Pjækkeri

Definition

Pjækkeri er ikke-godkendt fravær fra skole, som regel uden en forælders viden.

Beskrivelse

Pjækkeri er et alvorligt problem i mange samfund i USA. Alle stater har love om den obligatoriske undervisning. Noncompliance medfører sanktioner for moderselskabet (er) eller vogter af pjækker studerende. De fleste af de stater kræver, at de studerende i skole indtil mindst alder 16. De studerende, der ikke går i skole regelmæssigt ofte tager det første skridt mod en levetid på problemer. De fleste eksperter mener, at pjækkeri er en kraftfuld og præcis forudsigelse af involvering i kriminalitet og vold. De Justitsministeriet oplyser, at 80 procent af dem i fængsel var på én gang truants. Procenten af ​​unge lovovertrædere, der startede som truants er endnu højere, nærmer 95 procent. Pjækkeri er forskellig fra skole fobi, hvor et barn ikke at gå i skole på grund af angst.

Som i 2004, fandtes ingen national database til at definere de numeriske børn, der er pjækker, dels fordi der ikke er nogen ensartet definition af pjækkeri. Nogle distrikter overveje børn pjækker, hvis de går glip af en halv eller hel skoledag, mens andre betragter manglende en enkelt planlagt klasse periode som pjækkeri. The Los Angeles School District har anslået, at 10 procent af de studerende er fraværende hver dag, og at kun 5 procent tilbage med skriftlige notater fra hjemmet undskyldning fravær. Pittsburgh, Pennsylvania, skoler rapporterede 3.500 studerende, eller 12 procent af alle studerende, var fraværende på en gennemsnitlig skoledag; 70 procent af dem var unexcused. Milwaukee, Wisconsin, rapporterede 4.000 unexcused fravær på en gennemsnitlig skoledag. Miami, Florida, rapporterede, at over 70 procent af 13- til 16-årige retsforfulgt for forbrydelser var pjækker. Den No Child Left Behind Act of begyndelsen af ​​2000'erne kræver skoledistrikter at rapportere pjækkeri, så nationale numre forventedes at blive tilgængelige. Drenge og piger er lige stor sandsynlighed for at være pjækker. Gennemsnitsalderen for pjækker studerende er 15 år, men nogle børn begynder skipping skole så unge som 10.

Hvorfor Børn pjækker

Ifølge den amerikanske Department of Education 1996 Manual til bekæmpelse Pjækkeri, springer skole er et råb om hjælp, og et signal om, at barnet er i problemer. Psykiatere overveje pjækkeri en af ​​mange symptomer på oppositionel adfærdsforstyrrelse eller den mere alvorlige diagnose af adfærdsforstyrrelser, især når pjækkeri begynder før alder 13.

Der er mange grunde til, at børn bliver pjækker. Disse omfatter:

 • manglende interesse i uddannelse og fremmedgørelse fra skole
 • agterud fagligt i skolen
 • frygt for vold på vej til skole eller i skolen
 • fremmedgørelse fra autoritet
 • slap forældrenes tilsyn
 • mangel på forældrenes støtte til uddannelse
 • stof- og alkoholmisbrug
 • lange arbejdstider mens han gik i skole, hvilket resulterer i kronisk udmattelse
 • mangel på betydelige konsekvenser for manglende at gå i skole
 • problemer derhjemme, som kræver at føre tilsyn yngre børn eller hjælpe dysfunktionelle voksne

Pjækkeri som indikator for Behavior

Pjækkeri er en stærk og pålidelig indikator for kriminel adfærd, især blandt mænd. Børn, der er sædvanlige truants er mere tilbøjelige til at engagere sig i uønskede og asocial adfærd, såsom bande medlemskab, marihuana brug, alkoholforbrug, inhalationspræparat og hårdt stofbrug, højrisiko seksuel adfærd, cigaretrygning, selvmordsadfærd, tyveri, og hærværk. Pjækker piger er mere tilbøjelige til at blive gravid og dropper ud af skolen. De fleste sædvanlige truants sidst komme ind i ungdomsdomstol system. Som voksne, vanemæssige truants har mere beskæftigelse og ægteskabelige problemer, og er fængslet langt oftere end nontruants.

Pjækkeri er en gateway til alvorlig voldelig og ikke-voldelig kriminalitet. De retshåndhævende myndigheder har knyttet høje pjækkeri til høje dagtimerne indbrud og hærværk. Desuden har de fundet sædvanlige truants er mere tilbøjelige til at tilhøre bander og deltage i voldelige forbrydelser og overfald.

Bekæmpelse Pjækkeri

Fællesskaber, hvor anti-pjækkeri programmer har været vellykket brug en kombination af incitamenter og sanktioner for at holde eleverne i skolen. I Manuel til bekæmpelse Pjækkeri der fem centrale punkter defineret for at minimere pjækkeri. Det første skridt er at inddrage forældrene i alle aspekter af forebyggelse pjækkeri. For at stoppe truants skal skolen kunne give forældre med meddelelse om deres barns fravær på dagen fraværet opstår. Skoler rådes til at skabe et effektivt fremmøde-tracking system, og til at kommunikere elevernes fravær til forældre med det samme.

For det andet skal skolerne have faste politikker for konsekvenserne for pjækkeri, og alle elever skal være opmærksomme på, hvilke sanktioner der vil blive pålagt, hvis de er fraværende uden en undskyldning. Nogle stater har fundet, at der forbinder pjækkeri til evnen til at opnå et kørekort reducerer effektivt unexcused fravær. Andre har påberåbt en dagtimerne udgangsforbud, så politiet at stille spørgsmål til unge ikke i skole i skoletiden.

