for dit andet bryllup, skal følgende komponenter sandsynligvis være en del af din plan:

 • Invitationer og modtagelse SU'er
 • Brudekjole eller brude Påklædning
 • Tux eller gommens påklædning
 • Brude part påklædning
 • Kirken eller et andet sted for ceremonien
 • Område til modtagelse
 • Musik eller underholdning for modtagelse
 • Bryllup blomster
 • Bryllupskage
 • Måltid eller appetitvækkere for modtagelse
 • Bryllup favoriserer
 • Gaver til brude fest
 • Tak noter for gæster


Med lidt omtanke kan planlægge for en anden bryllup være en sjov og spændende snarere end en stressende, tid. Selvom det er vigtigt at huske de behov, de snart vil blive blandet familier, er det også vigtigt at overveje de behov og ønsker dig selv og din kommende ægtefælle til dette særlige tidspunkt.