Planlæg en Corporate Bowling Party

Planlæg en Corporate Bowling Party


Når jeg forsøger at planlægge en corporate bowling parti, er der en række ting, som du skal bruge for at holde styr. Lave en liste og holde sig til det er virkelig den bedste måde at få et projekt som dette dygtig.

Opsætning af en Medarbejder Bowling Party

Firmafester afholdes for alle mulige grunde. Nogle gange, virksomheder kaste parter til ferien eller til at fejre en særlig, hele virksomheden begivenhed eller medarbejder pensionering. Det er en fantastisk måde at give noget tilbage til medarbejderne. og det kan virkelig forbedre medarbejdernes moral så godt. Holding en bowling part er en særlig god måde at også arbejde på teambuilding i afdelingerne eller blandt kolleger.

Uanset årsagen, hvis du forsøger at planlægge en corporate bowling fest, der er en masse af komponenter, du bliver nødt til at trække sig sammen. Overveje følgende.

Find ud af budgettet

Trin et i planlægningen af ​​din fest er at finde ud af, hvor meget selskabet har planer om at bruge på begivenheden. Når du har et budget at arbejde med, kan du begynde din planlægning.

Vælg en dato

Vælg en potenital dato, så du kan sende en indledende meddelelse om den part, der vil hjælpe dig med at måle interesse og fastslå antallet af deltagere. Også omfatte, om medarbejderne kan bringe ægtefæller og børn til festen, da du også bliver nødt til at omfatte de gæster i din tæller. Denne information vil hjælpe dig med at vælge et egnet sted, der kan rumme alle.

Book Beliggenhed

Det er bedst at vælge en bowlingbane nær virksomhedens kontorer i tilfælde medarbejdere vælger at køre sammen til placeringen. Sørg for at ringe i god tid inden dit arrangement til at sikre antallet af vognbaner, du skal bruge, eller endda hele bowlingbane. Du vil sandsynligvis blive bedt om at foretage en indbetaling til at holde dato.

Beslut Mad og drikke

Der er mange måder, du kan give mad og drikke til arrangementet. Her er et par tips, når du planlægger dette aspekt af partiet.

  • En af de første beslutninger, du bliver nødt til at gøre, er, om arrangementet bliver alkoholiske eller ikke-alkoholiske. Hvis alkohol er tilladt, kan det være klogt at bruge drikke billetter, der begrænser antallet af drikkevarer medarbejdere kan forbruge og derved spare penge og undgå adfærdsmæssige problemer.
  • Det er også en god ide at tjekke med bowlingbaner at se, om de selv vil give dig mulighed for at bringe i fødevarer. Hvis gyden vil give dig mulighed for at tage højde begivenheden, kontrollere mindst to eller tre lokale cateringfirmaer for udvælgelse og pris. Vær sikker på at de er tilgængelige på datoen for begivenheden og tjekke deres referencer. Beslut dig for en fest menu et par uger i forvejen.

Sende invitationen

Når du har dato og den placering booket, er det tid til at sende de officielle invitationer. Sørg for at du gør det omkring to uger før arrangementet, og bede alle om at RSVP, så du kan få en præcis optælling, som vil hjælpe dig med at planlægge menuen og andre vigtige detaljer. Vær sikker på at du medtage alle de virkelig vigtige info, herunder hvad virksomheden vil give versus noget medarbejderne kan være nødvendigt at betale for sig selv, såsom sko leje.

Dekorationer

Hvis du vil bruge enhver part indretning, købe det og skabe en lille besætning af kolleger til at hjælpe med opsætning og nedtagning.

Gæsteliste

Da arrangementet nærmer sig, skabe en endelig deltagerliste, herunder de højere ups, der vil deltage i medarbejderne til festen. Hvis vejledere eller virksomhedens administratorer planlægger at tale, være sikker på at de har alt nødvendigt at behandle selskabet ved arrangementet.

Priser eller certifikater

Hvis dit firmas bowling fest bliver holdt til ære medarbejdere eller give priser til visse afdelinger, skal du sørge for at bestille disse elementer i forvejen, og glem ikke at bringe dem på dagen for begivenheden.

Dagen for begivenheden Opgaver

På dagen for virksomhedernes bowling parti, gå over din checkliste en sidste gang for at sikre, at alt er taget sig af. Her er blot et par afsluttende opgaver, du ønsker at se til på dagen for partiet.

  • Station nogen ved hoveddøren til at guide gæster til mad tabeller eller til deres tildelte baner og uddele drikke billetter hvis relevant.
  • Brief højttalerne, der vil uddele priser, hvis det er relevant. Advare dem til eventuelle vanskelige at Udtal navne.

Slap af og nyd den part

Når du planlægger en bowling fest for din virksomhed, er der mange ting at huske. Det vigtigste er dog, at alle har en god tid bowling og socialt samvær med deres kolleger og venner. Hvis du har planlagt din begivenhed godt, bør alt kører problemfrit. Dette vil tillade dig at slappe af, når begivenheden bliver rullende og nyde frugten af ​​alle dine anstrengelser.