Tredje, forældre skal tage ansvar for at holde deres børn i skole. De fleste statslige love pålægge bøder eller fængselsstraffe på forældre til truants. Skoledistrikter varierer i hvor aggressiv de er om at holde forældre til ansvar; dog mere bliver hårdere. For eksempel i 2003, Upper Darby School District i forstæder Philadelphia havde 14.000 elever. Denne skole systemet sender 10 til 12 forældre i fængsel hvert år for deres børns fejl at gå i skole.

Alternativt er nogle stater undersøger måder at bruge incitamenter såsom at knytte berettigelse til offentlig bistand til pjækkeri som en effektiv måde at fange forældrenes interesse i at holde deres børn i skole. En anden positiv incitament giver øget berettigelse til ydelser til familier, hvis børn går i skole regelmæssigt. Mange samfund tilbyder også effektive forældre kurser, familierådgivning og mægling for at returnere den studerende til skolen.

For det fjerde skal grundlæggende årsager til pjækkeri behandles. De grundlæggende årsager til pjækkeri er komplekse og varierede og kan omfatte brug af narkotika, medlemskab i en sammenligningsgruppe af truants eller bander, manglende retning i uddannelse, dårlig akademiske præstationer, og vold på eller i nærheden af ​​skolen. Ved at analysere årsagerne studerende er pjækker, kan skolens administration kunne korrigere eller forbedre problemet og reducere pjækkeri. For eksempel, hvis eleverne holde sig væk fra skolen på grund af utilstrækkelige faglige færdigheder, særlige tutoring programmer kan iværksættes. Hvis eleverne har bekymringer om vold i nærheden af ​​skolen, kan administrationen anmode øget sikkerhed fra politiet til den omgivende kvarter. Lokale virksomheder kan hyret til at understøtte skole-til-arbejde-programmer til at hjælpe eleverne gøre overgangen til beskæftigelse.

Endelig kan en tæt forbindelse mellem skolen, retshåndhævelse, ungdomsdomstol, familie embedsmænd ved domstolene, og de sociale tjenester agenturer medføre løsninger for pjækkeri. Nogle samfund har bemyndiget politiet til at patruljere kvarterer, hvor pjækker unge er tilbøjelige til at bruge de skoletiden. Dagtimerne udgangsforbud er også effektive i nogle byer, hvor børn i skolealderen kan sættes spørgsmålstegn, hvis de er på gaden i løbet af skoletiden.

Almindelige problemer

Pjækkeri er normalt ikke et isoleret problem i et barns liv. Følgende sammenligninger fra en 2003 undersøgelse offentliggjort i Journal of American Academy of Børne- og Ungdomspsykiatrisk sætte fokus på problemet. Den første procentsats er pjækker børn. Procentdelen af ​​hver aktivitet i nontruant børn er angivet i parentes til sammenligning.

 • alle psykiatriske lidelser: 25,4 procent (6,8 procent)
 • oppositionel adfærdsforstyrrelse: 9,7 procent (2,3 procent)
 • adfærdsforstyrrelser: 14,8 procent (1,6 procent)
 • depression: 7,5 procent (1,6 procent)
 • konfliktfyldte relationer med jævnaldrende: 16,2 procent (8,7 procent)
 • lever i fattigdom: 31,3 procent (19,1 procent)
 • enlige husstand: 45,9 procent (21,8 procent)
 • slap forældrenes tilsyn: 31,5 procent (6,7 procent)
 • mor øjeblikket diagnosticeret som deprimeret: 11,9 procent (5,5 procent)
 • forældre teenagere på tidspunktet for fødslen: 15,3 procent (8,4 procent)

Forældrekontrol Bekymringer

Næsten halvdelen af ​​alle truants lever i husstande med enlige forældre, som regel ledet af kvinder. Forældre er bekymrede for, at de har mistet kontrollen over deres børn, og frygter retlige sanktioner, hvis deres barn springer skole. De er også bekymrede for deres barn droppe ud af skolen og blive involveret i kriminalitet og det strafferetlige system. Forældrene kan også undlade at forstå fremmøde love eller har kulturelle fordomme mod uddannelsessystemet.

Hvornår skal få hjælp

Pjækkeri er et symptom, at tingene er ude af kontrol i et barns liv. Forældre skal søge hjælp fra skolen, de sociale tjenester agenturer, og mental sundhed fagfolk ved det første tegn på, at deres barn springer skole.

Se også adfærdsforstyrrelser.

Ressourcer

Bøger

Reid, Paula, og Elizabeth A. Whitmore. "Conduct Disorder". I Psykiatriske Secrets, 2. udg. Redigeret af Alan Jacobson. St. Louis: Mosby, 2001 pp 310-13..

Tidsskrifter

Baker, Myriam L., Jane Nady Sigmon, og M. Elaine Nugent. "Pjækkeri Reduction:. Holde Studerende i skolen" Juvenile Justice Bulletin amerikanske justitsministerium, Office of Juvenile Justice og ungdomskriminalitet Forebyggelse, september 2001.

Egger, Helen Link, E. Jane Costello, og Adrian Angold. "Scoionofobi og psykiatriske lidelser: En EF Study." Journal of American Academy of Børne- og Ungdomspsykiatrisk (juli 2003): 797-808.

Organisationer

American Academy of Børne- og Ungdomspsykiatrisk. 3615 Wisconsin Avenue, NW, Washington, DC 20016-3007. Websted: http://www.aacap.org.

National Association of skolepsykologer 4340 East West Highway, Suite 402, Bethesda, MD 20814. websted:. Http://www.nasponline.org.