Planlæg dit bryllup som en Pro

Planlæg dit bryllup som en Pro
Selv når du tror, ​​du har det hele under kontrol, gør du ikke. Du kan blive den mest organiserede og kreative brud på planeten, men jeg kan garantere dig, at du ikke tænker på alt. Her er nogle tips til at planlægge som en professionel.

Giv et stort første indtryk

Koncentrer dig om indgangen til din reception. Giv det den største wow faktor du kan, så du virkelig imponere dine gæster lige fra starten. Brug en innovativ gæstebog idé eller et slående bordkort display til virkelig at tiltrække deres opmærksomhed, når de går gennem døren.

Ned Shopping Hjælp Dress

Jeg ved, du har hørt udtrykket, "For mange høvdinge og ikke nok indianere." Det samme gælder med de personer, du vælger at hjælpe dig med at udvælge din brudekjole. Når alt for mange mennesker kaster deres udtalelser på dig, kan det være stressende og svært for dig at træffe det rigtige valg. Hold din omgangskreds ned til 1-3-såsom en mor, fremtidig Svigermor, og brudepige.

Altid underskrive en kontrakt

Sæt dine aftaler med dine kreditorer skriftligt. Kontrakten har brug for at præcisere den pris, du betaler, og præcis hvad du får til gengæld for denne pris. Ligesom Judge Judy siger: "Hvis det ikke er inden for de fire hjørner af kontrakten, er det ikke eksisterer." Både af jer har brug for at underskrive kontrakten.

Nyd

Må ikke blive for fanget i detaljerne, så du går glip af alle de sjove! Nyd planlægning, shopping, og træffe beslutninger færd med at planlægge et bryllup. Du får kun at gøre det én gang (forhåbentlig). Undgå at lade stress af det hele kommer til dig.

Hold denne tankegang går som din store dag ankommer. Tag det øjeblik at træde tilbage, tage det hele i, og nyde i din planlægning.